View Full Version : کتاب جهت مطالعه SQL SERVER
منصور بزرگمهر
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 06:10 صبح
دوستان با عرض سلام
بنده با Access و زبان SQL استاندارد کاملاً آشنائی دارم؛ ولی با SQL SERVER آشنائی اصلاً ندارم. چه کتاب یا کتابهای مناسب برای من وجود دارد؛ که این کتابها مرجع کامل برای من باشند؛ و تقریباً همه چیز را توضیح داده باشند. اگر یک کتاب کامل باشد؛ بهتر است. (با انتشارات و ...)
همچنین کتابی در مورد برنامه نویسی VB.NET با این نرم افزار و باز جامع باشد چه می باشد.
لطفاً جوابهای خود را در صورت ممکن هر چه سریعتر بفرستید؛ چون نیاز دارم.
منشکرم از همکاریتان
amirzazadeh
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 08:18 صبح
دوستان با عرض سلام
بنده با Access و زبان SQL استاندارد کاملاً آشنائی دارم؛ ولی با SQL SERVER آشنائی اصلاً ندارم. چه کتاب یا کتابهای مناسب برای من وجود دارد؛ که این کتابها مرجع کامل برای من باشند؛ و تقریباً همه چیز را توضیح داده باشند. اگر یک کتاب کامل باشد؛ بهتر است. (با انتشارات و ...)
همچنین کتابی در مورد برنامه نویسی VB.NET با این نرم افزار و باز جامع باشد چه می باشد.
منشکرم از همکاریتان
به این لینک مراجعه کن
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=100662
amirzazadeh
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 08:25 صبح
دوستان با عرض سلام
منشکرم از همکاریتان
برای vb.net هم به این تاپیک سری بزن
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=78017&highlight=%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8+vb.net
منصور بزرگمهر
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 00:27 صبح
خواهش می کنم اگر کسی دیگر کتاب معتبر دیگری در مورد SQL SERVER دارد سریعاً معرفی کند بنا بر شرایطی خیلی سریع نیاز دارم.
متشکرم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.