ورود

View Full Version : attach کردن فایلها ؟

ICEMAN
پنج شنبه 08 مرداد 1383, 15:34 عصر
اول از همه بگم که ویروس نمیخوام بنویسم ؟ :roll:
اتصال فایلهای exe به jpg و mp3 با تشکر
منتظر جواب 8)

MH2538
پنج شنبه 08 مرداد 1383, 23:01 عصر
سلام
والا تا اون جا که من می دونم ( و قبلا هم که یه کم شیطون تر بودم ازش استفاده می کردم ) به JPG یا اصولا هر فایل دیگه گرافیکی (هر فایل غیر اجرایی ) نمی شه چیزی attach کرد و بعد هم انتظار داشت خودش extract بشه (می شه Attach کرد ولی خود بخود Extract نمی شه) -
روشی که من داشتم از این قرار بود .
1- من یه برنامه با VC++6 نوشته بودم که هر چیزی رو به هر چیزی می چسبوند :قهقهه:
2-یه برنامه دومی هم نوشته بودم که وظیفه جابجایی و Extract داشت(یه کارهایی هم روی سیستم ها می کرد ) . با اون برنامه اولی یه تصویر به این دومی Attach می کردم . Icon این برنامه هم JPG بود . و برای اسمش هم مثلا می نوشتم
MyPic.jpg&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp.exe - (به فضای خالی بین پسوند واقعی و پسوند جعلی jpg توجه کنید )
این باعث می شد که کاربر فکر کنه واقعا این فایل یه عکسه
3- وقتی روی این برنامه کلیک می کردی اجرا می شود و عکس رو که تو دلش قرار داده بودم توی یه آدرس (مثلا C) می ریخت بعد هم من اون عکس رو مثل یه فایل اجرایی با WinExec اجرا می کردم
نتیجه هم این بود که یه برنامه مخصوص نمایش عکس (مثل ACDSee) باز می شد و عکسی رو که در اصل در C بود نمایش می داد و از طرفی هم اون برنامه وارد حافظه می شود و ... در حالی که کاربر در اصل یه فایل اجرایی رو راه اندازی کرده بود
به هر حال این تجربه من بود و تا اونجا هم که یادمه اون موقع هم من به این نتیجه رسیدم که نمی شد به عکس چیزی چسبوند بلکه برعکسه ولی متاسافانه این طوری شایع شده بود .
حالا اگه شما به نتیجه ای رسیدید بی زحمت به من هم اطلاع بدین
موفق باشین

aminadibi
دوشنبه 19 مرداد 1383, 17:13 عصر
تو رو به خدا سوال ها رو واضح تر بنویسین :D

SpideryLife
چهارشنبه 18 شهریور 1383, 07:13 صبح
سلام...
یه راه حل فوری:
با استفاده از برنامه های تولید پک نرم افزار یک پک بسازید...
می دونید که این نرم افزارها امکانات ویژه ای دارند... می تونید جوری تنظیم کنید که در اتمام اکسترکت کردن چه فایل هایی اجرا شوند و ...
حتی چند فایل هم زمان ...
خوب یه نمونه با حالش که می شه یک exe ازش گرفت InstallShild و یا Installwise که فایل اجرایی می دن... لازم به توضیحه که می شه پنجره هایی راهنمای کاربر را کاستومایز کرد ... که هیج کدوم و نمایش ندهد....

امیدوارم به کارتون بیاد...
فعلن...

ICEMAN
جمعه 20 شهریور 1383, 09:58 صبح
از این واضح تر چی بگم دیگه
میخوام فایل ها رو به هم attach کنم دیگه چطوری بگم
دست آقای MH2538 هم درد نکنه ولی با دلفی بی زحمت ؟ :kiss: :flower: :flower:

Marine
سه شنبه 03 آذر 1383, 22:46 عصر
درود

این موضوع مورد سوال من نیز هست

میخواهم فایلها را داخل برنامه ام وارد کنم ( مانند ریسورس ولی پویا )

BOB
چهارشنبه 04 آذر 1383, 06:51 صبح

از Stream استفاده کن و فایل رو توی stream لود کن.

Marine
چهارشنبه 04 آذر 1383, 15:48 عصر
درود

میشه یه مثلا عملی بزنید

تازه کاریه و بیسوادی :oops:

ICEMAN
شنبه 20 فروردین 1384, 17:22 عصر

از Stream استفاده کن و فایل رو توی stream لود کن.

داداش مثال عملی بزن تا بقیه هم بهتر متوجه بشن
اگه بلدی :wink:

BOB
دوشنبه 22 فروردین 1384, 08:22 صبح
سلام
دوست عزیز ، مسلما اگر جستجو میکردید ، متوجه میشدید که قبلا به طور کامل در مورد stream ها بحث شده .

مطالب مفید بخش مطرح شده در بخش دلفی http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=22434
متشکرم