ورود

View Full Version : یک تابع برای چاپگر

حسین علوی
سه شنبه 20 فروردین 1387, 22:36 عصر
سلام
یک تابع میخواهم که مشخص کنه آیا صفحه ارسال شده به چاپگر چاپ شده یا نه
دوستان لطفا راهنمایی کنید
نیاز فوری

majjjj
چهارشنبه 21 فروردین 1387, 11:31 صبح
سلام
یک تابع میخواهم که مشخص کنه آیا صفحه ارسال شده به چاپگر چاپ شده یا نه
دوستان لطفا راهنمایی کنید
نیاز فوری

Public Declare Function EnumJobs Lib "winspool.drv" Alias "EnumJobsA" (ByVal hPrinter As Long, ByVal FirstJob As Long, ByVal NoJobs As Long, ByVal Level As Long, pJob As Byte, ByVal cdBuf As Long, pcbNeeded As Long, pcReturned As Long) As Long

این هم تابع درخواستی شما

حسین علوی
چهارشنبه 21 فروردین 1387, 13:52 عصر
سلام
تشکر دوست عزیز majjjj
اگه لطف کنید یک سورس در این رابطه بگذارید ممنون میشم

حسین علوی
چهارشنبه 21 فروردین 1387, 18:57 عصر
دوستان اگه مقدار برگشتی این تابعو بگید ممنون میشم

majjjj
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 08:44 صبح
دوستان اگه مقدار برگشتی این تابعو بگید ممنون میشم

این تابع برای شمارش تعداد جابهای روی پرینتر مورد استفاده قرار میگیره

توضیحات تابع به همراه یک نمونه رو براتون گذاشتم
موفق باشین

حسین علوی
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 14:06 عصر
سلام
با تشکر از شما
دوست عزیز من جابهای روی پرینتر رو الان میتونم بشمرم ولی سوال من اینه که وقتی یک جاب بطور کامل چاپ میشه
آیا مقدار برگشتی به ویندوز داره که این کار انجام شده یا اینکه تنها علامتش اینه که از صف چاپ یکی کم میشه؟

حسین علوی
جمعه 23 فروردین 1387, 11:48 صبح
دوستان نظری ندارند؟

majjjj
جمعه 23 فروردین 1387, 12:00 عصر
سلام
با تشکر از شما
دوست عزیز من جابهای روی پرینتر رو الان میتونم بشمرم ولی سوال من اینه که وقتی یک جاب بطور کامل چاپ میشه
آیا مقدار برگشتی به ویندوز داره که این کار انجام شده یا اینکه تنها علامتش اینه که از صف چاپ یکی کم میشه؟
شما میخواهی چکار کنی

حسین علوی
جمعه 23 فروردین 1387, 14:13 عصر
سلام
ببین دوست عزیز من یک برنامه نوشتم که پرینت نوبت صادر میکنه در بعضی موارد چاپگر پرینت رو صادر نمیکنه بعضی از دوستان گفتند مشکل از کابل usb پرینتر و حتی دستورات چاپ رو هم عوض کردم ولی مثلا بعد از زدن 20 پرینت یکی رو نمیزنه
من میخواهم با این تابع تشخیص بدم چه وقت پرینتر درست عمل نکرده تا دوباره همون اطلاعات رو به چاپگر ارسال کنم.

majjjj
شنبه 24 فروردین 1387, 08:40 صبح
خوب شما میتونی تعداد جابهات رو موقعی که ارسال میکنی بشماری و بعد چک کنی
البته من هم بعضی مواقع یک همچین چیزی رو دیدم البته با پرینتر های مختلف چک کردم
به نظر من از خود امکانات چاپگر باید باشه خودتون دستی چک کنید ببینید چه تعداد جاب روی پرینتر باشه این مشکل پیش میاد البته خود سیستم عامل هم که اطلاعات رو ارسال میکنه ممکنه دخیل باشه

حسین علوی
شنبه 24 فروردین 1387, 12:33 عصر
سلام
دوست عزیز این مشکل حتی زمانی که یک جاب هم وجود داشته باشه پیش مییاد
این مشکلو من جاهای دیگه هم دیدم آیا واقعا راه حلی داره؟

majjjj
دوشنبه 26 فروردین 1387, 12:07 عصر
یعنی شما جاب رو روی پرینتر دارین اما چاپ نمیشه اگه اینجوریه که مشکل از پرینتره نه برنامه یا کابل
اگه دسترسی به یک پرینتر لیزری سرعت بالا دارین میتونین برنامتون رو روی اون امتحان کنید
احتمالا چنین مشکلی رو بااون ندارین

حسین علوی
سه شنبه 27 فروردین 1387, 21:33 عصر
دقیقا همین طوره
مشکل از چاپگر - ویندوز- و نصب چاپگر هم نیست اگه فقط کابل پرینتر به Lpt تبدیل بشه دیگه هیچ مشکلی نداره واقعا نمیدونم چرا برای کابلهای usb این مشکل پیش میاد؟

majjjj
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 09:46 صبح
ایا پورت usb شما مشکلی نداره از نظر سخت افزار میگم
با یک پرینتر دیگه از نمونه پرینتر ی که باهاش کار میکنین تست کنین شاید مشکل حل بشه
چند وقت پیش یک موبایل که به پورت usb وصل میشد رو برای یکی از اشنایان
داشتم تست میکردم از قسمت جلوی کیس مشکلی نداشت از قسمت پشت کیس هم مشکلی نداشت اما وقتی یک هارد که دارای همین پورت بود رو وصل کردم جواب نداد با فلش هم جواب نداد بعد که چک کردم دیدم مشکل از خود پورت کامپیوتر هست شما هم چک کنین

حسین علوی
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 14:25 عصر
نه دوست عزیز مشکل از پورتهای usb کیس و پرینتر نیست با یک پرینت دیگه هم امتحان کردم

majjjj
شنبه 31 فروردین 1387, 08:24 صبح
خوب با یک پرینتر سرعت بالا تست کردین ببینین چی میشه منظورم اونهاییه که داخل چاپ خونه ازش استفاده میشه