ورود

View Full Version : چند سوال؟

fazlnet
جمعه 16 فروردین 1387, 18:04 عصر
سلام
من قبلا برنامه نویی سیستم عامل میکردم ولی با توجه به مشکلاتش توی ایران کنار گذاشتمش و الان میخوام وارد بحث بازی سازی بشم و به زبان های c++ و c# آشنایم.
حالا چند سوال:
1. چه چیزی باید بدانم واز کجا
2. با چه زبانی برنامه بنویسم
3. موتور بازی خوب چیه و اگه میشه یکیشون رو معرفی کنید(لطفا فری باشه)
4. meshو scene node و material و .. یعنی چه
5. نظرتون در مورد irrlicht چیه
6. xna چیست
7. ebook برای این موضوعات در کجا وجود دارد
ممنون

pswin.pooya
جمعه 16 فروردین 1387, 18:30 عصر
سلام
شما کارتون داخل سیستم عامل بد نبودش و من کارتون رو دنبال میکردم، حالا چی شد که ولش کردین؟!

از اونجا که شما رو مشناسم بهتون پیشنهاد میکنم به صورت حرفه ای برین دنبال اینکار و از رابطهای گرافیکی شروع کنین.

2. برای زبان برنامه نویسی C++ رو پیشنهاد میکنم ( ترجیح برتر هستش)

3. موتورهای OpenSource زیادی وجود دارن که خیلی هم قوی هستن مثل OGRE 3D و کریستال اسپیس.

4. Scene: به محیط بازی که عناصر مختلف گرافیکی و صوتی توی اون قرار میگیره و اجرا میشن صحنه گفته میشه.

Mesh: به عناصر گرافیکی گفته میشه که از داده های گرافیکی و متریالهای مختلف تشکیل شدن.

node: به هر آیتم یک صحنه یه node گفته میشه.

5. irrlicht موتور ضعیف اما پرطرفداری هست و کلا برای شروع کار خوبه.

AliyerEdon
شنبه 17 فروردین 1387, 18:06 عصر
اگه می خوای خوب پیشرفت کنی و سریعتر نتیجه بگیری و کارت قویتر باشه بهت پیشنهاد می کنم از موتور Ogre3D استفاده کنی. ولی اگه هنوز هیچ چی در مورد بازی سازی نمی دونی چند تا کتاب در مورد DirectX بخون. کتاب فارسی DirectX خوب و کاملو می تونی از انتشارات ناقوس بگیری. این رو هم باید بدونی که بازی سازی از سیستم عامل نوشتن سخت تره و این در صورتی هست که بخواهی مستقیما با DirectX کار کنی. ولی اگه از Ogre3D استفاده کنی کارت زیاد سخت نیست و از قدرت بالاتری رخورداری. برای کار با این موتور قدرتمند در زمینه ی گرافیک، می تونی تو سایتش یه عالمه آموزش از شروع تا پیشرفته پیدا کنی.:لبخندساده:
استفاده از xna رو هم توصیه می کنم ولی زیاد برای کار های تجاری مناسب نیست ولی برای شروع خوبه.:لبخندساده:

kochol
شنبه 17 فروردین 1387, 18:32 عصر
سلام
مشکلاتش تو ایران چیا بودن؟

fazlnet
شنبه 17 فروردین 1387, 20:50 عصر
کوچول جان شما هم فکر کنم تو persianos بودی ودیدی بعداز 2 سال نه کاربر چندانی داشت نه عضو فعال من و وحید هاشمی هم خیلی تلاش کردیم سر پا نگهش داریم ولی نشد
در کورد مشکلات هم باید بگم چون اسم سیستم عامل بزرگ شده همه ازش میترسن و طرفش نمیرن و به همین دلیل این نوع برنامه نویسی تو ایران و حتی دنیا کمه و یکی دیگه از مشکلات نبود پشتیبان مالی مناسب به این دلیل که من وشما فوقش تا 10 سال دیگه از پدرمون کمک بگیریم و باید به فکر آینده باشیم و همین دلایل ما رو دل سرد کرد ولی من تا همین 2 هفته پیش رو سیستم عامل کار میکردم ولی خداییش خسته شدم ما حتی یه منبع کامل نداشتیم و نداریم و باز به همین دلایل به بازی سازی رو اوردم چون طرفدار داره و رقابت توش هست و منابعش در دسترسه
راستی اگه کسی تو این انجمن اهوازی هست بگه که بیشتر با هم آشنا بشیم.
ممنون و به امید روزی که ما هرکدوم به سیستم عامل ایرانی کار کنیم.

fazlnet
سه شنبه 20 فروردین 1387, 09:12 صبح
سلام
من تصمیم گرفتم با ogre3d کار کنم اما هیچ منبع آموزشی ندارم اگه میشه معرفی کنید (اگه میشه سایت یا ایبوک باشه) در ضمن تشخیص برخورد چی هست و چه متد یا کلاس هایی در ogre3d این کار رو انجام میدن

Nima_NF
سه شنبه 20 فروردین 1387, 13:35 عصر
سلام
من تصمیم گرفتم با ogre3d کار کنم اما هیچ منبع آموزشی ندارم اگه میشه معرفی کنید (اگه میشه سایت یا ایبوک باشه) در ضمن تشخیص برخورد چی هست و چه متد یا کلاس هایی در ogre3d این کار رو انجام میدن
خود wiki سایت ogre3d اولین و بهترین مکان برای آموزش هاست (بخش Tutorials را مشاهده کنید):
http://www.ogre3d.org/wiki/index.php/Main_Page

برای کتاب هم ، کتاب اصلی همین موتور:
سایت آمازون : Pro OGRE 3D Programming (http://www.amazon.com/gp/product/1590597109?ie=UTF8&tag=ogre-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=1590597109)

موفق باشید

mostafa_C
سه شنبه 20 فروردین 1387, 14:23 عصر
توی این سایت می تونی لینک کتاب آموزشی OGRE 3D پرو رو برای دانلود گیر بیاری:

Www.InfoWebCity.Com (http://barnamenevis.org/forum/www.infowebcity.com)

linuxuser26
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 17:47 عصر
سیستم عامل ما در ابتدا قرارنبود اندازهٔ نامش باشد
ناامیدم کردید
با جستجوی سیستم عامل ایرانی پیدایتان کردم
. . . .
پیوند به شما را هم در وبلاگ گذاشته بودم و به دوستان و استادان در دانشگاه معرفیتان کردم اما شما هم مثل من و خیلی های دیگه انگار کم آوردید:
http://linux26.blogfa.com/post-73.aspx

AliyerEdon
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 16:20 عصر
من خودم Ogre رو خیلی دوست دارم و در حال حاضر با اون کار می کنم. از نظر قدرت و امکانات هیچی با موتورهای گرون قیمت نداره.
راستی چند تا آموزش از wiki سایت ترجمه کردم و تا تابستون تایپ می کنم و بعد برای هرکس که خواست می ذارم.
با کار کردن با Ogre پشیمون نمی شید و در ضمن زبان های زیادی مثلNet. - ++C- java - Python رو ساپورت می کنه. رندرر DirectX 10 هم در حال اضافه شدن بهش است!:لبخندساده: