pourhabibi
دوشنبه 26 فروردین 1387, 18:03 عصر
من یک گزارش تحت وب دارم که با کریستال نوشته شده. وقتی روی کاغذ رولی پرینت می گیرم، صفجه اول درست پرینت گرفته میشه ولی صفحه های بعدی هر کدوم یکم پایینتر میان. یعنی مثلا یک متنی که تو صفحه اول روی خط اول بوده، تو صفحه دهم پرینت ، یک سانت پایین اومده!!!در حالی که وقتی قبلا ( در یک سیستم دگه) و با همین کاغذهای رولی کار میشده، هیچ مشکلی نبوده و اطلاعات هر صفحه درست سر جای خودشون چاپ می شدن.
من حتی در بخش Server properties مربوط به پرینتر رفتم و یک page size متناسب با برگه های رولم هم تعریف کردم و گزارشم رو با اون تنظیم کردم. ولی نمی دونم چرا باز هم درست نشد!!!!! تو رو خدا یکی کمکم کنه! مشکل از کجاست؟:عصبانی++::افسرده::گری :
لازم به ذکره که وقتی دگمه پرینت کریستال رو می زنم ، گزارشم توی acrobat باز میشه.
من حتی در بخش Server properties مربوط به پرینتر رفتم و یک page size متناسب با برگه های رولم هم تعریف کردم و گزارشم رو با اون تنظیم کردم. ولی نمی دونم چرا باز هم درست نشد!!!!! تو رو خدا یکی کمکم کنه! مشکل از کجاست؟:عصبانی++::افسرده::گری :
لازم به ذکره که وقتی دگمه پرینت کریستال رو می زنم ، گزارشم توی acrobat باز میشه.