View Full Version : SQL Server & VFP !!!
abdorreza
پنج شنبه 22 فروردین 1387, 13:23 عصر
سلام
1- امکان استفاده از SQL Server در ویژوال فاکس وجود دارد؟
2- مزایای SQL Server چیست؟
3- اگر جایی گیر داده حتما برنامه باید SQL Server باشد چی باید کرد؟ با فاکس باید نوشت یا نمیشه؟
abdorreza
جمعه 23 فروردین 1387, 15:16 عصر
پس چی شد اساتید ؟!
mehran_337
شنبه 24 فروردین 1387, 08:40 صبح
اگه نمی تونست متصل بشه که دیگه فاکس نبود.
سرچ کن فامیل !
دوستان مطالب بسیار مفید و آموزش های قدم به قدم هم گذاشتن.
abdorreza
شنبه 24 فروردین 1387, 23:43 عصر
سلام فامیل جان عزیز !
سرچ کردم ولی متاسفانه نتیجه ای نداشت !!!
rezaTavak
یک شنبه 25 فروردین 1387, 07:41 صبح
مثل MySQL,VFP است. و حتی SQLite.
یادگیری SQL استاندارد با استفاده از SQLite (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=88467&highlight=sqlite)
فاکس پرو و MySQL (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=16030&highlight=sqlstringconnect)
rezaTavak
یک شنبه 25 فروردین 1387, 07:45 صبح
مزایای SQL Server ها:
سریع.
استفاده از سرویسهای ویندوزی.
استفاده از پورت.
استفاده از TCP/IP در مدیریت و داده.
شبکه ای بودن.
استفاده از فایلهای با حجم بسیار بالا (فاکس ۲ گیگابایت حداکثر است.) البته دقت کنید سیستمی مانند vfat فقط ۴ گیگا باید پشتیبانی می کند که NTFS بهتر است.
و...
البته به نظر من رنک زیر در مورد SQL Server ها وجود دارد:
Oracle
MySQL
PostgreSQL
Db2
Sybase
MSSQLServer
و...
abdorreza
یک شنبه 25 فروردین 1387, 17:16 عصر
خـــــــــیــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــلــــــــــــــی ممنون
abdorreza
یک شنبه 25 فروردین 1387, 17:21 عصر
بعضی ادارات میگن ممکنه بعدها دارایی بخواد لیست ها و مالیات ها رو در اینترنت ببینه و بگیره ، برای همین SQL میخوایم. میخواستم ببینم با فاکس تنها نمیشه؟ حتما باید SQL باشه ؟
میدونید که تو این ادارات چطورن؟ چند تا کتاب کامپیوتر و ICDL خوندن و چند تا اصطلاح یاد گرفتن ، همش هم اونها رو تکرار میکنن. حالا بزور تو ویندوز کار میکننا !!!
mehran_337
یک شنبه 25 فروردین 1387, 17:27 عصر
sql یک بانک اطلاعاتیه نه یه برنامه کاربردی . مسلما برای دیدن اطلاعات مشکلی نیست اما برای دریافت اطلاعات یک برنامه مرجعی دارند که می خواد اطلاعات همه رو جمع کنه و دیتابیسش اسکیوال هست مثلا بانک ملی می گفت از برنامه خروجی dbf می خوام.
حالا شما هم می تونی با هر برنامه ای وب بنویسی اما خروجی اسکیوال بدی . الگوبرداریت هم از سورس آقای حسینی باشه .
rezaTavak
دوشنبه 26 فروردین 1387, 07:40 صبح
خیر با فاکس نمیشه بصورت TCP/IP کار کرد.
یعنی مثلا پورت ۳۳۰۶ که استاندارد MySQL است برای فاکس وجود ندارد و فاکس سرویس ویندوز نیست برنامه کاربردی است.
abdorreza
سه شنبه 27 فروردین 1387, 00:15 صبح
ممنونم از پاسخ اساتید
محسن جان ، عصبانی که نمیشی بپرسم کدوم سورس ؟!
mehran_337
سه شنبه 27 فروردین 1387, 07:45 صبح
به این تاپیک مراجعه کن :
برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=41062)
abdorreza
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 05:48 صبح
برنامه و سورسی که آقای حسینی زحمت کشیده بودند را دانلود کردم. یک فایل PRG کم داره با نام OnlyName.PRG . آقای حسینی میتونن زحمت بکشن برای دانلود بزارن ؟
ممنونم.
abdorreza
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 15:03 عصر
OnluName.PRG را خودم نوشتم. فقط در تبدیل و ذخیره ی اطلاعات بصورت SQL و XML چند تا خطا میده. مشکل از کجاست؟ میشه کمک کنین؟ ممنون.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.