View Full Version : رجیستر کردن OCX و تعریف پارامتر
SadeghPM
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 19:45 عصر
بسم رب الشهدا
با سلام...
1.من توی برنامه خودم از یه OCX استفاده کردم...می خواستم بدونم چه جوری اونو باید توی یه سیستم دیگه رجیستر بکنم.
2.چه جوری می تونم برای برنامه خودم پارامتر دلخواه تعریف کنم و بتونه با اون پارامتر کاری دلخواه انجام بده.
3.چه جوری می تونم تاریخ ایجاد(Create) یک فایل رو بدست بیارم؟
با تشکر
SadeghPM
شنبه 31 فروردین 1387, 19:03 عصر
فکر کنم اشتباه اومده باشم...مگه اینجا مرجع تخصصی برنامه نویسان فارسی نیست؟؟؟
یعنی این مرجع توی این 4 روزی که من این سوال رو زدم نمی تونه پاسخ بده؟
Amir_Safideh
شنبه 31 فروردین 1387, 19:22 عصر
دوست عزیز کلمه regsvr32 رو در همین سایت جستجو کنید . حتما جواب سوالتون رو در مورد رجستر کردن OCX پیدا میکنید .
2.چه جوری می تونم برای برنامه خودم پارامتر دلخواه تعریف کنم و بتونه با اون پارامتر کاری دلخواه انجام بده.
منظورتون چه برنامه ایه و چه کاری دقیقا مد نظرت هستش . من فکر نمیکنم که با این توضیحی که دادی کسی بتونه کمکی بکنه .
-------------
موفق باشید .
SadeghPM
شنبه 31 فروردین 1387, 21:05 عصر
دوست عزیز کلمه regsvr32 رو در همین سایت جستجو کنید . حتما جواب سوالتون رو در مورد رجستر کردن OCX پیدا میکنید .
منظورتون چه برنامه ایه و چه کاری دقیقا مد نظرت هستش . من فکر نمیکنم که با این توضیحی که دادی کسی بتونه کمکی بکنه .
-------------
موفق باشید .
چرا...میتونه...اگه اهلش باشه... خب یه مثال می زنم که دوستانی که منظورم رو نگرفته اند ، محکم منظورم رو بگیرن... مثلا شما نرم افزار Opera رو اگه یه پارامتر به این شکل بدین URL رو براتون باز میکنه:
"C:\Program files\Opera\Opera.exe"www.ANYSITE.com
امیدوارم حالا به طرز صفت و محکمی منظورمو گرفته باشین...
vcldeveloper
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 02:21 صبح
یعنی این مرجع توی این 4 روزی که من این سوال رو زدم نمی تونه پاسخ بده؟از کسی که اینجا طلب ندارید، دارید؟!
تا به حال بارها مطرح کردیم که دوستان قبل از شروع فعالیت در سایت، قوانین سایت را مطالعه کنند. مگه توی قوانین نگفتیم سوال تکراری نپرسید؟ مگه نگفتیم چند سوال را در یک تاپیک مطرح نکنید؟!
وقتی حاضر نیستید به قوانین سایت احترام بزارید، چطور انتظار دارید که دوستان جواب سوالاتتون رو بدند؟!
چرا...میتونه...اگه اهلش باشه... اگر جواب سوال را بلد هستید، دیگه نیازی به تاپیک زدن نبود، اگر بلد نیستید، بهتره درباره چیزی که ازش اطلاع ندارید اظهار نظر نکنید.
تاپیک به دلیل عدم رعایت قوانین سایت (سوالات تکراری - ارسال چند سوال در یک تاپیک) قفل شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.