PDA

View Full Version : مشکل sharing

hamidafs
شنبه 24 فروردین 1387, 20:07 عصر
با عرض سلام خدمت دوستان
یه مشکلی که بنده دارم اینست که میخواهم به یک کاربر تحت domain روی client مجوز sharing بدهم.و لی گزینه sharing موقعه ایی که کلیک راست روی فولدر می کنیم در properties وجود ندارد .
سرور من win 2003 server و کلاینت ها win xp service pack 2 هستش(برای کلاینت ها هم دامین تعریف شده) .آیا در policy باید جایی خاصی این گزینه را فعال کنم یا.....؟

من جستجو هم کردم ولی چیزی در این مورد ندیدم)
با تشکر از دوستان

hamidafs
یک شنبه 25 فروردین 1387, 16:43 عصر
دوستان اگر کسی در مورد این مشکل را حلی به ما ارائه کنه ممنون میشم.
و اینکه در سیستهمهای کلاینت من گزینه use simple file sharing رو که تیکش رو بر می دارم دوباره به طور اتو ماتیک سیستم تیکش رو می ذاره؟

رضا عربلو
یک شنبه 25 فروردین 1387, 17:59 عصر
آیا شما بصورت Interactive (یعنی در حالیکه پشت سرور نشسته اید و یا از طریق Remote Desktop به سرور دسترسی دارید) Windows Explorer را باز کرده اید؟
در غیر این صورت حتماً این کار را انجام دهید چون sharing Permission ها را تنها بصورت Interactive می توان set کرد.

hamidafs
یک شنبه 25 فروردین 1387, 18:47 عصر
آقا من یک سرور win 2003 server دارم (که چون تازه کارم ) که domain برای اون تعریف شده و کلاینت ها هم از آون domain استفاده می کنند و من در کلاینت ها می خوام اجازه sharing فایل رو به بعضی از کاربران بدم .(که متاسفانه مجوز ی برای تب sharing در اختیار ندارم)
با تشکر از شما دوستان

رضا عربلو
یک شنبه 25 فروردین 1387, 23:24 عصر
شما با چه یوزری به چه سیستمی لاگین کرده اید؟
فکر می کنم کاربران Domain Admins , Enterprise Admins تنها اجازه share کردن را دارند.
در ضمن آیا مطابق پست 3 کار می کنید. یعنی آیا یعنی در حالیکه پشت سرور نشسته اید و یا از طریق Remote Desktop به سرور دسترسی دارید Windows Explorer را باز کرده اید؟

hamidafs
دوشنبه 26 فروردین 1387, 19:39 عصر
با تشکر از آقای عربلو
سیستم سرور من :یک ویندوز xp معمولی است که توسط نرم افزار virtual pc 2004 من یک ویندوز 2003 سرور روی همان سیستم نصب کردم و در ویندوز 2003 اکتیو دایرکتوری رو نصب و و دامینی رو تعریف و همچنین چند کاربر هم تعریف کردم .
سیستم های کلاینت من ویندوز xp و از دامین ایجاد شده استفاده می کنند و با کاربرهای که در 2003 ایجاد شدند با دامین وارد سیستم می شند که البته توسط یک هاب سوئیچ به هم ارتباط دارند.
و همه کاری که بنده انجام دادم همین کار هستش .و وقتی کاربر وارد سیستم میشه هدف من اینه که بعضی از کاربرن اجازه share داشته باشند.
و من از remote desktop استفاده نکردم. و اینکه من آیا باید در سیستم کلاینتهای من حتما با remote desktop قادر به share میشند چون من نمی خوام کلاینت ها به سرور دسترسی داشته باشند.
و اگر بنده کار اشتباهی بین کار انجام میدم لطف کنید بگید ممنوم می شم.
با تشکر

رضا عربلو
دوشنبه 26 فروردین 1387, 20:25 عصر
بله، کلاینت هایتان بایستی از پشت سیستمهای خود با ریموت دسکتاپ به سرور وصل شوند تا بتوانند یک فولدر را share کنند.

davood-ahmadi
پنج شنبه 29 فروردین 1387, 11:06 صبح
ببخشید یک پیشنهاد دارم. چون من از سال 82 به بعد روی سرور کار نکردم و بعضی از اطلاعاتم از ذهنم خارج شده است. ولی تا آنجایی که یادمه به کسایی که می خواستم اجازه Share بدم را سطح دسترسی PowerUser می دادم.
حالا دقیقاً یادم نیست.

hamidafs
پنج شنبه 29 فروردین 1387, 18:59 عصر
با تشکر از دوستان
این دسترسی poweruser چیه و چطور فعال می شه؟

با تشکر

nima5848
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 08:43 صبح
boro be ghesmat use simple sharing