PDA

View Full Version : قیمت اینترنت پرسرعت ایران 16 هزار برابر اینترنت پرسرعت مالزی است



shahab_ksh
دوشنبه 26 فروردین 1387, 23:01 عصر
مطابق بخشنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات 128 کیلوبیت در ثانیه برای کاربران خانگی است و بیشتر از آن برای سلامتی شان ضرر دارد و مطابق آمار رسمی در سال ٢٠٠٧ تنها ٤٦٥هزار و ١٠٠ نفر معادل ٧ دهم درصد از کاربران ایرانی به این نوع از اینترنت کذایی پرسرعت دسترسی داشته‌اند در حالی که قرار بوده این رقم در سال مذکور به ٩٠٠ هزار پورت فعال برسد، همچنین براساس برنامه چهارم توسعه قرار است تا پایان سال ٨٨ (پایان این برنامه) تعداد پورت‌های فعال ADSL به ٥/١ میلیون پورت برسد. بر این اساس ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت در ایران فقط ٠١/٠ درصد است.


قیمت اینترنت پرسرعت ایران 16 هزار برابر اینترنت پرسرعت مالزی است
حمید ضیایی پرور- خراسان
یک شرکت ارائه دهنده اینترنت (ISP) در مالزی اعلام کرد که به کاربران خود پهنای باند با خطوط پرسرعت 224 مگابیت برثانیه را با قیمت تنها 58/1 دلار در ماه (حدود 1500 تومان) عرضه می‌کند. این ISP برای اجرای پروژه این فناوری که BPL نام دارد 14 میلیون دلار هزینه کرده و قرار است 400 هزار مسجد و 60 میلیون کاربر را در سراسر مالزی به خطوط پرسرعت این پهنای باند مجهز کند. با اجرای این پروژه مالزی اولین کشوری خواهد شد که به بیشترین تعداد کاربر این خدمات را عرضه می‌کند. در حقیقت در حال حاضر گوگل در تگزاس به حدود دو میلیون کاربر پهنای باند با این سرعت را ارائه می‌کند و در سال 2007 نیز پروژه Corinex BPL محصول IBM در آمریکا اینترنت با سرعت 224 مگابیت بر ثانیه را در اختیار حدود 15 میلیون کاربر گذاشت.

یک محاسبه ساده ریاضی در باره اینترنت پرسرعت مالزی با ایران بیانگر این اعداد است:
سرعت اینترنت پرسرعت مالزی: 224 مگابیت ضرب در 1024 کیلو بیت = 229376 کیلو بیت
سرعت اینترنت پرسرعت ایران: 128 کیلو بیت
نسبت اینترنت پرسرعت مالزی به ایران: 1792 برابر
قیمت اینترنت پرسرعت ایران: هر 128 کیلو بیت در ثانیه به طور متوسط 15000 تومان
قیمت اینترنت پرسرعت مالزی: هر 229376 کیلو بیت در ثانیه معادل تقریب 1500 تومان
مقایسه قیمت اینترنت پرسرعت مالزی نسبت به ایران: حدود 9 ریال در هر 128 کیلو بیت در ثانیه
به این ترتیب می‌توان نتیجه گرفت قیمت اینترنت پرسرعت ایران حداقل 16 هزار برابر اینترنت پرسرعت مالزی است.

مقایسه ایران و کره جنوبی
چند وقت پیش خبری در روزنامه خراسان منتشر شد مبنی بر اینکه سرعت اینترنت رایگان کره‌جنوبی حدود ٥٠٠ برابر اینترنت پولی در ایران است. پیش از آن نیز خبر دیگری در رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر اینکه یک پیرزن سوئدی رکورد اتصال به اینترنت را با سرعت ٤٠ گیگابیت در ثانیه شکست! برای کاربران ایرانی که تعداد آنها 18 میلیون نفر است و به تنهایی 53 درصد کاربران اینترنت خاورمیانه را تشکیل می‌دهند شنیدن چنین خبرهایی مثل رویا و آرزو است. چرا که اکثریت قریب به اتفاق این کاربران با خطوط دایل‌آپ و با سرعت کمتر از 56 کیلو بیت در ثانیه به اینترنت متصل می‌شوند و تصور می‌کنند اینترنت یعنی همین!

سرعت قانونی اینترنت (درست مثل سرعت مجاز در خیابان‌ها!) مطابق بخشنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات 128 کیلوبیت در ثانیه برای کاربران خانگی است و بیشتر از آن برای سلامتی شان ضرر دارد و مطابق آمار رسمی در سال ٢٠٠٧ تنها ٤٦٥هزار و ١٠٠ نفر معادل ٧ دهم درصد از کاربران ایرانی به این نوع از اینترنت کذایی پرسرعت دسترسی داشته‌اند در حالی که قرار بوده این رقم در سال مذکور به ٩٠٠ هزار پورت فعال برسد، همچنین براساس برنامه چهارم توسعه قرار است تا پایان سال ٨٨ (پایان این برنامه) تعداد پورت‌های فعال ADSL به ٥/١ میلیون پورت برسد. بر این اساس ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت در ایران فقط ٠١/٠ درصد است. البته تعریف اینترنت پرسرعت نیز در ایران و جهان متفاوت است چرا که حتی سرعت خطوط ADSL در دنیا تا ٢ مگابیت در ثانیه است!

کیفیت اینترنت ایرانی
کشورهای توسعه یافته‌ای مانند فرانسه اینترنت را با سرعت ٣٠ مگابیت بر ثانیه و سوئد با سرعت ١٠٠ مگابیت بر ثانیه، در اختیار کلیه کاربران خانگی قرار داده‌اند. همچنین طبق برنامه‌ای که در سنگاپور تدوین شده، قرار است تا سال ٢٠١٠ به هر کاربر خانگی یک گیگابیت در ثانیه پهنای باند اختصاص یابد. تازه این فقط آمار روی کاغذ است و قطعی‌های اینترنت و اختلالات کیفی آن در ایران خود حدیث مفصلی است به طوری که ١٩٠ بار قطعی در برخی مسیرهای شبکه ملی فیبرنوری طی یک سال در مجموع ٧٠ هزار دقیقه قطعی در شبکه زیرساخت ایجاد کرد که عملا امکان برقراری ارتباطات در شبکه بین‌المللی و بین شهری کشور را به میزان ٩٥٧ میلیون و ٦٥٠ هزار کانال/ دقیقه از شرکت ارتباطات زیرساخت سلب کرد.

قیمت 50 برابری
مقایسه قیمت اینترنت در ایران با سایر کشورها نیز بیان کننده تفاوت‌های محسوس در این زمینه است. در حالی که قیمت اینترنت 128 کیلو بیت در ثانیه‌ای ایران بین 10 تا 20 هزار تومان در ماه هزینه دارد قیمت اینترنت 224 مگابیت برثانیه‌ای مالزی تنها حدود 1500 تومان در ماه تعیین شده است. گزارش‌ها حاکی از آن است که مثلا قیمت یک سرویس256K در ایران تقریبا 2 برابر امارات، 3 برابر مصر و 12 برابر ترکیه است! در قیمت‌های خرده‌فروشی، هزینه پهنای باند در ایران تا بیش از 50 برابر قیمت جهانی می‌رسد.

اینترنت رایگان در عربستان
خبرگزاری عرب‌نیوز چندی پیش خبر داد از این پس تمام ساکنان شهر ریاض می‌توانند به‌صورت رایگان و از طریق خطوط Wi-Fi به‌ اینترنت متصل شوند و طرح گسترش خطوط Wi-Fi از مدتی قبل در عربستان آغاز شده و اکنون مقامات دولتی این کشور می‌کوشند هرچه سریع‌تر دیگر شهر‌های خود را به این امکانات مجهز کنند.

اینترنت رایگان به دانشگاه‌ها نرسید
صحبت از اینترنت رایگان در ایران بیشتر به یک لطیفه شبیه است و حتی دستور صریح رییس‌جمهور مبنی بر ارایه اینترنت رایگان به دانشگاه‌ها در مهر ماه سال 1386 تا کنون اجرا نشده و دو وزارت فخیم علوم، تحقیقات و فناوری و ارتباطات و فناروی اطلاعات هنوز نتوانسته‌اند چنین طرحی را به مرحله اجرا درآورند. همه اینها در حالی صورت می‌گیرد که قرار است ایران در افق 1404 به مقام اول علمی و فناوری منطقه آسیای جنوب غربی دست پیدا کند. جالب است بدانید که در مرکز تهران و درست در بخشی از حاشیه خیابان انقلاب که قرار بود یکی از واحدهای دانشگاه جامع علمی کاربردی از اینترنت پرسرعت استفاده کند مشخص شد که هیچ شرکتی در این منطقه پوشش اینترنت ADSL ندارد. وقتی وضعیت تهران این چنین است می‌شود وضعیت سایر نقاط کشور را حدس زد.

بینش آنالوگ
به نظر می‌رسد مشکل اصلی در خصوص حرکت لاک‌پشتی اینترنت پرسرعت در ایران نه مشکلات فنی که نحوه نگرش و بینش مدیران فناوری اطلاعات در کشور باشد مثلا محمد سلیمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران معتقد است «کاهش پهنای باند برای مشتریان خانگی مشکلی ایجاد نمی‌کند چرا که با بررسی‌های انجام شده کاربران خانگی نیازی به بیشتر از این رقم ندارند» هیچ کارشناس یا خبرنگاری از جناب وزیر سوال نکرده که چنین نتیجه‌گیری صریحی بر مبنای کدام کار تحقیقاتی و پژوهشی صورت گرفته و محدودیت زمانی این تصمیم کجا خواهد بود؟ آیا تا ابد کاربران خانگی ایران نیازی به بیشتر از این رقم نخواهند داشت؟ و این سوال که کاربران خانگی مالزی (که یک کشور اسلامی و در حال توسعه شبیه ایران نیز هست و در خیلی از مواقع به عنوان الگوی ایران نیز مطرح می‌شود) چه نیازی به اینترنت 224 مگابیت برثانیه دارند که قرار است با قیمت 1500 تومان در ماه به آنها واگذار شود؟

راهکار کاهش هزینه اینترنت پرسرعت
به گفته علی مولوی کارشناس فناوری اطلاعات هزینه اینترنت در کشور ما نسبت به میزان درآمد سرانه اشخاص، بالاست و همین امر موجب جلوگیری از گسترش این سرویس در ایران شده است و بالطبع باعث شده در رابطه با میزان دسترسی به اینترنت، رتبه مناسبی در جهان نداشته باشیم! اما مهمترین دلیل قیمت بالای این سرویس در ایران را می‌توان گران بودن پهنای باند موردنیاز ISPها دانست که از طریق شرکت فناوری اطلاعات و یا ICPها تامین می‌شود. در قیمت‌های خرده فروشی، هزینه پهنای باند تا بیش از 50 برابر قیمت جهانی است. البته نباید منکر هزینه‌های انتقال پهنای باند به داخل کشور و تقسیم آن در کل کشور شد، اما با توجه به قیمت‌های کشورهای دیگر، به نظر نمی‌رسد سطح هزینه‌ها در این حد بالا باشد!

در صورتی که دولت قصد دارد میزان دسترسی به اینترنت در کشور را بالا ببرد، شاید ساده‌ترین راه حل، کاهش هزینه‌های پهنای باند باشد، چراکه در حال حاضر شرکت فناوری اطلاعات به عنوان بزرگترین فراهم کننده پهنای باند کشور، یک شرکت کاملا دولتی است. شاید بتوان به سادگی با تعیین حاشیه سود 20 درصد برای این شرکت، قیمت پهنای باند اینترنتی را تا حد زیادی کاهش داد! مساله مهم دیگری که در هزینه نهایی اینترنت برای کاربر نهایی تاثیرگذار است هزینه بالای پخش می‌باشد. در حال حاضر بیشتر از 40 درصد ‌هزینه اینترنت به جیب عاملان پخش می‌رود که رقم بسیار بالایی است. با راه‌اندازی سرویس IN در تهران به عنوان بزرگترین بازار مشترکان اینترنتی، امید می‌رفت که دست واسطه‌ها از این بازار کوتاه شده و قیمت اینترنت کاسته شود، اما متاسفانه شرکت مخابرات استان تهران، جای واسطه‌ها را گرفت و حدود 30 درصد ‌از هزینه‌های دریافتی را بابت ارائه سرویس هوشمند از ISPها دریافت می‌کند!

در حال حاضر قیمت یک ساعت اینترنت پرسرعت از طریق شبکه هوشمند، ساعتی 300 تومان است که از این میزان به ازای هر ساعت 90 تومان برای استفاده از سرویس هوشمند هزینه می‌شود. جالب اینجاست که ارائه این سرویس، هزینه ثابتی برای شرکت مخابرات دارد و به نظر نمی‌رسد هزینه آن با قیمت خدمات ارائه شده تغییری داشته باشد!‌ به هر شکل به نظر می‌رسد در صورتی که مدیران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عزم جدی برای کاهش قیمت اینترنت در ایران دارند، باید در وهله اول نظام تعرفه‌ای سرویس‌های ارائه شده توسط شرکت‌های زیرمجموعه را کنترل و تعدیل کنند و اندکی از سودهای سرشار این شرکت‌ها بکاهند.

منبع : ایتنا
http://www.itna.ir/archives/article/009541.php

babak_delphi
جمعه 30 فروردین 1387, 02:56 صبح
من در آستارا برای استفاده از این سرویس با حجم ترنسفر ماهانه 2 گیگ 30000 تومان پرداخت می کنم
البته این ماه 5000 تومان ارزان تر شده
با این حساب هزینه مصرف اینترنت در بعضی از شهرها نسبت به مالزی 23 تا 30 هزار برابر است
البته اینجا Dial up با سرعت بسیار کم 4 ساعته 1500 تومان است
عالیه نه؟؟؟
کی باید نظارت کنه؟

reza6384
جمعه 30 فروردین 1387, 23:13 عصر
سلام.
به نظر من این محدودیت ترافیک خیلی بده، بعضی ماهها کار خاصی ندارم و یک دفعه 1.9 گیگابایت از 2 گیگابایت ترافیکم می مونه و بعضی وقت ها هم وسط ماه باید تمدید کنم و این مشکل خیلی هاست.
یه مشکل دیگه تفاوت توی کیفیت سرویس های ارائه شده است. از ISP ها اسم نمی برم، ولی من با اینترنت ASDL خودم که اسما 128Kbps هست تا 64 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کنم. و تقریبا ماهی 14000 تومن هزینه می کنم. اما توی محل کارم با همین هزینه اینترنت رسمی و عملی 128 دارم که اون بیشتر از 14 کیلوبایت در ثانیه جواب نمیده. بعضی ها هم چون مخابرات منطقشون پشتیبانی نمی کنه یا PORT هاش پره یا اینکه ISP های ارائه دهنده سرویس ADSL منطقه خودشون رو دوست ندارن از Wireless استفاده می کنن که هزینش خیلی از ADSL 128 بیشتره.
مشکل بعدی اینکه خدا نکنه اشتراکت رو تمدید نکنی تا باعث بشه 2 الی 3 ماه توی نوبت بمونی.
و اما راجع به Dial Up. خیلی از شهرستان ها و حتی شهرستان های همین استان تهران ISP ندارند و برای DialUp باید به ISP نزدیک ترین شهرشون که ممکنه 50-60 کیلومتر ازشون فاصله داشته باشه وصل بشن و شاید قریب به ساعتی 600 تومن با احتساب هزینه تلفن برای استفاده از اینترنت 4-5 کیلوبایت در ثانیه می پردازن.

Spentman
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 17:06 عصر
سلام خدمت تمامی دوستان
اگر به متن این خبر یه مقدار دقت کرده باشین میفهمین که این حرفها همه بلوف هستش !
درسته سرعت اینترنت ایران خیلی خیلی ضعیفه و چندین برابر قیمت واقعی خودشون این سرعتها رو میفروشن ولی اینکه قرار است در کشور مالزی به 60 میلیون نفر پهنای باندی معادل 224 مگابایت داده بشه خنده داره !
شما با یه محاسبه خیلی کوچیک می تونید به جعلی بودن این خبر پی ببرید فرض کنید این شرکت قراره فقط به 3000000 نفر این پهنای باند رو بده !
پس 3 میلیون رو در 224 ضرب میکنیم که به این عدد نجومی دست پیدا میکنیم !
672000000 Bandwith
یعنی این شرکت برای اینکه به 3 میلیون نفر این پهنای باند رو بده باید 600 میلیون پهنای باند داشته باشه ! در صورتی که در واشنگتن ایالات متحده آمریکا هزینه ی 224 مگابایت پهنای باید با خطوط T1 حدود 1.5 میلیون دلار در ماه خرج بر میداره ! به نظر شما این پهنای باند با قیمت 1500 تومان در ماه اونم با این سرعت کمی غیر عادی نیست ! اونم برای مصرف خانگی !
همین چند وقت پیش که شبکه جهانی CNN از طریق حملات DOS مورد حمله قرار گرفت این شبکه فقط 1 مگابایت پهنای باند داشت !
موفق باشید .

Programmer.G
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 22:34 عصر
همین چند وقت پیش که شبکه جهانی CNN از طریق حملات DOS مورد حمله قرار گرفت این شبکه فقط 1 مگابایت پهنای باند داشت !

فکر نمی کنید زیادی مساله رو کوچک کردید؟ سرورهای قراضه چینی که وظیفه میزبانی سایت های شخصی افراد را بر عهدا دارند حداقل از خطوط 100Mbps استفاده می کنند. سایتی مثل CNN حداقل باید خطی با سرعت 10Gbps داشته باشه.


در واشنگتن ایالات متحده آمریکا هزینه ی 224 مگابایت پهنای باید با خطوط T1 حدود 1.5 میلیون دلار در ماه خرج بر میداره !

کی اینو گفته؟ می تونید ادعاتون رو ثابت کنید؟ من الان خط 100Mbps با پهنای باند نامحدود و سرعت تضمین شده دارم. ماهی 1650 دلار بابتش پول می دم. شرکت ارائه دهنده هم در کالیفرنیاست. 1.5 میلیون ؟؟؟ چه خبره؟

من نمی دونم این خبر صحت داره یا خیر ولی مطمئنم الان در کره جنوبی سرویس 100Mbps به مردم ارائه می دهند.

Alireza_Salehi
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 23:03 عصر
نمی دونم چرا هر چند وقت یک بار از این پست ها زده میشه!

داخل پرانتز:
(همینی که هست 128k ماهی 23000، تازه بین n نفر هم share شده ، ترافیکش هم 2GB بیشتر بشه ، خداد تومن باید بدید! هر روز هم قطع میشه میگن مشکل از خودتونه ویروسی شدین، خط تون نویز داره،اصلا بهتره یه بار از اول مودمتون رو کانفیگ کنید،16 -17 بار مودموتون رو ریستارت کنید، اصلا چون بچه بی تربیتی هستی دلمون خواسته قطعش کنیم، اصلا واسه چی اینترنت پرسرعت اسفاده می کنی از خطوط بسیار پیشرفته و پر سرعت هوشمند ما استفاده کنید،اصلا شما چی میفهمی از مخابرات سیم مسی ظرفیتش بیشتر از این نیست واسه خونتون فیبر نوری بخرید ....)

هزینه ارتباطات در کشور های دیگه بسیار ناچیزه، تازه اگر سرانه درآمد و چیزهای دیگه رو در نظر بگیرید نسبت به ما واقعا ناچیزه!

دوستانی که تجربه و تخصص مخابراتی دارند لطفا اصل قضیه رو بیان کنند این جور آمار و اطلاعات رو با یه جستجوی ساده میشه پیدا کرد!

آیا این ضعف به علت نبود امکانات است(تحریم)؟
آیا به علت سهل انگاری یا عدم کفایت مسئولین است؟
آیا به علت کمبود منابع مالی است؟
آیا به علت عدم برنامه ریزی برا آینده است؟
آیا به همون علت ممنوعیت ویدئو است؟
آیا...

Programmer.G
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 23:17 عصر
آیا این ضعف به علت نبود امکانات است(تحریم)؟
آیا به علت سهل انگاری یا عدم کفایت مسئولین است؟
آیا به علت کمبود منابع مالی است؟
آیا به علت عدم برنامه ریزی برا آینده است؟
آیا به همون علت ممنوعیت ویدئو است؟
آیا...

علت چیز دیگریست. دسترسی آزاد و نامحدود به اطلاعات خطر دارد حسن.
دلایل دیگری هم دارد. مثلا از نظر آقایان مردم نیازی به سرعتی بیش از 56k ندارند. چون سایت فلان آی. الل. با این سرعت هم قابل مشاهده است و ...

من هم چشمم کور. ورژن 8 اوبونتو را باید با سرعت 4 کیلوبایت دانلود کنم تا ... .

پیام اخلاقی : از نظر من واقعا این مردم لیاق.... همین قدره.

shahab_ksh
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 23:47 عصر
آیا این ضعف به علت نبود امکانات است(تحریم)؟

فکر نمیکنم حداقل میتونستیم در ارتباطات داخل کشوری راه بندازیم اگه تحریمی برای ارتباط با خارج داشتیم



آیا به علت سهل انگاری یا عدم کفایت مسئولین است؟

بی رقبتی و بی میلی بگیم بهتره




آیا به علت کمبود منابع مالی است؟

درآمد دسترسی به اینترنت با توجه به ضریب نفوذ اون کمتر از درآمد اپراتورهای تلفن همراه نمیتونه باشه



آیا به همون علت ممنوعیت ویدئو است؟

این موارد قطعا مد نظر هستن

حالا یه سوال از دوستان مخابراتی آیا متخصصین داخلی توان اجرای یه همچین پروژه هایی رو دارن در حال حاظر و چه مشکلاتی سخت افزاری و نرم افزاری وجود داره؟

saeedIRHA
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 01:48 صبح
پیام اخلاقی : از نظر من واقعا این مردم لیاق.... همین قدره.

روک کلوم واقعاً همينه

Spentman
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 14:53 عصر
1 - فکر نمی کنید زیادی مساله رو کوچک کردید؟ سرورهای قراضه چینی که وظیفه میزبانی سایت های شخصی افراد را بر عهدا دارند حداقل از خطوط 100Mbps استفاده می کنند. سایتی مثل CNN حداقل باید خطی با سرعت 10Gbps داشته باشه.

2 - کی اینو گفته؟ می تونید ادعاتون رو ثابت کنید؟ من الان خط 100Mbps با پهنای باند نامحدود و سرعت تضمین شده دارم. ماهی 1650 دلار بابتش پول می دم. شرکت ارائه دهنده هم در کالیفرنیاست. 1.5 میلیون ؟؟؟ چه خبره؟

1- دوست عزیز من من سرورهای قراضه چینی رو نمی شناسم ولی اگه اینطور که شما میگید باشه . اینو باید در نظر بگیرید که 100mb برای کل سرور هست ، امکان داره روی این سرور 1000 سایت up شده باشه و هر کدوم از این سایت ها پهنای باندی رو از اون 100mb بر میدارن !

2- ببین دوست عزیز من اگر حرفی تو این انجمن عنوان کردم پشتوانه علمی و منطقی براش دارم !
اگر گفتم قیمتش این حدود است به خاطر این که برادر من در اونجا زندگی میکنه و قیمت این خطوط رو خودم شخصا طی آخرین سفرم به آمریکا از شرکت پرسیدم !
اما جوابتون دوست عزیز شما این سرعت رو برای خونه گرفتین یا برای محل کار ( شرکت ) تا اونجایی که بنده اطلاع دارم از یه سری سرعت ها خاص به بعد فقط به شرکت ها داده میشه تا بین پرسنل شرکت share بشه و یقین دارم سرعت 100mb به کاربرای خانگی داده نمیشه ! البته این قانون در تمام دنیا مرسوم هست .
این شرکتی که شما ازش سرویس ( مشخص نکردی از چه خطوطی استفاده میکنی ) گرفتی اسم و سایت که داره ؟! سایت این شرکت رو شما بزار من برم قیمت ها رو چک کنم !
برای اینکه به شما ثابت کنم شرکتی که شما ازش سرویس گرفتی داره به شما برای رضای خدا و مسلمین این سرعت رو خیلی خیلی ارزون میده یه لیست از قیمت های اینترنت پرسرعت از شرکت معتبر میزارم تا واقعا ببینی قیمت این خطوط چه قدره !

و در انتها دوست عزیز اگر قیمت پهنای باند به مفتی ها بود ، شک نکن که کل ایران از اینترنت پرسرعت بهره مند بودند !
من نمی دونم این خبر صحت داره یا خیر ولی مطمئنم الان در کره جنوبی سرویس 100Mbps به مردم ارائه می دهند.

دوست عزیز الان در ژاپن اینترنت کاملا مجانی هست ! و پایتخت کشور همسایه خودمون عراق بین مردمانش wi-fi عرضه میشه ! شاید این شرکت پهنای باند 100mb داره و میتونه در اختیار کاربران بزاره !

نمی دونم چرا هر چند وقت یک بار از این پست ها زده میشه!

داخل پرانتز:
(همینی که هست 128k ماهی 23000، تازه بین n نفر هم share شده ، ترافیکش هم 2GB بیشتر بشه ، خداد تومن باید بدید! هر روز هم قطع میشه میگن مشکل از خودتونه ویروسی شدین، خط تون نویز داره،اصلا بهتره یه بار از اول مودمتون رو کانفیگ کنید،16 -17 بار مودموتون رو ریستارت کنید، اصلا چون بچه بی تربیتی هستی دلمون خواسته قطعش کنیم، اصلا واسه چی اینترنت پرسرعت اسفاده می کنی از خطوط بسیار پیشرفته و پر سرعت هوشمند ما استفاده کنید،اصلا شما چی میفهمی از مخابرات سیم مسی ظرفیتش بیشتر از این نیست واسه خونتون فیبر نوری بخرید ....)

هزینه ارتباطات در کشور های دیگه بسیار ناچیزه، تازه اگر سرانه درآمد و چیزهای دیگه رو در نظر بگیرید نسبت به ما واقعا ناچیزه!

دوستانی که تجربه و تخصص مخابراتی دارند لطفا اصل قضیه رو بیان کنند این جور آمار و اطلاعات رو با یه جستجوی ساده میشه پیدا کرد!

آیا این ضعف به علت نبود امکانات است(تحریم)؟
آیا به علت سهل انگاری یا عدم کفایت مسئولین است؟
آیا به علت کمبود منابع مالی است؟
آیا به علت عدم برنامه ریزی برا آینده است؟
آیا به همون علت ممنوعیت ویدئو است؟
آیا...
دوست عزیز کلی بهت بگم یکی از علل اصلی گرانی اینترنت همین تحریم هست ! و عدم توجه قدرت داران حکومت به این تکنولوژی !

vahid4134
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 16:16 عصر
به نظر من یکی از دلایل پایین بودن سرعت اینترنت این می باشد که ایران تحریم هست و مقدار زیادی پهنای باند نداره (البته من اطلاعات دقیقی از این موضوع ندارم که پهنای باند کل کشور چقدر هست و چه اختلافی بین پهنای باند کشور ایران با دیگر کشور ها داره)
من الان در شرکت servers24 هستم و شاهد هستم که سایتهای ایرانی ماهیانه چقدر پهنای باند مصرف می کنند و خوب این اطلاعات داره از هلند وارد ایران میشه و پهنای باند ایران داره به هدر میره سایتهای ایرانی در خود ایران بودند اون وقت این پهنای باند به هدر نمی رفت و فقط از پهنای باند داخلی استفاده می شد.
به نظر من یکی دیگر از دلایل توجه نکردن به ایجاد دیتاسنتر در داخل ایران هست.
البته دوستی که گفت لیاقت این مردم همین هست به نظر من داره اشتباه می کنه. لیاقت این مردم خیلی بیشتر از این حرفها هست. خود شما که دارید از ubuntu استفاده می کنید به نظر من لیاقت بیشتر از این حرفها را دارید

Programmer.G
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 17:03 عصر
اینو باید در نظر بگیرید که 100mb برای کل سرور هست ،

لزوما اینطور نیست. گفتم که مال من اختصاصی هست.


اگر گفتم قیمتش این حدود است به خاطر این که برادر من در اونجا زندگی میکنه

اگه برادر شما اونجا زندگی می کنه من خودم نصف وقتم اونجا می گذره.


قیمت این خطوط رو خودم شخصا طی آخرین سفرم به آمریکا از شرکت پرسیدم

دقیقا کدام شهر، کدام منطقه و کدام شرکت؟


تا اونجایی که بنده اطلاع دارم از یه سری سرعت ها خاص به بعد فقط به شرکت ها داده میشه تا بین پرسنل شرکت share بشه و یقین دارم سرعت 100mb به کاربرای خانگی داده نمیشه ! البته این قانون در تمام دنیا مرسوم هست .

این قانون در تمام دنیا مرسوم است یا تمام ایران؟ باید عرض کنم اطلاعات شما کامل نیست دوست عزیز.
تو همین کشور ترکیه (شهر استانبول) شرکت آلمانی - ترکیه ای گلوبال سرویس 16 مگابیت رو ماهی 30 یورو می ده و ترکیه از نظر تعداد کاربران پهنای باند در رتبه 16 جهانی است.


این شرکتی که شما ازش سرویس ( مشخص نکردی از چه خطوطی استفاده میکنی ) گرفتی اسم و سایت که داره ؟! سایت این شرکت رو شما بزار من برم قیمت ها رو چک کنم !

شرکت معتبر The Planet . که یک شرکت آمریکایی است ولی در آلمان و بریتانیا هم فعالیت می کند.


برای اینکه به شما ثابت کنم شرکتی که شما ازش سرویس گرفتی داره به شما برای رضای خدا و مسلمین این سرعت رو خیلی خیلی ارزون میده یه لیست از قیمت های اینترنت پرسرعت از شرکت معتبر میزارم تا واقعا ببینی قیمت این خطوط چه قدره !

من بی صبرانه منتظرم.

Programmer.G
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 17:10 عصر
البته دوستی که گفت لیاقت این مردم همین هست به نظر من داره اشتباه می کنه. لیاقت این مردم خیلی بیشتر از این حرفها هست. خود شما که دارید از ubuntu استفاده می کنید به نظر من لیاقت بیشتر از این حرفها را دارید

منظور من اکثریت بود نه همه. از تیپ جمله تابلو بود منظورم چیه.

vahid4134
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 17:23 عصر
منظور من اکثریت بود نه همه. از تیپ جمله تابلو بود منظورم چیه.
از تیپ سخن من هم منظور همه مردم این لیاقت رو دارند

Spentman
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 17:33 عصر
من بی صبرانه منتظرم.
ضمیمه رو ببین !

vahid4134
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 18:44 عصر
شرکت معتبر The Planet . که یک شرکت آمریکایی است ولی در آلمان و بریتانیا هم فعالیت می کند.

سوال برام پیش اومده که چه جوری شرکت آمریکایی به ایرانی خدمات میده. :متفکر:
(شاید خدمات شما برای ایرانی ها نیست درسته؟)

Programmer.G
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 19:29 عصر
سوال برام پیش اومده که چه جوری شرکت آمریکایی به ایرانی خدمات میده. :متفکر:
(شاید خدمات شما برای ایرانی ها نیست درسته؟)

درسته. این شرکت به ایرانی ها خدمات نمی ده. اگر هم با تقلب سرویس بگیرید ازش، در صورتی که متوجه بشن بدون هیچ اخطاری سرویس دهی رو قطع می کنند.

Programmer.G
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 19:35 عصر
ضمیمه رو ببین !

که چی بشه؟

Spentman
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 20:33 عصر
که چی بشه؟
جالبه ! آقای محترم میخواید منطقی بحث کنیم یا نه ؟ اگر میخاید حرف حرف شما باشه که برای چی به این تاپیک سر میزنید !
من نمیفهمم شما تو چند تا پست بالاتر اعلام کردید که بی صبرانه برای لیست قیمت منتظر هستید من به شما گفتم که از ضمیمه لیست رو دریافت کنید ، الان میگید لیست رو دریافت کنم که چی بشه !!
در ضمن سایت شرکت the planet رو بزارید من به این اسم فقط هاستینگ پیدا کردم !

vahid4134
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 20:56 عصر
جالبه ! آقای محترم میخواید منطقی بحث کنیم یا نه ؟ اگر میخاید حرف حرف شما باشه که برای چی به این تاپیک سر میزنید !
من نمیفهمم شما تو چند تا پست بالاتر اعلام کردید که بی صبرانه برای لیست قیمت منتظر هستید من به شما گفتم که از ضمیمه لیست رو دریافت کنید ، الان میگید لیست رو دریافت کنم که چی بشه !!
در ضمن سایت شرکت the planet رو بزارید من به این اسم فقط هاستینگ پیدا کردم !


دوست عزیز ایشون درست گفتند و آدرس سایت هم http://www.theplanet.com/ هست که البته به ایرانی ها خدمات نمیده

Programmer.G
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 01:48 صبح
جالبه ! آقای محترم میخواید منطقی بحث کنیم یا نه ؟ اگر میخاید حرف حرف شما باشه که برای چی به این تاپیک سر میزنید !
من نمیفهمم شما تو چند تا پست بالاتر اعلام کردید که بی صبرانه برای لیست قیمت منتظر هستید من به شما گفتم که از ضمیمه لیست رو دریافت کنید ، الان میگید لیست رو دریافت کنم که چی بشه !!
در ضمن سایت شرکت the planet رو بزارید من به این اسم فقط هاستینگ پیدا کردم !

شما گفتید هزینه یک خط با سرعت 224 مگابیت 1.5 میلیون دلاره. من هم عرض کردم یک شرکت معتبر آمریکایی مثال بزنید که این گفته شما ثابت بشه. فایل PDF که گذاشتید چیزی رو ثابت نمی کنه. اصلا معلوم نیست این خدمات کجا عرضه می شوند.

در ضمن لطفا وب سایت شرکت را بگذارید.

Spentman
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 08:39 صبح
دوست عزیز فکر کنم شما تاپیک اشتباه اومدی کلا ! اینجا بحث سر قیمت اینترنت پرسرعت هست نه هاستینگ ! لطفا قبل از دادن پست الکی متن های تاپیک رو با دقت بخونید .
سایت ها رو هم میزارم برو ببین جای دیگه این حرف هارو نزن !
http://covad.com/
http://www.cstores.uiuc.edu/center/prices/specials/1238CSSW.html

Programmer.G
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 11:31 صبح
دوست عزیز فکر کنم شما تاپیک اشتباه اومدی کلا ! اینجا بحث سر قیمت اینترنت پرسرعت هست نه هاستینگ ! لطفا قبل از دادن پست الکی متن های تاپیک رو با دقت بخونید .


شما مثل اینکه فراموشی دارید. در صفحه یک گفتید سرعت خطوط سرورهای CNN یک مگابیت هست. من هم گفتم که همچین چیزی نیست و برات نام یک شرکت معتبر را مثال زدم که سرویس هایی با سرعتی بسیار بیشتر از این با قیمتی مناسب ارائه می دهد.

Programmer.G
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 11:50 صبح
سایت ها رو هم میزارم برو ببین جای دیگه این حرف هارو نزن !
http://covad.com/
http://www.cstores.uiuc.edu/center/prices/specials/1238CSSW.html

در این سایت ها مطلبی ندیدم که گفته شما رو ثابت کنه.

Programmer.G
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 11:56 صبح
ختم کلام اینکه قیمت سرویس های اینترنت در اکثر کشورهای دنیا ناچیز و کیفیتشون بالاست.

از شرکت AT&T معتبرتر می شناسید؟ سرویس 6Mbps را در واشنگنتن ماهی 42 دلار می دهد. با کلی مزایا.

یا شرکت Verizon سرویس 3Mbps را ماهی 29.99 دلار می دهد و ماه اول را هم رایگان حساب می کند. اگر راضی نبودید می توانید پولتان را پس بگیرید.