PDA

View Full Version : اجرای برنامه در حافظه و حذف آن از Desktop



amin110135
سه شنبه 06 مرداد 1383, 20:54 عصر
من احتیاج به کدی دارم که به وسیله آن کل یک برنامه کامل را که روی Desktop در حال اجرا می باشد به حافظه ببرم و آنرا از روی Desktop حذف کنم. سپس آیکون برنامه برروی Taskbar در کنار ساعت سیستم به نمایش درآید. برنامه هایی مانند winamp5 و DAP7 و ... از این قبیل هستند. لطفا مرا راهنمایی کنید.

MM_Mofidi
چهارشنبه 07 مرداد 1383, 10:01 صبح
من احتیاج به کدی دارم که به وسیله آن کل یک برنامه کامل را که روی Desktop در حال اجرا می باشد به حافظه ببرم و آنرا از روی Desktop حذف کنم. سپس آیکون برنامه برروی Taskbar در کنار ساعت سیستم به نمایش درآید. برنامه هایی مانند winamp5 و DAP7 و ... از این قبیل هستند. لطفا مرا راهنمایی کنید.

منظور شما دقیقا از حذف برنامه از روی Desktop چیست؟؟

شما باید Task-visible فرم مورد نظر را false کنید. سپس Icon آن را در SysTrayفعال کرده و مدیریت را از آن طریق ادامه د هید.

EhsanKhafan
پنج شنبه 15 مرداد 1383, 11:04 صبح
شما میبایست از کنترل notifyIcon در دات نت استفاده کنید.استفاده از آن بسیار راحت است.اگر مشکلی برخوردید حتما بپرسید.

احمد سامعی
یک شنبه 23 مهر 1385, 03:07 صبح
شما میبایست از کنترل notifyIcon در دات نت استفاده کنید.استفاده از آن بسیار راحت است.اگر مشکلی برخوردید حتما بپرسید.

درود و صد بدرود بر مردمان ایران زمین

من از NotifyIcon تو برنامم همونطور که شما راهنمایی کردید استفاده کردم
تو منویی که برای NotifyIcon گذاشتم دو تا آیتم دارم که یکی فرم رو Show می کنه و یکی هم Hidden ( که البته می شه این دو تا رو یکی کرد وقت می خواد) اینجوری که با false کردن Visible و ShowIntaskber فرم Hidden می کنم و با True کردن باز این دو تا فرم رو Show می کنم
اینجا دو تا سوال پیش می یاد
الف ) وقتی فرم رو Hidden می کنم فقط فرم اصلی Hidden می شه و اگه فرم دیگه ای از برنامه باز باشه Hidden نمی شه
که البته این رو می شه تک تک فرم ها رو چک کنه اگه باز بود Hidden کنه که این اشتباه و برای برنامه وقت گیر
در نهایت با این روش برنامه در واقع باز می نونه اما کاربر نمی تونه ببیند و فضای CPU و RAM اشغال می مونه
آیا راهی غیراز این روش برای Hidden کردن هست ؟؟؟

ب ) چطور می تونم در NotifyIcon منویی بزارم که وقتی ویندوز بالا می یاد به طور اتومات و تا وقتی کاربر Exit نکرده NotifyIcon فعال باشه مثل برنامه های یاهو مسنجر و یا CloneCD .....

با تشکر از حوصله شما
پایدار باشید

mahdi_negahi
یک شنبه 23 مهر 1385, 09:43 صبح
ب ) چطور می تونم در NotifyIcon منویی بزارم که وقتی ویندوز بالا می یاد به طور اتومات و تا وقتی کاربر Exit نکرده NotifyIcon فعال باشه مثل برنامه های یاهو مسنجر و یا CloneCD .....


باید در فولدر startup ویندوز لینکی از برنامت را بگذاری با در رجیستری
آدرس رجیستری اینه :
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRE NTVERSION\RUN

احمد سامعی
یک شنبه 23 مهر 1385, 15:32 عصر
باید در فولدر startup ویندوز لینکی از برنامت را بگذاری با در رجیستری
آدرس رجیستری اینه :
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRE NTVERSION\RUN

چه کدی باید تو رجیستری بنویسم ؟
مرسی:قلب: :قلب: :قلب:

mahdi_negahi
یک شنبه 23 مهر 1385, 17:03 عصر
چه کدی باید تو رجیستری بنویسم ؟
مرسی

اگر به همین آدرس از طریق Regedit سر بزنی راحت میتوانی بفهمی که چی بنویسی اضافه میکنم سی شارپ هم قابلیت چک و عوض کردن رجستری را دارد میتوانی این کار را در setup پروژه ات درست کنی یا در اولین فرمت میتوانی این کا را بکونی البته اول چک کنی که همچین کلیدی به رجستری اضافه شده یا خیر که اینم بگم که راه اول ساده تر است

احمد سامعی
دوشنبه 08 آبان 1385, 00:25 صبح
اگر به همین آدرس از طریق Regedit سر بزنی راحت میتوانی بفهمی که چی بنویسی اضافه میکنم سی شارپ هم قابلیت چک و عوض کردن رجستری را دارد میتوانی این کار را در setup پروژه ات درست کنی یا در اولین فرمت میتوانی این کا را بکونی البته اول چک کنی که همچین کلیدی به رجستری اضافه شده یا خیر که اینم بگم که راه اول ساده تر است

ببخشید استاد اما می شه یکم بیشتر توضیح بدید چطور این کارها رو باید انجام بدم:خجالت:
من اصلا هیچ کار نتونستم بکنم:گریه: