ورود

View Full Version : اشکال روی connection

zahracomputer
سه شنبه 20 فروردین 1387, 17:53 عصر
سلام
من یک برنامه درnet 2005. نوشتم که روی خط connection خطای زیر را میده:
An error occurred while establishing a connection to
the server. When connecting to sql server 2005, this
failure be caused by the fact that under the default
setting sql server dors not allow remot
connections.(provideer:sql network
Interfaces,error:26-Error locating server/instance
specified)
علت این خطا چیه؟
ژبا تشکر

el_abdollahi
چهارشنبه 21 فروردین 1387, 12:02 عصر
این خطا معمولا زمانی رخ میده که برنامه نمیتونه به بانک وصل بشه . شما باید این حالت ها رو بررسی کنید . حالا یا sqlServer در حالت stop هست . یا اینکه اصلا رو سیستم نصب نیست .
وقتی این خطا رو میده برین ببینید خودتون میتونید به sql server دسترسی پیدا کنین ؟ فکر نکنم . احتمالا مشکلی وجود داره . این مشکل رو بفهمید .
در ضمن جای این سوال توی تالار VB.NET هست نه SQl

AminSobati
چهارشنبه 21 فروردین 1387, 16:42 عصر
احتمالا دارین به Developer Edition وصل میشین از طریق شبکه. این Edition برای استفاده در شبکه نیست.

zahracomputer
چهارشنبه 21 فروردین 1387, 19:20 عصر
سلام
ممنون از پاسخ دوستان
من در شبکه کار نمی کنم.
sql server درست کار می کنه. هنگام connect از net .خطا میده.
با تشکر

AminSobati
چهارشنبه 21 فروردین 1387, 22:00 عصر
یعنی خود برنامه دات نت و SQL Server هر دو روی یک کامپیوتر قرار دارند؟

رضا عربلو
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 20:02 عصر
در اینجا بحث خوبی انجام شده :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=60985

zahracomputer
یک شنبه 25 فروردین 1387, 23:32 عصر
سلات
بله روی یک کامپیوتر هستند. با یه سری تغییرات که انجام دادم خطای زیر را میده که اینم نمیدونم چیه؟
An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)
با تشکر

AminSobati
دوشنبه 26 فروردین 1387, 07:58 صبح
من توصیه میکنم از Edition دیگه ای مثل Standard Edition استفاده کنین، اما برای اینکه فعلا کار راه بیفته و بشه از همون Developer در محیط شبکه استفاد کرد، از طریق Configuration Manager برین پروتکل TCP/IP رو فعال کنین و بعد هم سرویس SQL Server و هم SQL Browser رو Start کنین.

zahracomputer
دوشنبه 26 فروردین 1387, 23:22 عصر
ممنون از پاسختون
TCP/IP فعال است، SQL Server(SQLEXPRESS) و SQL Server Browser ، در حالت start هستند، ولیSQL Server Active Directory Helper رو نمیشه start کنم، حین انجام کار خطا میده، در کامپیوتر local نمیشه اینکار رو کرد.
با تشکر

zahracomputer
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 23:02 عصر
سلام
ممنون از دوستان من در رشته اتصال data sorse=(local) می‌نوشتم، که به جای local نام کامپیوتر را قرار دادم و مشکل حل شد.
با تشکر