ورود

View Full Version : Dvd سایت برنامه نویس

shervin_agh67
سه شنبه 27 فروردین 1387, 00:27 صبح
سلام . با توجه به زیاد شدن مطالب سایت و نبود سیستم جستجوی مناسب در سایت ، من پیشنهاد می کنم که مدیران هر بخش به همراه کاربران حرفه ای تابیکهای مفید را از سایت استخراج کنند و با توجه حجم آن بر روی دی وی دی ذخیره و از طریق فروشگاه سایت به فروش برسانند ، فکر می کنم خیلی از اعضا استقبال کنند .

مهران رسا
سه شنبه 27 فروردین 1387, 13:14 عصر
کیفش به آنلاین بودنشه !

shervin_agh67
سه شنبه 27 فروردین 1387, 15:41 عصر
من کاری به کیفش ندارم . کسی که نیاز مبرم به یک مرجه برنامه نویسی داره و اینترنت هم دم دستش نیست . نیاز به یک همچین چیزی داره . شما می دونید که خیلی از تاپیکهای سایت به درد بخور نیستند ما می تونیم با حذف این تاپیکها یک مرجع خوب درست کنیم . الان با این حجم اطلاعات سایت و سرعت پائین اینترنت جستجو در سایت کار سختی شده . اگر دقت کرده باشید بیشتر افراد سوالات تکراری می پرسند که مسئولین مدام به آنها تذکر می دن . می شه گفت که 50 % این افراد به دلیل حجم بالای سایت و نبود سیستم سرچ قوی و سرعت اینترنت پائین این کارو می کنند. این جوری شاید یک MSDN فارسی درست کردیم.

mostafa_C
سه شنبه 27 فروردین 1387, 20:49 عصر
اولاً اینکه مدیران سایت اصلاً وقت گلچین کردن این تاپیک ها رو ندارن، وقتشون خیلی مهمه (وقته همه خیلی مهمه، حتی شما!!)
در ضمن، من که تا حالا با سیستم جستجوی سایت مشکلی نداشتم.
هم چنین، شما که علاقه داری، با یه نرم افزار مثل offline explorer کل فروم رو دانلود کن و به هم بده.

sinpin
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 12:39 عصر
این پیشنهاد قبلا هم مطرح شده بود :‌
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=84443

shervin_agh67
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 23:28 عصر
زمانی که از ترکیب عبارات فارسی و انگلیسی جهت جستجو استفاده می کنید سیستم نتایج جالبی رو بر نمی گردونه.
در ضمن توی همون تاپیک ظاهرا مشکل با این بود که دیتابیس رو نمی شه بدون وی بولتین خوند. خوب می تونیم به HTMl تبدیلش کنیم .
ولی من جواب سوال خودمو گرفتم . کسی حال این کارو نداره .همین کار رو روس سایت iranasp انجام دادند نتایج خوبی داشت.
باتشکر بنده دیگه عرضی ندارم.

babak_delphi
جمعه 30 فروردین 1387, 15:36 عصر
من چند ساله که تو این سایت عضوم (قبلا هم از یک ID دیگه استفاده می کردم ، بنا به دلایلی دوباره ثبت نام کردم یعنی از خیلی قبل تر از تاریخ عضویتی که برام میبینی من به این سایت میومدم) و این سایت رو بهترین سایت مرجع برنامه نویسی میدونم
خیلی ها (اکثر قریب به اتفاق اعضاء) هم همینطور
حالا اگه شما نمیپسندیش دلیل بر بد بودمش نیست
صحبت حال داشتن یا نداشتن اعضا و مدیران هم نیست
روشی که فعلا وجود داره (جستجو) نیاز اکثر افراد رو حل میکنه
در مواردی هم که جواب مناسب بدست نیاد بچه ها باز هم جواب میدن یا پست مناسب رو معرفی می کنند
دوست عزیز خوشبین تر باش
این سایت ، فوق العادست
انشاالله یه مدت که با اون کار کردی تو هم یکی از طرفدارای پروپاقرسش میشی
موفق باشی

shervin_agh67
شنبه 31 فروردین 1387, 22:07 عصر
آقا بابک من با سایت مشکلی ندارم . از نظر منم این سایت فوق العادست چون اگر این طور نبود من هیچ وقت این تاپیک رو نمی نوشتم به نظر من ارزش مقالات اون اینقدر بالا هست که بشه ازش یک کتاب نوشت. ولی مساله سر وقته . اگر من هر وقت که می خوام تو سایت دنبال مطلبی بگردم 2 ساعت وقت بگذارم خوب.... به قول دوستمون وقت همه ما با ارزشه مگه نیست؟ قبول کنید بعضی مواقع سرچ هم جوابگوی مساله شما نیست چون اینقدر تاپیکها تو در تو شدن که با سرچ هم نتیجه نمی گیری . این موضوع رو خود مدیران ارشد هم میدونند ولی کاری نمی تونن بکنند . همین حرکتی که تاپیکهای مهم هر بخش رو معرفی می کنیم خوب خودش نشان دهنده این موضوعه . بیشتر تاپیکهای سایت اگر دقت کنی موضوع تکراری داره ، چرا؟ چون کاربر یا حوصله جستجو نداشته یا به نتیجه نرسیده . ما می خوایم کاری کنیم که زحمت مدیرها کم بشه و مدام مشغول معرفی تاپیک مورد نظر نباشن .
ولی من یک پیشنهاد دیگه دارم . بیام سایت رو دو قسمت کنیم . یک قسمت مقالات و یک قسمت پرسش و پاسخ و مشکلات . اینجوری هر وقت که یک مقاله به نتیجه جالبی رسید می تونیم اون رو اعلام کنیم .قسمت پرسشها و مشکلات هم خودش گنجینه جالبی میشه.
من الان 2 ساله که تو این سایت عضوم تا الان سوالی برام پیش نیومده که جوابش رو تو سایت پیدا نکنم. به عنوان یک عضو کوچک از این سایت برای بهبودی اون این نظری بود که من داشتم .
واقعا دست همگی درد نکنه .

مهران رسا
شنبه 31 فروردین 1387, 22:40 عصر
سلام .

برای قدردانی از زحمات افراد فعال در سایت بهتره بعد از دو سال فعالیتی که در سایت داشتی یک کمی بیشتر فعال باشی و فقط در نقش استفاده کننده حضور پیدا نکنی .

موفق باشید .

shervin_agh67
شنبه 31 فروردین 1387, 22:53 عصر
من اگه جواب یک سوال رو بدونم و مطمئن باشم که کاربر رو گمراه نمی کنم حتما جوابشو می دم . ولی خوب بیشتر تاپیکهای سایت یک جورایی مشکلات خود منم هستن.

Mrs.Net
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 09:43 صبح
چرا از موضوع پرت شدید؟!
موضوع: یک dvd از گلچینها سایت برای فروش آماده بشه
حالا راجب مزایاش که هم فروش هست هم دسترسی آفلاین به موضوعات مفید و... و یا راجب مضراتش که عدم وابستگی به سایت! و زمانگیر بودن و ... صحبت کنید.
نه اینکه بگید تو بد بودی من خوب بودم یا من خسته ام حوصله ندارم!و

بنظرم فکر خوبیه اما من نمیخرم D:

razavi_university
دوشنبه 09 اردیبهشت 1387, 23:20 عصر
در صورتي كه اين‌چنين كاري بخواهد انجام شود بايد كپي رايت پست هاي افراد هم در نظر گرفته شود.
البته من هم نظرم اينه كه آنلاينش بهتره فقط اگه مرتب و بدون اطلاع قبلي اعضا اين سايت تحت عمل پشتيبان گيري قرار نگيره ;)