PDA

View Full Version : backup از دیتابیس MS SQL کم حجم (مثل my sql)

Borland-Delphi7
یک شنبه 18 فروردین 1387, 21:54 عصر
سلام
من میخوام از مقادیر وارد شده در دیتابیس نسخه پشتیبان بگیرم نه اینکه از ساختار دیتابیس (حجم فایل برام خیلی مهمه ) بعد از backup فایل پشتیبان رو با برنامه خودم zip و unzip میکنم

AminSobati
دوشنبه 19 فروردین 1387, 08:14 صبح
دوست عزیزم،
شما میتونین اطلاعات رو Export کنین به Text File اما بازیابی اون هم درد سر خودش رو داره. اگر از Backup اصلی خود SQL Server استفاده کنین علاوه بر داشتن قابلیتهای مخصوصش، میتونین zip هم بکنین

night_walker
دوشنبه 19 فروردین 1387, 08:53 صبح
با سلام
یک روش غیر رسمی وجود داره که به یک کم کد نویسی احتیاج داره ولی اگه واقعا حجم براتون مهم است می توانید این کار را انجام دهید. میتوانید کل اطلاعات رو بخوانید و به صورت دستورهای
INSERT INTO TableNAme Values
در آورید. در ضمن باید این دستور برای هر رکورد یک بار نوشته شود. از این روش در اوراکل پشتیبانی میشه ولی در SQL SERVER چیزی ازش ندیدم. اگه بگردی شاید برنامه ای که این کار را بکنه تو اینترنت باشه، من خودم برای بعضی از جدول هام کد این رو با سی شارپ نوشتم ولی فقط با همون جدول کار میکنه ولی نوشتن کد برای این کار خیلی ساده است.

night_walker
دوشنبه 19 فروردین 1387, 08:56 صبح
راستی تا یادم نرفته میتونید اطلاعات رو تو Access Export کنید با این کار دیگه مشکل بازیابی اطلاعات که جناب سباتی گفتند هم از بین میره. بعد باید آنراImport کنید.