نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: کنترل دکمه وسط در mouse ؟

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    پست
    105

    کنترل دکمه وسط در mouse ؟

    با عرض سلام
    چطور در vba می توان دکمه وسط mouse را کنترل کرد
    از توجه شما سپاسگزارم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    فعلاً تهران - دائم مریلند آمریکا
    پست
    354
    در اکسس 2002 XP رخداد ماوس اسکرول وجود دارد

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    پست
    105
    متشکرم از توجه شما
    در اکسس 97 چطور ؟
    اگر نه - آیا اکتیو ایکسی سراغ دارید که scroll در دکمه وسط موس را کنترل کند ؟
    موفق باشید .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    فعلاً تهران - دائم مریلند آمریکا
    پست
    354
    در VB6 امتحان کرده ام ولی جوابی نگرفته ام، فکر هم نمی کنم اکتیو ایکسی بتوانی پیدا کنی، ولی حال چرا حتماً اکسس 97 و همین طور چگونه استفاده ای برای دکمه وسط ماوس دارید!

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    پست
    105
    چون در فرمهای اکسس 97 وقتی اسکرول موس (دکمه وسط) حرکت میکند رکوردهای روی فرم هم به حرکت در می آیند ومن می خواهم که اسکرول را کنترل نمایم

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    پست
    105

    چونکه

    چون در فرمهای اکسس 97 وقتی اسکرول موس (دکمه وسط) حرکت میکند رکوردهای روی فرم هم به حرکت در می آیند ومن می خواهم که اسکرول را کنترل نمایم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    256
    سلام
    من در اکسس 2003 نیز به این مورد برخورد کرده ام و نتوانستم مشکل را حل کنیم چون با دکمه وسط موس اسکرول بر روی رکوردها اتفاق می افتد در صورتی که در برنامه نمی خواهم این اتفاق بیفتد لطفا اگر کسی در این مورد اطلاعاتی دارد مرا یاری نماید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    من هم همین مشکل رو دارم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    نقل قول نوشته شده توسط منصور بزرگمهر
    در اکسس 2002 XP رخداد ماوس اسکرول وجود دارد
    این رخداد کجا هست؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohammadgij
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    سن
    41
    پست
    441
    اسم دقیق پروپرتی مورد اشاره On Mouse Wheel هستش.



    Private Sub Form_MouseWheel(ByVal Page As Boolean, ByVal Count As Long) 8

    End Sub 8

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    چطور میشه غیر فعالش کرد؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mohammadgij
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    سن
    41
    پست
    441
    من یه راه مسخزه پیدا کردم ببینید شاید به دردتون خورد

    Private Sub Form_MouseWheel(ByVal Page As Boolean, ByVal Count As Long)8
    8 If Count = -3 Then
    8 DoCmd.GoToRecord , , acNext
    8 ElseIf Count = 3 Then
    8 DoCmd.GoToRecord , , acPrevious
    8 End If
    End Sub8

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    راه دیگه ای نیست؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    اینم راه حلش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    در مورد این فایل نظری ندارید ؟

  16. #16

    توضیح فایل

    نقل قول نوشته شده توسط شاپرک
    در مورد این فایل نظری ندارید ؟
    سلام

    از فایلتون واقعا خوشم اومد خیلی جالب بود .میشه لطف کنید توضیح بدید بعد از اینکه فایل DLL رو در پوشه windows کپی کردم چکار کنم؟

    با تشکر فراوان و آرزوی موفقیت روزافزون

  17. #17
    شاپرک جان بهترین روش اینه که برنامه هاتو unbound بنویسی تا هم کنترل بیشتری روش داشته باشی و هم اینکه کمک کنی اطلاعات درست و بصورت کامل وارد بشه منظورم اینه وقتی bound کار میکنی وقتی کاربر یه فیلد رو وارد کنه براحتی میتونه به رکورد بعدی بره و این یعنی اضافه شدن یه عالمه رکورد ناقص و به همین علت گزارش های پر ایراد.
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    اول بگم که این برنامه من نبود من خودمم گشتم و از سایت دیگه پیداش کردم اما برام جالب بود آخه هیچ کس جوابی براش نداشت .
    جناب Zardros : میتونی تو همون مسیری که برنامه ات هست کپی کنی من امتحان کردم
    ممنونم از راهنمایی شما آقای صارمی بله کاملا درسته من دقیقا به همین نتیجه رسیدم امیدواریم بتونیم در این زمینه از تجربیات شما استفاده کنیم *** مثل همیشه ***
    آخرین ویرایش به وسیله شاپرک : دوشنبه 23 آبان 1384 در 07:58 صبح

  19. #19
    نقل قول نوشته شده توسط sarami
    شاپرک جان بهترین روش اینه که برنامه هاتو unbound بنویسی تا هم کنترل بیشتری روش داشته باشی و هم اینکه کمک کنی اطلاعات درست و بصورت کامل وارد بشه منظورم اینه وقتی bound کار میکنی وقتی کاربر یه فیلد رو وارد کنه براحتی میتونه به رکورد بعدی بره و این یعنی اضافه شدن یه عالمه رکورد ناقص و به همین علت گزارش های پر ایراد.
    می شه یه بزرگوار در مورد unbound یه توضیحی بده . آیا منظور اینه که یه فرم از روی جدولمون بسازیم اما اجزای توی فرم رو controlSource ش رو تعین نکنیم و وقتی فرم کامل شد توی یه دگمه save اول recordsource رو تعیین کنیم و ....
    اگه برداشت من غلطِ لطفا واضحتر یکی عنایت بکنه ممنون می شم .

  20. #20
    خسته نباشید .لطفا کمکم کنید
    خوب پس آخرش چی شد ؟برای این پروپرتی On Mouse Wheel چیکار کنیم؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    نقل قول نوشته شده توسط شاپرک مشاهده تاپیک
    اینم راه حلش
    من که روش اش رو گفتم !!!!

  22. #22

    Smile

    شاپرک جان من روش شما رو متوجه نشدم.میتونی راحت تر توضیح بدی

  23. #23
    شاید با استفاده از رخداد On Mouse Wheel بتونی مشکلت رو حل کنی.
    اگر راهش رو پیدا کردی به منم بگو!

  24. #24

    نقل قول: کنترل دکمه وسط در mouse ؟

    من روش شاپرک رو تست کردم اما جواب نداد
    اگه دوستانم راهی بلدن ممنون میشم

    تو این سایتها توضیحاتی داده :

    http://www.databasedev.co.uk/disable_mousewheel.html
    http://www.lebans.com/mousewheelonof...MouseWheelHook
    آخرین ویرایش به وسیله hasanr : یک شنبه 08 فروردین 1389 در 14:55 عصر

  25. #25

    نقل قول: کنترل دکمه وسط در mouse ؟

    سرانجام با مطالعه همون سایتهایی که تو پست قبلی گفتم موفق شدم :

    فایل ضمیمه را دانلود کنید ( یا می توانید فایل جناب شاپرک را از پست 14 دانلود کنید )
    فایل MouseHook.dll را به مسیر C:\WINDOWS\system (یا به همان جایی که فایل برنامه تان قرار دارد) کپی کنید
    فایل برنامه خود را باز کنید و ماژول modMouseHook را از فایل اکسس ضمیمه شده ، به فایل خودتان import کنید

    این هم کدهای مربوط به Load و Unload فرمی که می خواهید دکمه وسط موس در آن فرم غیر فعال شود :

    Private Sub Form_Load()
    Dim blRet As Boolean
    blRet = MouseWheelOFF(False)
    End Sub

    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Dim blRet As Boolean
    blRet = MouseWheelON
    End Sub
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hasanr : یک شنبه 08 فروردین 1389 در 14:54 عصر

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: کنترل دکمه وسط در mouse ؟

    ساده ترين روشي كه پيدا كردم..........يك كد بر روي رخداد open فرم...و چند تا ما‍ژول
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #27

    Post نقل قول: کنترل دکمه وسط در mouse ؟

    من راهها بالا رو امتحان کردم

    روشهایی که به api ها مربوط می شه توی همه ورژن ها کار نمی کنه
    ولی روشی که توی پست 12 ارائه شده عالیترین و راحت ترین روشه حتی توی office 2013 اونم 64 بیتی.
    من با کمی اصلاح دوباره می ذارمش


    Private Sub Form_MouseWheel(ByVal Page As Boolean, ByVal Count As Long)


    If Count >= 1 Then
    DoCmd.GoToRecord , , acNext
    ElseIf Count <= -1 Then
    DoCmd.GoToRecord , , acPrevious
    End If

    End Sub


    در روش فوق مقدار count رو از تعداد wheel mouse که توی کنترل پنل قایل دسترس هست گرفته می شه که من اون رو به 1 و 1- تغییر دادم تا حتی اگه کسی اومد مقدار رو کم و زیاد هم کرد (برای تغییر حساسیت) بازم کد کار کنه

    در ضمن با عوض کردن - و بی علامت 1 در حقیقت با بالا و پایین بردن اسکرول موس فرم به رکورد بعدی و قبلی می رود

    که من بنابر نیاز خودم کد رو در پست 12 برعکس کردم

    ممنون از فرستنده با درایت پست 12

تاپیک های مشابه

  1. نحوه نمایش یک سری از اطلاعات درون db با رفتن mouse بر روی نوشته
    نوشته شده توسط miladclik در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 مهر 1385, 21:28 عصر
  2. نمایش عکس در کنار mouse
    نوشته شده توسط amir_narmafzar در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 01 مهر 1385, 09:23 صبح
  3. 2 تا سوال در باره موش موشک (mouse)
    نوشته شده توسط سعید قدیری مقدم در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1382, 08:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •