ورود

View Full Version : چگونگی استفاده از Query از صفر - بهترین دستورات جستجو در اون

پریسا نامدار
شنبه 10 مرداد 1383, 01:11 صبح
سلام دوستان و اساتید عزیز.
من یه فرد تازه کار تویه دلفی هستم.
کارکردن با Table ها و Database ها را تا حدودی بلدم.
خیلی به کار با Query علاقه مند شدم و این هم به دلیل انعطاف پذیری بسیار بالای اونه که همه میدونن!!.
من خیلی تو این سایت برای نحوه کار کردن با Query در دلفی و دستورات اون جهت جستجو با انعطاف های دلخواه گشتم اما متاسفانه هیچ مطلب کامل و جامعی در این باره تو این سایت ندیدم (با این که این سایت بسیار مطالب جامع و کاملی در مورد مطالب دیگه داره!!!!) .
از دوستان خیلی ممنون میشم اگر کسی بیاد و با استفاده از علم خودش یه مقاله نسبتا کامل (در حد این که کسی که آماتوره بتونه با Query کار کنه و از دستوراتش سر دربیاره) بنویسه تا هم من و هم کسایه دیگه ای ( که مطمئنا زیاد هم هستن ) که بعدن به این سایت مراجه میکنن بتونن یه مطلب مفید در رابطه با Query بخونن.
خیلی ممنون از همه شما!.
--------------------------------------
یه نظر دیگه هم دارم که افرادی بیان به میل خودشون مقالاتی در رابطه با آموزش دلفی در این سایت بذارن و با هماهنگی مدیر نسبت به کیفیت مقالشون جوایزی هم دریافت کنن.
بازم ممنون از همه !!!!

پریسا نامدار
شنبه 10 مرداد 1383, 21:00 عصر
کسی نمیخواد جواب بده !!!!!!!!!!!!!.

JavanSoft
شنبه 10 مرداد 1383, 21:07 عصر
درباره چیه Query میخواهید بدونید؟
طرز استفاده؟اتصال؟دستورات؟Proper ties?؟؟؟

orion188
شنبه 10 مرداد 1383, 21:32 عصر
سلام
برای استفاده از TQuery یا مشابه های اون ، باید از دستورات SQL استفاده کنین.
وقتی که دستور اجرا شد، شما میتونین تقریبا" مثل همون Table باهاش برخورد کنین
(البته این بیشتر در مورد خواندن اطلاعات صادقه)
برای تغییر در اطلاعات هم باز باید از دستورات SQL استفاده کنین ، اما اینجای کار دیگه شبیه TTable نیست.
سوالی بود در خدمتم

phantasm
شنبه 10 مرداد 1383, 21:44 عصر
پریسا خانم اولا خوش اومدید. :flower:

اما در مورد سوالتون باید عرض کنم Query کدی است که به زبان SQL نوشته میشه و از یک بانک اطلاعاتی چیزی(اطلاعات خاص-به روز آوری اطلاعات-درج اطلاعات... ) رو درخواست میکنه.
بنابراین به شما توصیه میکنم در مورد SQL مطالعه بفرمایید(از طریق کتاب ترجیحا چون روند یادگیری منظم تره).
و اگه در موردی خاص به مشکل برخوردید اینجا مطرح کنید تا دوستان راهنماییتون کنند.

موفق باشید.

nasr
شنبه 10 مرداد 1383, 22:04 عصر
سلام
من توصیه می کنم یه کتاب در این مورد مطالعه نمایید
کتاب برای اس کیو ال هم که زیاد هست
کتاب خود آموز sql در 21 روز از انتشارات نص بد نیست

موفق باشید

پریسا نامدار
دوشنبه 12 مرداد 1383, 02:39 صبح
خیلی ممنون از همه دوستان.
کتاب خود آموز SQL در 21 روز رو تهیه کردم .
کتاب جالبیه.
بازم ممنون از همه دوستان.

fahimi
دوشنبه 19 مرداد 1383, 05:30 صبح
با سلام

query1.Close;
query1.SQL.Clear;
query3.sql.Add('SELECT Code, Name, Last_name FROM "moshtark.DB" Moshtark where code="'+edit1.Text+'"');
query1.Open;