ورود

View Full Version : مشکل خروجی لپ تاپ یواس بی دار نرم افزارمالی تحت داس

javad_1349
دوشنبه 26 فروردین 1387, 12:52 عصر
باسلام به دوستان
با توجه به پشتیبانی نرم افزارهای قدیمی
نرم افزار حسابداری دارم که با زبان فاکس پرو تحت داس چندین سال پیش نوشته ام حالا همان نرم افزار را درون لپ تاپ نصب نمودم که فقط دارای یو اس بی میباشد یک تبدیل کابل یو اس بی به درگاه چاپگر سوزنی LQ300+II تهیه نمودم با زهم درزمان فارسی نمودن وارسال گزارش خروجی هنگ میکند
آیا راهی برای حل این مشکل وجود دارد
آیا داس تو پرینت در این زمینه کاربرد دارد
لطفا راهنمایی فرمایید
لازم به توضیح است که در تاپیک ها جستجو کردم وموردی پیدا نشد.:متفکر:

javad_1349
دوشنبه 26 فروردین 1387, 13:14 عصر
آقایان کیا - توکل - حسینی ودوستان دیگر متشکرم

kia1349
دوشنبه 26 فروردین 1387, 15:54 عصر
سلام دوست من
از پاسخ دیر هنگام دوستان ناراحت نشوید
شاید نیاز به بررسی بیشتری داره
هیچ کدام از ماها آخر تکنولوژی و علم نیستیم که بالبداهه جواب بدیم

farhad_shiri_ex
دوشنبه 26 فروردین 1387, 21:00 عصر
خوب اینکه با کابل تبدیل USB به LPT با ارسال پرینت از داس سیستم شما هنگ می کند طبیعی می باشد چون که اساسا برای تحت ویندوز طراحی شده اند.
حال پیشنهاد من اینست که شما از گزارش تحت داس تان یک خروجی بگیرید از داخل برنامه تحت داس تان به ویندوز ارسال نمایید که البته این روش در صورتی صحیح فارسی چاپ می شود که Code page شما تحت داس استاندارد 1256 باشد اگر این طور است می توانید خروجی گزارشتان را به یک چاپگر AGFA با خروجی RPT ارسال نمایید البته فایل RPT را خود چاپگر میسازد و بعد شما در تحت ویندوز باید فایل RPT را به PDF ویا TEXT تبدیل نمایید البته با یک فونت استاندارد که احتیاج به کانورت گزارش نداشته باشید. البته این روش را من چندین سال پیش انجام داده ام شاید جواب بگیرید.

rezaTavak
سه شنبه 27 فروردین 1387, 10:51 صبح
آقایان کیا - توکل - حسینی ودوستان دیگر متشکرم

فاصله زمانی بین دو پست شما : ۲۲ دقیقه!

ما که ۲۴ ساعته اینجا نیستیم روزی یک یا دو و حداکثر ۳ بار سر می زنیم.

ضمنا تمام دوستان حتما موردی که بلد باشند جواب می دهند. اصلا برای همین دور هم جمع شدیم.

اما پاسخ شما:

USB پورتی نبوده که در زمان داس وجود داشته باشد و چون طبق قانون نگارش سیستم عامل سخت افزار جدید سیستم عامل جدید هم می خواهد و در زمان ارائه USB دیگر داس پشتیبانی نمیشد پس قاعدا پشتیبانی وجود نخواهد داشت.

اینکه لپ تاپ شما دارای LPT نباشد یک نوع ضعف است که از لپ تاپ شماست. دلیل هم این است که این لپ تاپ برای امروز طراحی شده است.

اما راه حل:
اولین: استفاده از درایور مناسب نرم افزاری تحت داس برای USB که من در این خصوص هیچ تجربه ای ندارم.
دومین: استفاده از ویندوز و اجرای برنامه داسی تحت ویندوز و...

rmb_ali
سه شنبه 27 فروردین 1387, 11:13 صبح
دوست عزیز یه دستوری در ویندوز xp هست که پورت رو redirect میکنه به یه جای دیگه روی شبکه البته شما میتونید اونو رو کامپیوتر خودتون اصلاح کنید یعنی مقصد و مبدا همون کامپیوتر خودتون باشه
دستورشم اینه net use
از این آدرس میتونی اطلاعات بیشتری بگیری البته تو help خود ویندوز هم تکمیل توضیح داده
http://support.microsoft.com/kb/314499

ابی بنی حسینی
شنبه 31 فروردین 1387, 09:55 صبح
یه فایل به نام usb2dos تو اینترنت دیدم بگرد ببین پیداش می کنی شاید بدردت خورد.

shamim_41
شنبه 31 فروردین 1387, 14:03 عصر
چرا از چاپگر لیزری استفاده نمی کنی اینجوری نه مشکل چاپ رو داری نه اینکه خروجی از طریق ال پی تی

gm_phk
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 09:30 صبح
شما می تونید Setup - Bios دستگاه خودتون رو بررسی کنید احتمالا گزینه ای برای فعال کردن USB در محیط DOS رو داشته باشد ویا اگر لپ تاپ شما ورودی PCMCIA رو داره از پورت ال پی تی با ورودی PCMCIA استفاده بکنید.

ali_kolahdoozan
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 10:11 صبح
گزارشهاتون رو میتونید اگر خیلی زیاد نیستن به crystal report بسازید و به برنامه تحت داس خود وصل کنید اما خیلی دری وری از آب در میاد . چون باید از cr7 استفاده کنید و exe بسازید و در هنگام درخواست گزارش آن exe رو صدا بزنید . که صفحه برنامتون رو هم minimize میکنه اما من دیدم که ساختن . در مواردی که چاره ای نباشه بدک نیست .