ورود

View Full Version : پیشنهاد برای برگزاری DevDays

ghabil
شنبه 17 فروردین 1387, 01:08 صبح
نمیدونم جاش اینجاست یا جای دیگه ...
دیروز Chad (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=57912) بهم ایمیل زد و گفت که ایران اومدنش تقریبا قطعی شده ، همراه دو تا دیگه از مهندسین شناخته شده مایکروسافت (بگفته خودش) برای برگزاری یکسری Developer Days با تاپیکهای LINQ, .NET, WPF و ... و معرفی آخرین محصولات مایکروسافت و کلا بررسی وضعیت ایران.
من بهش قول داده بود که در مورد محل برگزاری و برنامه ریزی این دوره ها کمک کنم، یکسری جاها هم به ذهنم میرسه ، اما گفتم ببینم شاید بچه های اینجا هم بتونند شرایط مناسبی رو معرفی کنند ، بخصوص ترجیح میدم که این دوره ها توی یک دانشگاه یا یک جای معتبر برگزار بشند، ممنون میشم اگر دوستان میتونند در این زمینه پیشنهادی بکنند بهم خبر بدهند . فقط حواهشا اگر پیشنهادی می دهند مطئن باشند و 100% شدنی باشه ضمنا باید جایی باشه که به تعداد کافی (احتمالا برای تعداد بالا) فضا و کامپیوتر باشه در مورد هزینه هم بطور کامل بفرمایید که بهشون بگم.
ضمنا بدشون نمیاد بجز تهران به یکی دوتا شهرستان هم برند. اگر دوستان توی شهرستان ها هم شرایطش رو دارند لطفا خبر بدهند.
یک سوال دیگه هم پرسیده که به اینجا بی ربطه ولی گفتم شاید کسی خبر داشته باشه : آمریکاییها برای ایران اومدن نیاز به اجازه رسمی از وزارت کشورشون دارند و بعدش هم باید توضیح بدهند چرا رفتند و خلاصه داستانه، Chad میگفت توی لیبی که رفتند (که همین شرایط رو داره) تو پاسشون مهر ورود به کشور نزدند! کسی در این مورد چیزی شنیده یا آشنایی داره؟

Behrouz_Rad
شنبه 17 فروردین 1387, 07:04 صبح
هر کجا که برگزار میشه بهتره با قرار عمومی اعضای برنامه نویس که احتمالا مقارن با نمایشگاه کتاب - 12 تا 22 اردیبهشت - هست باشه.
گردهمایی اعضای سایت برنامه نویس با حضور Chad ;)

مهدی کرامتی
شنبه 17 فروردین 1387, 13:24 عصر
از این موضوع استقبال میکنم.