View Full Version : اتصال vb و java
RezaS_1354
یک شنبه 18 فروردین 1387, 23:15 عصر
سلام از دوستان کسی هست که ویبی 6 رو با جاوا متصل کرده باشه راهنمایی کنه البته جاوا با اراکل کار میکنه و ویبی 6 با اکسس مشکل اینجاست که چطور اطلاعات دو تا دیتا بیس رو به هم منتقل کنیم البته با odbc شنیدم میشه ولی من کارنکردم و اینکه روی یک برنامه ای که چندین نفر همزمان با هم کار میکنند و رو سرور این کار شدنی است و ایا سورسها را باهم مثل api سی پلاس میشه جاوا و ویبی را باهم ترکیب کرد یا بعد از پکیج باید اینکار انجام بشه با تشکر
رضا
RezaS_1354
دوشنبه 19 فروردین 1387, 03:44 صبح
از دوستان هیچ کس نیست راهنمایی بفرماید یا اینکه تو تالار جاوا مطرح کنم اونوقت واسه بچهای تالارمون بد ا گفته باشم ...!
Mbt925
دوشنبه 19 فروردین 1387, 09:01 صبح
منظورتون از متصل کردن چیه؟
ارتباط داخلی ای نمی تونین بین این دو برقرار کنید.
RezaS_1354
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 02:59 صبح
مدیر عزیز بالاخره افتخار دادین یک نگاهی به تایپیک ما بندازین عرض به خدمتت اینکه دوستان من با جاوا کار میکنند و دیتا بیس اونها اوراکل است و من با وی بی 6 و دیتا بیس اکسس حالا یک بخش کوچک ولی مهمه برنامه را باید من بنویسم اولا میخواستم ببینم مثل api رابط سی پلاس و وی بی چیزی هست که این دو زبان را متصل کند و دوم اینکه اگر امکان نداشت چطور اطلاعات اوراکل تو اکسس ذخیره شود و یا اصلا نهایتا در اکسس هم ذخیره نشود و فقط اطلاعات مثلا اطلاعات شخصی یک نفر با یک روشی تو وی بی نشان داده شود بعد هم ذخیره نشد مهم نیست البته اگر بشه که خیلی بهتره در ضمن برنامه مادر اونها هستند و مدیریت با اونهاست من فکر کردم اطلاعات را تو یک فایل بریزند من از اونجا بخونم ولی فکر نمیکنم راه مطمئنی باشد بهر حال ممنون میشوم راهنمایی بفرمائید ..
Mbt925
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 09:47 صبح
دوست عزیز من و بقیه ی دوستان هیچ فرقی نداریم .
همون طور که گفتم ارتباط مستقیمی بین این دو قابل برقراری نیست.
برای ارتباط باید بسته به نوع کارتون ، خودتون یه راه برست بیارید.
نوشتن توی فایل ، خوندن مستقیم از دیتابیس می تونه 2 راه باشه.
RezaS_1354
جمعه 23 فروردین 1387, 00:44 صبح
با تشکر از شما
بعنوان اخرین سئوال ایا من میتوانم از طریق رابطهای وی بی با دیتا بیس مثلا dao Ado ,rdo,dataenviroment یا هر رابط دیگر به اوراکل اونها متصل شوم که دیگر یک فایل ثالث بوجود نیاوریم و انقدر دردسر نکشیم و یا اینکه اونها میتوانند از طریق اوراکل اطلاعات خودشون را در اکسس پر کنند مشروط بر اینکه فیلد ها و مشخصات یکی باشند ممنون میشوم راهنمایی کنید . ببخشید اگر بی ادبی نمیشود انقدر کلیشه ای جواب ندهید یک مقدار بیشتر توضیح دهید و راه حل یا منبع مطالعه دقیقتر را بفرمایید البته اگر وقتتان را نگیرم . اونوقت میفرمائید با دیگران فرقی ندارم در واقع احساس متمایز بودن را شما به بنده و امثال من القاء میکنید . فقط بفرمائید چطور امکان پذیر هست . بازهم تشکر
رضا :لبخندساده::خجالت:
RezaS_1354
جمعه 23 فروردین 1387, 23:52 عصر
حالا خودتان قضاوت کنید فرق دارید یا نه جناب مدیر ؟ البته بنده انتظار ندارم شما وقتتون را صرف خواندن این تایپیک کنید ولی از اونجایی که هیچ کس تقریبا از این تالار دست خالی بیرون نمیرود و تا به امروز از دوستان غیر از شما هیچکس تجربه ای در رابطه با این موضوع نداشت امید ان میرفت که الطفات میفرمودید و بنده را رهنمون میساختید خیلی ادبی شد ببخشید بهر حال ممنون حتی اگر جواب ندهید :چشمک:
کیوان معینی
شنبه 24 فروردین 1387, 00:12 صبح
آره حتما میتونید ،
مگه برنامه هایی که با vb و بانک Oracle نوشتند رو ندیدید -( مثلا Paperless شرکت توزیع برق استان ... )
اون راه دیگه اش هم شدنی یعنی تبدیل بانک اوراکل به اکسس (با یه DTS میتونید این کار رو انجام بدید - حتما خود اوراکل داره )
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.