PDA

View Full Version : وصل شدن به یه کامپیوتر دیگه.

Blackk_lightt
یک شنبه 18 فروردین 1387, 11:34 صبح
سلام.
من می خوام sql server بانکشو از یه سیستم دیگه بخونه.
یه registration می سازم و ip سیستمو میدم بهش.
ولی error میده.
sql server does not exist or access denied.connectionopen (connect)
تویه sql server properties -تو تبه security قسمت security رو گذاشتم رو sql server and windows بازم دزست نشد.
خیلی فوریه.جون بچتون کمک کنید.
پس من چی کار کنم ؟

whitehat
یک شنبه 18 فروردین 1387, 12:30 عصر
به اون سیستم دسترسی دارید؟ (منظور اینه که فایروالی مانند فایروال ویندوز از دسترسی جلوگیری نکرده باشه)

AminSobati
یک شنبه 18 فروردین 1387, 14:12 عصر
دوست عزیزم سوالتون کمی گنگه، یعنی فایل mdf روی کامپیوتر دیگه ای هستش و از داخل SQL Server میخوان دسترسی به اون دیتابیس پیدا کنین؟

Blackk_lightt
یک شنبه 18 فروردین 1387, 18:53 عصر
به اون سیستم دسترسی دارید؟ (منظور اینه که فایروالی مانند فایروال ویندوز از دسترسی جلوگیری نکرده باشه)

نه دوست من.فایر وال غیر فعاله.

دوست عزیزم سوالتون کمی گنگه، یعنی فایل mdf روی کامپیوتر دیگه ای هستش و از داخل SQL Server میخوان دسترسی به اون دیتابیس پیدا کنین؟

بله.بانکم رو یه سیستمه دیگست.

AminSobati
یک شنبه 18 فروردین 1387, 20:39 عصر
فایلهای دیتابیس باید روی همون کامپیوتری باشه که SQL Server نصب شده. به دلیل مشکلات Read/Write از طریق شبکه، SQL Server قادر نخواهد بود Transactional Consistency رو برای فایلی که در کامپیوتر دیگه قرار گرفته تضمین کنه، لذا حتما این فایلها برای SQL Server باید به صورت Local در دسترس باشند.

Blackk_lightt
یک شنبه 18 فروردین 1387, 21:31 عصر
فایلهای دیتابیس باید روی همون کامپیوتری باشه که SQL Server نصب شده. به دلیل مشکلات Read/Write از طریق شبکه، SQL Server قادر نخواهد بود Transactional Consistency رو برای فایلی که در کامپیوتر دیگه قرار گرفته تضمین کنه، لذا حتما این فایلها برای SQL Server باید به صورت Local در دسترس باشند.
سلام.
فکر کنم متوجه منظورم نشدید.
من رو هر دو تا کامپیوتر sql server نصب کردم.
اگه نمیشه پس چرا تو connection string آدرس سرورو میخواد ؟!!!

_alish_
دوشنبه 19 فروردین 1387, 07:30 صبح
با سلام و ارادت
از طریق Enterprise manager?
هنگام Register Server باید دقت کنید Authentication را در حالت مناسب قرار دهید
من همیشه از SQL Server Login استفاده نموده و پس از اعلام موارد سریعا به سرور دیگر متصل گردیده است.
همچنین حق دسترسی به آن بانک هم مد نظر داشته باشید.

reza_rad
دوشنبه 19 فروردین 1387, 07:48 صبح
سلام.
فکر کنم متوجه منظورم نشدید.
من رو هر دو تا کامپیوتر sql server نصب کردم.
اگه نمیشه پس چرا تو connection string آدرس سرورو میخواد ؟!!!
یعنی شما منظورتون اینه که یک SQLServer روی سیستم 1 دارید و می خواهید از طریق enterprise manager یا query analyzer یا management studio ای که روی سیستم 2 هست به بانکی که روی سیستم 1 هست وصل بشید؟ اگه همینه که من متوجه شدم مشکلی وجود نداره. فقط باید remote connection روی سرور فعال باشه و در صورت استفاده از 2005 باید سرویس SQL Server Browser روی سیستم 1 فعال باشه. دسترسی به دیتابیس با یوزر نیم و پسورد sql server داده شده باشه. و ...

SYNDROME
دوشنبه 19 فروردین 1387, 07:48 صبح
بنده بعد از نصب SQl بر روی هر دو سیستم در یکی بانک را Attach می کنم و دیگری را با IP کامپیوتر اول Registration می کنم.
موفق باشید

Alyas_Tet
دوشنبه 19 فروردین 1387, 10:39 صبح
فقط باید remote connection روی سرور فعال باشه
میشه بفرمائید چطور میشه این remote connection رو فعال کرد . من هم همین مشکل رو با اس کیو ال 2000 دارم .

Blackk_lightt
دوشنبه 19 فروردین 1387, 13:43 عصر
بانکم sql 2000 هستش.
چه جوری remote connection رو فعال کنم؟

Blackk_lightt
سه شنبه 20 فروردین 1387, 09:28 صبح
خواهش میکنم یکی جواب بده.