PDA

View Full Version : ایران: اقدام گوگل کاسبکارانه است

Microsoft.net
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 20:24 عصر
سخنگوی وزارت خارجه اقدام اخیر پایگاه اینترنتی گوگل در به رای گذاشتن موضوع تغییر عنوان مجعول خلیج عربی را حرکتی کاسب کارانه و غیرقانونی دانست.

سید محمدعلی حسینی سخنگوی وزارت خارجه در گفت‌وگو با مهر در واکنش به ماجرای اعتراض کاربران ایرانی به گوگل و آنچه تقسیم بندی خلیج فارس توسط این سایت اینترنتی خوانده می شود، اظهار داشت: طرح چنین مطالبی پیرامون یک موضوع مستند تاریخی و غیر قابل انکار وجاهت قانونی ندارد.

وی افزود: این قبیل تحرکات صرفا اقداماتی فرصت طلبانه و کاسب کارانه است که این سایت به مرحله اجرا در آورده و بدون شک به رای گذاشتن اسناد و حقایق تاریخی ملت ها که جزء میراث تمدنی و فرهنگی آنهاست رویه ای نادرست و غیر منطقی است.

حسینی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بارها نسبت به این قضیه اعتراض کرده است.

متذکر می گردد که بسیاری از کاربران تلفن همراه در روزهای گذشته پیام کوتاهی به این مضمون دریافت کرده اند: "سایت گوگل اسم خلیج فارس را به خلیج عربی تغییر داده است، اگر یک میلیون نفر اعتراض خود را به این آدرس ارسال کنند گوگل مجبور به تغییر این عنوان می شود."

Cave_Man
چهارشنبه 28 فروردین 1387, 22:50 عصر
تا چند ساعت دیگه نام به خلیج فارس تغییر پیدا میکنه.امیدوارم که اتفاق بیفته.
منبع صدای آمریکا VOAnews

babak_delphi
جمعه 30 فروردین 1387, 02:46 صبح
سایتی برای امضای اعتراض نامه هست؟

emad_67
جمعه 30 فروردین 1387, 10:11 صبح
سایتی برای امضای اعتراض نامه هست؟http://www.petitiononline.com/sos02082/petition.html

babak_delphi
جمعه 30 فروردین 1387, 18:00 عصر
ممنون
امضا کردم
لینکش رو هم سعی می کنم به همهء دوستام بدم
فکر می کنم برای هر ایرانی وطن دوست یک وظیفه باشه
ضمنا از مدیران محترم سایت نیز درخواست دارم که این تاپیک رو به نحوی به اطلاع بقیه اعضاء برسونند تا همه بتونن در این امر سهیم باشند.

reza6384
جمعه 30 فروردین 1387, 22:26 عصر
من که تا حالا حدود 10-15 تا امضا کردم با Email های مختلف. الان به 460 هزار تا رسیده تازه.

oxygenws
جمعه 30 فروردین 1387, 22:34 عصر
من که تا حالا حدود 10-15 تا امضا کردم با Email های مختلف. الان به 460 هزار تا رسیده تازه.

آدم لذت می‌بره که شما اینقدر فعالید!!!
کاش پیش از هر فعلی، تعقلی می‌بود.

reza6384
جمعه 30 فروردین 1387, 23:23 عصر
کاش پیش از هر فعلی، تعقلی می‌بود.

دست شما درد نکنه. من خیلی هم ارق و تعصب ملی ندارم، اما حس کردم با این کارم ممکنه مفید باشم. و یه چیزی هم می خواستم بگم ، چون توی سایت معمولا بحث سیاسی نباید کرد نگفته بودم. داستان ما " من از بیگانگان هرگز ننالم - که با من هر چه کرد آن آشنا کرد " اه . ما خودمون برای میراث فرهنگی و تاریخیمون ارزشی رو که باید قائل نیستیم، اونوقت از کی انتظار داشته باشیم؟ پاسارگاد....

hamedgh
شنبه 31 فروردین 1387, 10:00 صبح
لازم نیست ایمیل های اصلی خود را وارد کنید هر ایمیلی الکی را قبول می کند!

anubis_ir
شنبه 31 فروردین 1387, 13:51 عصر
اولین بار هست که از اظهارات "سخنگوی وزارت خارجه" راضی هستم!
بقول اکسیژن کمی فکر کنید. چه ربطی به گوگل دارد که برای ما تعیین تکلیف کند؟ بیائید رای بدهید در غیراینصورت فلان. گوگل سر پیازه ته پیازه؟ چه کاره است؟
پس فردا اگر اومد گفت قسمتی از ایران متعلق به عراق است و شما باید رای بدهید چکار می‌کنید؟
به چه چیزی رای می‌دهید؟ کمی فکر کنید.

babak_delphi
شنبه 31 فروردین 1387, 14:19 عصر
این رای دادن نیست
اعلام یک اعتراض عمومی است برای اینکه google این کار خودسرانه را انجام ندهد
به هر حال سایتهایی مانند گوگل روی اذهان عمومی تاثیر زیادی دارند و این عمل حداقل جلوی خودسری های عده ای را تا حدودی می گیرد
من قصد ندارم در این مورد زیاد بحث کنم چون بحث کردن ما با هم هیچ چیزی را حل نمی کند
به هر حال در درجه اول کسانی که مسول حفظ استقلال کشور هستند باید طوری برخورد کنند که کسی به خود اجازه چنین کارهایی ندهد
در هر صورت اینجا جای این بحثها نیست
موفق باشید.

hamedgh
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 09:49 صبح
معجزه ی پول عرب ها و گوگل

معجزه ی پول عرب ها و گوگل

در خیلی از دوران ها در گذشته و حال دولت امارات تلاش فراوانی برای مطرح کردن سیاسی مسئله ی جزایر ایرانی خلیج فارس می کرد. در یک برهه ای رسم شده بود هر رئیس دولتی که نیاز مالی داشت، سری به امارات می زد و اظهار نظری در مورد اماراتی بودن جزایر می کرد و سبیلش چرب می شد و بر می گشت. یکبار یکی از مسئولان اماراتی برایم از قول حسنی مبارک، رئیس جمهور مصرکه مرتب برای اظهار نظر دوباره در مورد جزایر به منطقه سفر میکرد نقل می نمود که مبارک گفته بود با پولی که شما به طور مستقیم و غیر مستقیم خرج جزایر کردید، میتوانستید چندین جزیره ی بزرگتر از این جزایر بسازید. واقعا هم همین طور بود. بیشتر هم به دلیل روابط سیاسی ایران و منطقه است. پولی که کشورهای عربی به طور غیر رسمی و مخفیانه در مواقعی که می خواهند از ایران حال گیری کنند خرج می کنند خیلی سرسام آور است. چنانچه قطعا در جنگ ایران و عراق پول کشورهای خلیج فارس از خود عراق بیشتر مورد استفاده ی صدام قرار گرفت. اخیرا وقتی سایت های ایرانی در یک حرکت خودجوش و سراسری در مورد تغییر نام خلیج همیشه فارس به خلیج عربی در گوگل اعتراض کردند، دوباره یاد همان پول ها و مخارجی افتادم که در مورد جزایر و یا در جنگ عراق وایران توسط کشورهای عربی خلیج فارس می شد. وقتی آن پول ها روسای کشورهای بزرگ را قلقلک می داد حتما برای مدیران گوگل هم معجزه می کند که نام رسمی و غیر قابل انکار مستند و تاریخی خلیج فارس را تغییر داده اند. اکنون بر و بچه های دنیای مجازی تصمیم گرفته اند که به گوگل اعتراض کنند و امضا جمع نمایند. برای نشان دادن حساسیت ایرانی همه باید به این حرکت بپیوندیم. اینجا (http://www.petitiononline.com/sos02082/petition.html)فرم امضا هست. در خیلی وقت ها مردم کاری میتوانند بکنند که پول نمی تواند آن قدر موثر باشد.

http://www.webneveshteha.com/weblog/?id=2146309384