View Full Version : راه اندازی یک شبکه مبتنی بر Domain
bijibuji
یک شنبه 25 فروردین 1387, 13:34 عصر
سلام
کسی می خواد روی این آموزش صحبت کنیم؟
:قلب:
ramkly
یک شنبه 25 فروردین 1387, 14:46 عصر
خوب اول از همه باید روی سرورت اکتیو دایرکتوری را نصب کنی و یک دومین تعریف کنی تا بتونی کامپیوترهای شبکه را به دومینت وصل کنی.
برای isa هم باید نرم افزار isa server را خریداری کنی و روی سروری که برای isa در نظر گرفتی نصب کنی.
این دوتا مقدمات شروع کار هستند.
computer-mag
یک شنبه 25 فروردین 1387, 21:50 عصر
البته همون طور که می دونید اکتیو دایرکتوری در ویندوز 2003 enterprise با نوشتن دستوری توی ران که فکر کنم dcpromo بود نصب میشه!اگه دستور رو اشتباه نگفته باشم!بعد که اکتیور دایرکتو نصب شد میری روی مای کامپیوتر کامپیوترهای شبکه ات که کلاینت هستند راست کیلی و تنظیمات و میاری و به جای ورکگروپ دامین رو در قسمت دامین وارد میکنی و توی سرورت اونو صدا می کنی و ....الته اینا مباحص کمی نیستند از PDF های موجود استفاده کنید فکر کنم کمکتون کنه! کافی توی گوگل سرچ کنی هزارن فایل آموزشی برات میاره تا اکتیو دایرکتوری یاد بگیریو چگونه نصبش کنی.
bijibuji
دوشنبه 26 فروردین 1387, 15:25 عصر
ممنونم از دوستای خوبم که منو با راهنمایی ها و توجه شون خوشحال کردن.
من در حال حاضر Domain رو با همون دستور dcpromo روی Win Server 2003 نصب کردم و ISA Server 2006 Enterprise رو هم روی Server نصب کردم. :گیج: :بامزه:
چیزی که فکر می کنم بیشتر بهش احتیاج دارم منابعی برای درک و فهم بهتر مفهوم Domain و مفاهیم وابسته به مدیریت شبکه (Network Administration) هستش. مثلا" من دقیقا نمی دونم که Network Template ها چی هستن. مفاهیم External Network و Internal Network چه معنایی دارن. Group Policy در Windows Server 2003 چه مفاهیمی هستن و چطور می شه اونها رو مدیریت کرد. و ... :لبخند:
لطف"ا منو به سمت منابعی که زودتر و بهتر می تونن منو به سمت هدفم راهنمایی کنن هدایت کنین. :چشمک:
computer-mag
دوشنبه 26 فروردین 1387, 22:10 عصر
Group Policy یک سری تنظیمات پیشرفته ویندوز هست که می تونید با این تنظیمات همه قسمتهای ویندوز رو باش مدیریت کنید! Group Policy یک رابط گرفیکی و قابل فهم برای اعمال تغییراتی هست که با رجیستری میشه داد من تقریبا کاری نبوده که در رجیستری بشه انجام داد و در Group Policy نشه!
bijibuji
شنبه 31 فروردین 1387, 21:53 عصر
دوستان عزیز
من اینجا نیاز به توضیح نداشتم. منظور من بیشتر راهنمایی شما در زمینه ارایه منبع بود و نه توضیح مختصر
خیلی ممنونم
60 چی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.