ورود

View Full Version : نصب برنامه در کل شبکه

TeRMiNaT00o00R
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 14:15 عصر
سلام !
کسی را هی یا برنامه ای سراق داره که بشه از در شبکه از طریق یه کامپیوتر بشه روی سایر کامپیوتر های داخل شبکه بر نا مه نصب کرد !!!!!

davood-ahmadi
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 15:33 عصر
اگر ویندوز سرور داشته باشید و شما هم مدیر شبکه باشید می توانید از طریق Terminal Service و یا Remot COntrol این کار را بکنید

رضا عربلو
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 17:07 عصر
اگر برنامه نصبی شما به صورت msi.* باشد شما می توانید پکیج مربوطه را در Group Policy قرار دهید تا بر روی ماشین های مربوطه نصب گردد.

ramkly
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 20:04 عصر
اگر برنامه نصبی شما به صورت msi.* باشد شما می توانید پکیج مربوطه را در Group Policy قرار دهید تا بر روی ماشین های مربوطه نصب گردد.
آقای عربلو عزیز اگر میشه بیشتر توضیح بدین که این کار به چه صورت انجام میشه.

اگر ویندوز سرور داشته باشید و شما هم مدیر شبکه باشید می توانید از طریق Terminal Service
جناب davood-ahmadi ممنون میشم اگر در این ارتباط بیشتر توضیح بدین.

البته راهی که خود من استفاده میکنم اینه که از نرم افزار Dameware استفاده میکنم و بصورت remote به کامپیوتر مورد نظر وصل میشم بعد cdrom خودم را Share میکنم و از کامپیوتر مورد نظر درایو cdrom خودم را باز میکنم و نرم افزار مورد نظر را نصب میکنم.
ولی اگر راهی وجود داره که بشه با یک فرایند ساده تر و بدون اتصال بصورت remote به کامپیوتر مورد نظر و فقط با دادن IP روی کامپیوتر مقصد نرم افزار نصب کرد ممنون میشم که در این مورد راهنمایی کنید (بنظر میاد که روش آقای عربلو جالب باشه من دنبال راهی مثل این روش می گردم).

رضا عربلو
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 22:32 عصر
در Active Directory For Users And Computers بر روی دامینتان رایت کلیک کنید و گزینه Property را انتخاب کنبد سپس بر روی برگه Group Policy رفته دکمه Edit را بزنید در درخت سمت چپ بر روی شاخه Computers بروید (شک دارم شاید هم Machines، امان از این حافظه) و سپس بر روی زیر شاخه Softwared بروید و بر روی آن رایت کلیک کرده و گزینه New Package را انتخاب کنید.

Strategist
پنج شنبه 29 فروردین 1387, 13:18 عصر
راه حل مایکروسافتیش را آقای عربلو گفتن اما نرم افزار ترد پارتی و فوق العادش Symantec Ghost Solution suite هست.من باش کار کردم. واقعا مفیده و امکانات خیلی زیادی هم داره.

http://www.symantec.com/business/products/overview.jsp?pcid=2247&pvid=865_1