View Full Version : اشکال در ایجاد بانک با نام فارسی از طریق برنامه
safasoft
دوشنبه 19 فروردین 1387, 09:37 صبح
با سلام
من در برنامه خود هر بار از طریق کدی یک کپی از روی بانک اصلی با یک نام جدید می سازم ولی این نلم حتما باید انگلیسی باشد و زمانی که نام فارسی می زنم برنامه در زمان ساخت بانک مربوطه با یک error خارج می شود .
کد مربوط به ساخت بانک
"RESTORE DATABASE " + namebank + " from disk='" + currentdir + _
"\newbank' with move 'newbank_data' to '" + currentdir + "\banks\" + namebank + "' , move 'newbank_log' to '" _
+ currentdir + "\banks\" + namebank + "_log'"
. در این کد نام بانک حتما باید انگلیسی باشد چه طوری می تونم از نام فارسی استفاده کنم
از کمکتون ممنون می شوم
AminSobati
دوشنبه 19 فروردین 1387, 09:43 صبح
قبل از نام بانک از N استفاده کنین، مثلا:
create database N'دیتابیس'
safasoft
سه شنبه 20 فروردین 1387, 09:36 صبح
سلام
مشکل من حل نشد
اولا من N را در این کد در کجا و به چه شکل قرار دهم . گفتم کد اصلی من :
"RESTORE DATABASE " + namebank + " from disk='" + currentdir + _
"\newbank' with move 'newbank_data' to '" + currentdir + "\banks\" + namebank + "' , move 'newbank_log' to '" _
+ currentdir + "\banks\" + namebank + "_log'"
و اما خطا
.
Logical file 'newbank_data' is not part of database 'نامبانک87'. Use RESTORE FILELISTONLY to list the logical file names.
'newbank_data' یک کپی از بانک مزبور در مسیر مورد نظر است که قرار است سایر بانک ها از روی آن ساخته شود.
SabaSabouhi
سه شنبه 20 فروردین 1387, 13:59 عصر
[quote=safasoft;494462]سلام
مشکل من حل نشد
اولا من N را در این کد در کجا و به چه شکل قرار دهم .
با سلام
قبل از «'» آغاز هر رشته این N رو قرار بده، وقتى رشتهاى با «'N» آغاز بشه SQL اون رشته رو به صورت Unicode نگاه مىکنه.
صبا صبوحى
AminSobati
چهارشنبه 21 فروردین 1387, 16:39 عصر
http://www.sqlteam.com/forums/topic.asp?TOPIC_ID=40841
safasoft
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 09:35 صبح
RESTORE DATABASE 'تست1387' from disk='C:\Documents and Settings\masolcomputer\Desktop\JanusHesa.2 87-1-31 for arghampooya\bin\Debug\newbank' with move 'newbank_Data' to 'C:\Documents and Settings\masolcomputer\Desktop\JanusHesa.2 87-1-31 for arghampooya\bin\Debug\banks\تست1387' , move 'newbank_Log' to 'C:\Documents and Settings\masolcomputer\Desktop\JanusHesa.2 87-1-31 for arghampooya\bin\Debug\banks\تست1387_Log'
من زمانی که پشت هر کدام از تست1387 ها را N می گذارم error می دهد .
لطفا دوباره بررسی نمایید.
safasoft
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 09:37 صبح
RESTORE DATABASE 'تست1387' from disk='C:\Documents and Settings\masolcomputer\Desktop\JanusHesa.2 87-1-31 for arghampooya\bin\Debug\newbank' with move 'newbank_Data' to 'C:\Documents and Settings\masolcomputer\Desktop\JanusHesa.2 87-1-31 for arghampooya\bin\Debug\banks\تست1387' , move 'newbank_Log' to 'C:\Documents and Settings\masolcomputer\Desktop\JanusHesa.2 87-1-31 for arghampooya\bin\Debug\banks\تست1387_Log'
من زمانی که پشت هر کدام از تست1387 ها را N می گذارم error می دهد .
لطفا دوباره بررسی نمایید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.