View Full Version : کمک درمورد ذخیره عکس در DB یا File System?
حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 27 فروردین 1387, 22:27 عصر
سلام دوستان. یک پروژه ای رو میخوام بگیرم که بخشش مربوط به بایگانی اسناد هست. و هرروز هم بهش شاید 100-200 رکورد اضافه بشه. الان 70000 رکورد داره که همش دارای عکس میباشد. عکسش هم فقط یک فرم رو اسکن کردن که هرکدومش حدود 2.5 مگابایت حجمش هست. بعد کاربر فقط زمانی به عکس نیاز داره که بخواد پرونده طرف رو ببینه. که با شماره پرونده رکورد مربوطه رو آورده و عکس مورد نظر رو پرینت میگیره.همین.
حالا با توجه به این شرایط بهتره در db باشه یا filesystem.
من در سایت هم گشتم مطالب زیادی پیدا کردم ولی خواستم دقیقا بدونم برای این مورد اساتید چه راهی رو پیشنهاد میدهند. من خودم به ذهنم رسید در db ذخیره کنم بهتره.
چون این عکسها براشون خیلی اهمیت داره و فرم مشتریانشون هست و به جز اون دیگه فرمی از مشتری شون ندارند.رو همین حساب یا باید همیشه از همه عکسها یک backup تهیه کنم یا در db ذخیره کنم.
ممنون میشم با دلیل راهنماییم کنید.
Cave_Man
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 01:10 صبح
فکر میکنم مهم ترین و جامع ترین مثالی که میشه زد همین محیط اینترنت هست که میشه گفت هیچ رسانه ای رو نمیشه پیدا کرد که به این اندازه عکس در اون وجود داشته باشه.
توی این رسانه عکس ها در File System ذخیره میشن.حالا شاید نه 100% .
دلیلش هم پر واضح هست.دسترسی سریع و کم هزینه تر.
گاهی به دلایلی عکس رو در DB هم ذخیره میکنن از جمله تعیین سطوح دسترسی به عکس ها.
من فکر میکنم به اندازه کافی توی سایت بحث شده باشه.لینک ها گذاشته شده باشند.اساتیدی مثل آقای ثباتی نظر داده باشند. ولی مثال جالبی زدم.قبول دارید؟
حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 07:31 صبح
سلام دوست عزیزم.مثالتون به نوبه خودش جالبه ولی بعضی مواقع اهمیت وجود عکس خیلی زیاده. یا باید هر دفعه از 60000 عدد عکس Backup گرفت یا باید در دیتابیس ذخیره کرد. که فکر کنم حتی حجم BAckup از 60000 عدد عکس خیلی بیشتر از backup گیری از دیتابیس باشه.حالا باز منتظر نظر اساتید هستم. تمامی مطالب سایت رو هم مطالعه کردم. ولی در این مورد دلم میخواد بازم نظر اساتید رو بدونم.
_alish_
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 10:39 صبح
با عرض سلام و ارادت
با نظر آقای کیوان موافقم ، شما کلیه تصاویر را بطور فایل سیستم ذخیره کنید حال برای امنیت و Backup می توانی از روشها و الگوریتمهای مختلفی استفاده نمایید. البته در Oracle جهت این اعمال فیلد و دستورات متنوعی وجود دارد که DBMS اینکار رو برای File انجام می دهد ، اگر بتوانی DBMS خود را Oracle کنی خوبست یا مطالعه ای تو این زمینه داشته باشید.
vcldeveloper
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 12:29 عصر
قبلا توی بخش های مختلف سایت، بخصوص بخش SQL Server به دفعات این موضوع بحث شده. خوبه که اون تاپیک ها رو هم ببینید، چون بزودی اینجا هم تبدیل میشه به عرصه رقابت دوستان موافق ذخیره در فایل و دوستان موافق ذخیره در بانک. هر کی هم دلایل خودش را خواهد داشت.
البته نکته ایی که در این بحث ها حائز اهمیت هست اینه که هر کدوم از این دلایل در پروژه شما چه جایگاه و اهمیتی دارند، آیا اصلا در این پروژه فلان امکانی که فایل سیستم یا بانک ارائه می کنند، اهمیت داره یا نه. اگر داره، تا چه حدی؟ جواب همچین سوالاتی را باید خودتون بدید. این برای این گفتم که بعضی از دوستان چند ویژگی پروژه خودشون رو میدن، بعد میگن حالا شما بگید کدوم برای ما بهتره! اینطوری نمیشه نتیجه جالبی گرفت. دلایل طرف های مختلف رو خوب متوجه بشید و اونها رو بسنجید، و بعد اونها رو متناسب با پروژه خودتون اولویت بندی کنید، تا انشاء الله به نتیجه قابل قبولی برسید.
حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 13:46 عصر
سلام.ممنون اقای کشاورز.ببینید من کامل پروژه رو توضیح دادم.مطالب سایت رو هم کامل مطالعه کردم.فقط موضوعی که به این رسیدم اینه که اگر فایلهای عکس خیلی اهمیت داره بهتره در دیتابیس باشه. و چون من هم نیازی ندارم جدولی که عکس در اون ذخیره شده رو کل اطلاعاتش رو در حافظه لود کنم ، و فقط به یک رکورد اون در یک لحظه نیاز خواهم داشت اونم برای پرینت ، فکر میکنم راه بهتر قراردادن در دیتابیس هست.حالا باز با توجه به این توضیحات اگر بگین راه انتخابی من درست هست یا خیر ممنون میشم . باتشکر.
vcldeveloper
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 18:32 عصر
فکر میکنم راه بهتر قراردادن در دیتابیس هست.حالا باز با توجه به این توضیحات اگر بگین راه انتخابی من درست هست یا خیر ممنون میشم
در بالا توضیح دادم که شما خودتون بهترین راه رو انتخاب می کنید، چون بیشتر از هر فرد دیگه ایی که در این تاپیک اظهار نظر کرده، از شرایط و محتوی پروژه آگاهی دارید. من شخصا با توجه به توضیحات کلی که دادید، بیشتر تمایل به ذخیره همچین داده هایی در بانک دارم.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.