View Full Version : Remote Desktop و اجرای یک نرم افزار خاص
Ali-Far
دوشنبه 19 فروردین 1387, 20:24 عصر
با سلام.
امیدوارم مطلبی می نویسم تکراری نباش.
من میخواستم بدونم
1) چه طور میتونم یک نرم افزار روی سرور بذرام و کلاینت ها از طریق Remote Desktop فقط بتونند این نرم افزار را اجرا کنند. و فقط هم همین نرم افزار را ببینند .
2) مدیریت اجرای یک نرم افزار توسط چند تا کلاینت بر عهدهی چه سیستمی هستش .
3) چه روش های برای نرم افزارهای سرور - کلاینتی هستش و برای شروع از کجا باید اغاز کرد.
اگه من را راهنمایی کنید خیلی ممنونم چون نمیدودنم باید از کجا شروع کنم.
:گریه: ببخشید تازه کارم:گریه:
online_mansoor2007
دوشنبه 19 فروردین 1387, 21:01 عصر
سلام .
دوست عزیز remote desktop همونطور که از اسمش مشخصه desktop اون سیستم را در اختیارت میزاره ! یعنی می تونه همه کاری روی اون سیستم انجام بدی . فکر نمی کنم توسط remote desktop خواسته شما برآورده بشه . مگه شما روی سرور با برنامه های خاص دیگه ای بتونید این کارا بکنید که من تا حالا ندیدم .
اما از لحاظ فنی در این جور موارد پای نرم افزار های تحت شبکه که با روش های مثل vpn به به سرور وصل میشن میاد وسط . این نرم افزار ها ویژه شبکه هستند که این جور کارها از دستشئن بر میاد . راه دیگه برنامه های web application هست که خیلی بهتر و راحت تر میتونه توی اینجور مواقع کارامد باشه .
Strategist
دوشنبه 19 فروردین 1387, 22:28 عصر
من دقیقا چنین سوالاتی را مطرح کردم امما هنوز اینجا به نتیجه یی نرسیدم.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=100263
امما یک سری اطلاعات کلی در این مورد.
نرم افزاری که به صورت پیش فرض برروی ویندوزهای سرور برای این موضوع در نظر گرفته شده Terminal server است.به این صورت که شما بر اساس 3 ابزاری که Microsoft در اختیارتون می گذاره یک سری سیاست اجرایی برای کاربرانی که به صورت ترمینال متصل می شن در نظر می گیری و افراد با استفاده از داستگاه های خود که می تونه Thin client هم باشه به سرور شما متصل می شن.نکته یی که انجا هست هم اینه که terminal server از یک سری License استفاده می کنه که باید به صورت جدا از Microsoft خریده بشه.
خوب این اصول اولیه ی شبکه های clinet/server.
اطلاعات جزیی در مورد thin client:
http://en.wikipedia.org/wiki/Thin_client
اطلاعاتی در مورد Terminal server2003 پیوست کردم.
امما در مورد سوال اول شما:
برای این کار کافیه شما remote desktop connection بسازی و در اختیار کاربرانت قرار بدی
ولی در اون remote desktop connection در قسمت program path and file name آدرس لوکاله اون برنامه ی مورد نظر رو میدی(هنگامی که کاربر ریموت اون برنامه را ببنده ، ارتباطش با سرور قطع می شه).
با این کار شما کاربر رو به یک برنامه محدود نمی کنی . بلکه استفاده از این نرم افزارو براش اجباری می کنی.
می تونید یک bat فایل بنویسید و در این قسمت قرار بدید که explorer.exe را ببنده بعد اون connection را ذخیره کنی و در اختیارشون قرار بدی .اما این کار جلوی کاربرای حرفه ای رو نمی گیره.
هنوز می شه کارهایی کرد که کاربران را محدود تر کنی اما به دردسرش نمی ارزه .اگه نیاز بود بگو تا اونم بگم.
همه ی این روش ها ، چیزای من دراوردی هست اما جواب می ده .
Ali-Far
سه شنبه 20 فروردین 1387, 20:39 عصر
سلام.
اولا خیلی ممنون که جواب دادید برنامه ی که من باهاش کار می کنم نرم افزار فعلی یک بانک هستش
که وقتی با Remote Desktop به سرور متصل میشم اول log on ویندوز 2000 سرور میاد بعد از اینکه
user و pass را گرفت نرم افزار اجرا میشه در ضمن همزمان هم ممکننه تعداد زیاد کاربر متصل بشند
در remote desktop که رو سیستمم هست چیز خاصی ندیدم حتی اسم و مسیر برنامه هم براش
تعریف نشده . فقط ادرس سرور را داره.
در واقع کاربری که تو برنامه تعریف میشه تو خود ویندوز 2000 سرور هم به عنوان یک یوزر تعریف میشه.
که وقتی به سرور متصل میشه فقط همون نرم افزار را اجرا میکنه .
حالا چه طور میتونیم تو ی برنامه با کد نویسی کاربری که تعریف می کنیم برا ویندوز هم تعریف بشه. و بتونه همون کاری
که گفتم را با remote desktop انجام بده.
Identifier
سه شنبه 20 فروردین 1387, 20:43 عصر
یگ راه ساده استفاده از netmetting اسن که میتونی دسترسی یک نرم افزار هم بدی !
(share application)
توی run کلمه conf را تایپ کن!
Strategist
سه شنبه 20 فروردین 1387, 22:55 عصر
اگه پست قبلی یک مقداری نامفهوم بود معذرت می خواهم.
برای تنظیم یک Remote desktop connection مراحل 1-2-3 را از روی تصاویر دنبال کنید.
در آخر یک فایل با پسوند rdp در اختیارتون می گذاره که می تونید اون را به کاربرانتون بدید.
ramkly
چهارشنبه 21 فروردین 1387, 18:11 عصر
دسترسی از طریق remote desktop محدود هست و اگر تعداد user های شما زیاد باشند نمی تونند همزمان از طریق remote desktop به سرور وصل بشن و برنامه را اجرا کنند ولی شما می تونید پوشه حاوی نرم افزار مورد نظر را به اشتراک بگذاری و روی client هات برای فایلهای اجرایی short cut بسازی تا نرم افزار از روی سرور اجرا بشه، در این روش محدودیتی برای تعداد دسترسیها وجود نداره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.