View Full Version : مشکل ارتباط با بانک
radan63
یک شنبه 18 فروردین 1387, 13:05 عصر
من می خواهم از dataenvironmentبه بانک وصل شوم ولی وقتی روی نام پروژه راست کلیک می کنم و add را می زنم dataenvironment آنجا نیست باید از کجا بیاورمش؟
2.آیا با dataenvironment فقط به sqlserver می توان وصل شد؟
Esmail-Sanaei
یک شنبه 18 فروردین 1387, 14:45 عصر
به همه بانکهای اطلاعاتی که vb می شناسه میتونی وصل بشی اما منظورتو متوجه نشدم از اینکه میگی :
وقتی روی نام پروژه راست کلیک می کنم و add را می زنم data environment آنجا نیست باید از کجا بیاورمش؟
perfeshnal
یک شنبه 18 فروردین 1387, 22:22 عصر
دوست عزیز شاید Visual Basic شما کامل نصب نشده یک بار دیگه به صورت کامل نصبش کنید.
vbhamed
یک شنبه 18 فروردین 1387, 22:31 عصر
سلام
راست کلیک
Add
More Activex Designer...
RezaS_1354
دوشنبه 19 فروردین 1387, 03:58 صبح
حامد جان ایشون با data enviroment میخواهد متصل شود اونی که شما فرمودید User connetion است البته ببخشید چون دوستمون سئوالش را درست مطرح نکرده شاید خودم هم اشتباه بگویم اما در منوی project باید data Enviroment باشد و همینطور دیتا ریپورت که با اون سازگارتر است از منوی add ins هم باز کن اسمها معلوم هست که چه چیزهایی میتوانی اضافه کنی در ضمن در add ins گزینه (Component Manager) را هم لود کن
راجع به سئوال دوم شما هم با بیشتر کنترلهای اتصال دیتا بیس شما میتوانید نه تنها به اس کیو ال متصل شوید بلکه به خیلی نرم افزارهای دیگر حتی مثل ورد اکسس .... که با شی Dao و Rdo هم امکان پذیر است
radan63
چهارشنبه 21 فروردین 1387, 11:06 صبح
اینکه گفتید من سوالم رو درست مطرح نکردم چشم دوباره می گم
من وقت یپروژه ی vb رو باز می کنم حالا می خواهم از dataenvironment استفاده کنم از کجا باید آن را بیاورم؟
در پوشه ی project که نیست در ad_ins هم وجود ندارد.پس کجاست؟
Esmail-Sanaei
چهارشنبه 21 فروردین 1387, 14:54 عصر
سلام
این کار رو تست کن بین dataenvironment داری
وقتی برنامه vb رو اجرا کردی از لیست new project گذینه DataProject رو انتخاب کن vb بصورت پیش فرض یک dataenvironment , DataReport به پروژه اضافه می کنه اگه این دو فایل رو نیاورد باید دوباره vb رو نصب کنی
vbhamed
چهارشنبه 21 فروردین 1387, 23:28 عصر
حامد جان ایشون با data enviroment میخواهد متصل شود اونی که شما فرمودید User connetion است البته ببخشید چون دوستمون سئوالش را درست مطرح نکرده شاید خودم هم اشتباه بگویم اما در منوی project باید data Enviroment باشد و همینطور دیتا ریپورت که با اون سازگارتر است از منوی add ins هم باز کن اسمها معلوم هست که چه چیزهایی میتوانی اضافه کنی در ضمن در add ins گزینه (Component Manager) را هم لود کن
راجع به سئوال دوم شما هم با بیشتر کنترلهای اتصال دیتا بیس شما میتوانید نه تنها به اس کیو ال متصل شوید بلکه به خیلی نرم افزارهای دیگر حتی مثل ورد اکسس .... که با شی Dao و Rdo هم امکان پذیر است
سلام
ولی
DataEnvironment
من در همون مسیری که گفتم قرار داره
از چند سال پیش تا حالا هم همونجا بوده :چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.