View Full Version : چگونه میتوان UserID و Password کانکشن اسکیوال را بدست آورد
NewFoxStudent
شنبه 24 فروردین 1387, 20:03 عصر
منظورم اینه که چطوری میشه UID,PWD را که در SqlStringConnect() استفاده میشه بدست آورد؟
rezaTavak
یک شنبه 25 فروردین 1387, 07:36 صبح
کاربری است که در SQL سرور تعریف شده.
اگر از روی کامپیوتر دیگری باشید باید در ویندوز هم تعریف شده باشد.
NewFoxStudent
یک شنبه 25 فروردین 1387, 16:02 عصر
ببینید من دستور SqlStringConnect("Driver=Sql Server;Server=.;UID=sa;PWD=master;DataBase=master) را نوشتم.من نام کاربر و کلمه عبور رو میدونم . سوالم اینه که اگه اینارو ندونم راهی برای بدست آوردنشون وجود داره یا نه.بجز دریافت اونا از طریق کاربر برنامه
NewFoxStudent
یک شنبه 25 فروردین 1387, 16:04 عصر
اگه ممکنه کمکم کنید این برام خیلی مهمه
mehran_337
یک شنبه 25 فروردین 1387, 17:31 عصر
اگر اونها را ندونید اما ادمین سیستم باشید 70 درصد راهی هست که بتونید به اون دیتابیس متصل بشید اما نه اینکه اون یوزر و پس و در بیارید باید یک رجیستر دیگه در اسکیول بسازید اونهم اگر در تعریف اولیه این اختیار و گذاشته باشن (منظورم برنامه نویس اصلی دیتابیس هست)
راه دیگه اینه که برنامه طرفو باز کنی و ببینی یوزر و پس کانکشنش چیه ( اونهم اگه پسشو کد نکرده باشه یا دیکدشو بدونی)
در غیر اینصورت اگه تونستی متصل بشی با مایکروسافت تماس بگیر و بخاطر پیدا کردن راه نفوذی به اس کیوال پاداش بزرگی دریافت خواهی کرد. (البته ما رو هم بی نصیب نزاریدا )
kia1349
یک شنبه 25 فروردین 1387, 19:04 عصر
یواشکی بهت میگم
فقط یه راه داره
جایزشو محسن بده تا بهت بگم
mehran_337
دوشنبه 26 فروردین 1387, 08:13 صبح
آقا رضااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ا!
من اینهمه بهتون گفتم کارم گیره همینه بهم گفتی اگه می شد که مایکروسافت درشو باید تخته می کرد.
اینه رسمش ؟
برنامه من هم همینطوری بود دیگه اتوماسیونیو نصب کرده بودند و حالا بایدبه دیتابیس اسکیوالش متصل می شدم یادته ؟
حالا یواشکی بگو بخدا هم به شما جایزه می دم هم به این کارآموزجدیدفاکس !
kia1349
دوشنبه 26 فروردین 1387, 15:57 عصر
خوب اون موقع تجربه اش رو نداشتم.اقرار به بی سوادی گناه هم نداره
rahro
دوشنبه 26 فروردین 1387, 19:19 عصر
خوب اون موقع تجربه اش رو نداشتم.اقرار به بی سوادی گناه هم نداره
این یه خورده بی معرفتیه در گوشی صحبت کنین!:گریه:
kia1349
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 18:10 عصر
سلام علی جان
این برنامه برای ریست کردن پسورد sa میباشد
البته خود برنامه توضیح داده که میتونه از الگوریتم تکرار کلمات با صرف زمان بسیار پسورد رو پیدا کنه و صد البته این برنامه از نوع حک و وارز نیست بلکه برای کمک به افرادی است که پسورد sql و یوزر sa رو فراموش کرده اند
اسم برنامه LastBit.SQL.Password.v1.5.469
اول پراسس های sql رو از طریق کنترل پنل-سرویس منیجر استاپ میکنی و بعد با این برنامه که هم sql2000 و هم sql2005 رو ساپورت میکنه مسیر فایل master.mdf رو بهش میدی و بعد پسورد ریست میشه به چیزی که برنامه بهت نشون میده
کلا پسوردها روی فایل master.mdf ذخیره میشن
بعدش میتونی دوباره سرویس هارو استارت کنی
اگر سرویس ها استاپ نشه امکان دستکاری در فایل master.mdf رو نداری
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.