PDA

View Full Version : کدام IDE را برای Assembly پیشنهاد میکنید ؟

__Genius__
چهارشنبه 21 فروردین 1387, 23:33 عصر
سلام به همه ؛ خسته نباشید .
شما چه IDE رو برای اسمبلی پیشنهاد میکنید ؟
من خودم با QEditor ( ویرایشگر خود masm32 ) و RadASM و WinASM کار کردم (خیلی کم با این یکی) ولی هنوز توی انتخاب یک IDE خوب تصمیم درستی ندارم و خواستم اگه کسی IDE خوبی سراغ داره به من معرفی کنه و یا اینه بهم بگه از کدوم ها استفاده کنم .
در ضمن اشاره کنم با RadASM خیلی راحتم ...
ممنون :لبخندساده:

hoax3r
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 09:56 صبح
تنها دلیل وجود IDE فقط ایجاد راحتی برای کاربر هست و فکر نمیکنم فایده دیگه ای داشته باشه
پس در نتیجه شما با هر کدوم که فکر میکنید براتون راحتتره کار کنید چون در نهایت شما کد نوشته شده رو با اسمبلر های موجود مثل masm,tasm,nasm,fasm,... کامپایل میکنید و فرقی نداره که IDE چی باشه

MRHagh
جمعه 23 فروردین 1387, 22:07 عصر
البته با توجه به ساختار زبان اسمبلی انتظار میره که در نوشتن برنامه اشتباه زیاد رخ بده که البته یه IDE مناسب خیلی خوب میتونه تا حد قابل قبولی این اشتباهات رو کاهش بده همینطور که از وقتی من با کارم رو با IDE های ویژوال نظیر WinASM شروع کردم بسیاری از مشکلات حل شده ...
من برای زبان اسمبلی از emu8086 ویرایش 3.1 زیاد استفاده میکنم که در نوع خودش خوبه و امکانات بسیار زیادی هم در اختیار میزاره , ولی تعدادی از Interrupt ها رو هنوز ساپورت نمیکنه ولی با این حال هم خیلی خوبه .
با RadAsm تا به حال کار نکردم ولی خیلی دوست دارم که این رو هم تجربه کنم , لطف میکنید در اختیار من هم بگذارید ... ؟!!

__Genius__
شنبه 24 فروردین 1387, 00:56 صبح
سلام دوست خوب ؛
ممنون بابت نظر و پیشنهادتون .
من خودم RadASM رو انتخاب کردم .
IDE بسیار خوبی هست ... میتونین تجربه کنین :
http://www.radasm.com/
اینم دانلودش :
http://www.radasm.com/RadASM2000/RadASM.zip
و دیگه توی سایتش بگردین کلی چیز جالب هست ...
برای نصب هم تنظیمات خاصی داره ، گیر کردین بگین تا کمکتون کنم :)

MRHagh
شنبه 24 فروردین 1387, 07:57 صبح
دوست عزیز از لطف شما خیلی متشکرم , برنامه رو دانلود کردم و تنها فایل exe موجود در آرشیو رو هم اجرا کردم که با کلی خطا مواجه شدم . آیا برای این IDE هم مثل WinASM باید لینکرها و کامپایلرها رو بعد از نصب خودمون اضافه کنیم یا اینکه همچین چیزهایی خودشون همراه برنامه نصب میشن ؟ برای راه اندازی برنامه به چیز دیگه ای غیر از همین لینکی که زحمتش رو کشیدید به چیز دیگری نیاز نیست ؟!
متشکرم ...

__Genius__
یک شنبه 25 فروردین 1387, 02:42 صبح
فایل رو از حالت rar خارج کنید بعد اجرا کنید .

heeeva
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 18:44 عصر
تنها دلیل وجود IDE فقط ایجاد راحتی برای کاربر هست و فکر نمیکنم فایده دیگه ای داشته باشه
پس در نتیجه شما با هر کدوم که فکر میکنید براتون راحتتره کار کنید چون در نهایت شما کد نوشته شده رو با اسمبلر های موجود مثل masm,tasm,nasm,fasm,... کامپایل میکنید و فرقی نداره که IDE چی باشه

compile نه Assembel برای زبان اسمبلی یعنی تبدیل کد assembly به native code هیچ کامپایلری وجود نداره . به اینها masm,tasm,nasm,fasm اسمبلر میگن

hoax3r
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 22:38 عصر
compile نه Assembel برای زبان اسمبلی یعنی تبدیل کد assembly به native code هیچ کامپایلری وجود نداره . به اینها masm,tasm,nasm,fasm اسمبلر میگن

پست میدونین مال چه زمانیه، 2 سال پیش، بالا آوردین اینو بهم بگین:متفکر: با یه پیام خصوصی اطلاع میدادین بهتر نبود؟