ورود

View Full Version : ایجاد رکورد جدید

mojtaba.s.f
جمعه 23 فروردین 1387, 22:36 عصر
با سلام خدمت دوستان

دکمه ای را در برنامه ام قرار داده ام به نام Go که Ado را فیلتر می کند (از طریق کد فروش) و از این طریق به رکورد مورد نظر می رود. وقتی رکورد مورد نظر باز می شود کاربر می تواند آنرا اصلاح کند اما در موقع Update کردن علاوه بر این که تغییرات انجام می شود، رکورد جدیدی نیز به همان شماره ای که آن رکورد دارد (کد فروش) باز می شود. علت چیست؟ آیا راه بهتری سراغ دارید.

از راهنمایی های شما متشکرم.

vbhamed
شنبه 24 فروردین 1387, 08:36 صبح
سلام
نمونه برنامتون رو بزارید

ali_habibi1384
شنبه 24 فروردین 1387, 09:19 صبح
شاید از ADDNew استفاده کردی ویا اطلاعات جدید رو روی قبلی ها نمی نویسی .بهر حال هر کسی یه جور برنامه مینویسه شما سورست رو بذار.

mojtaba.s.f
شنبه 24 فروردین 1387, 13:22 عصر
با عرض تشکر از شما

چون حجم فرم بالاست نمی تونم در اینجا قرار بدم.
فکر می کنم روش دیگری نیز برای بازکردن رکورد مورد نظر وجود داشته باشه تا هم بشه اونو ویرایش کرد و هم در پایان ذخیره کرد. ضمنا من خودم هم از روش select استفاده کردم اما جواب نداد.
دوستان اگر روش بهتری سراغ دارند معرفی کنند.

RezaS_1354
شنبه 24 فروردین 1387, 23:07 عصر
دوست عزیز نوع query ها و جستجو ها فرقی نمیکنه بهر حال پیدا کردن یک رکورد مد نظر است فکر میکنم چون بر اساس کد فروش است هر کد فقط یک بار ایجاد میشود که اگر اینطوری هست برای اون فیلد تو دیتا بیس قفل بگذار که دوبار add نشود اگر هم برای تکرارش ایرادی نیست از select استفاده کردی امکان دارد که case ها را با هم قاطی کرده باشی یا هر کدام را به کار منحصر بفردش ارجا ندادی بهر حال برای edit و ذخیره دوباره یک رکورد من شخصا از این کد استفاده میکنم اگر سئوالت را درست متوجه نشدم بهتر و و اضح تر بیان کن تا راهنماییت کنم
rs.UpdateBatch adAffectCurrent
رضا

mojtaba.s.f
سه شنبه 27 فروردین 1387, 21:25 عصر
ضمن تشکر از محبت های شما

مشکل من حل نشد. اگر روشی خوب برای پیدا کردن رکورد ها و و ویرایش آنها سراغ دارید معرفی کنید.

vbhamed
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 00:14 صبح
سلام
نیاز به فیلتر نیست
شما فقط یک فیلد AutoNumber تو جدولت داشته باش
بعد از روی اون فیلد با متد Ado.recordset.find "id = " & id_Number رکورد رو پیدا کن
بعد هم که ویرایشش کن