View Full Version : کد کردن اطلاعات بانک
arsalansalar
پنج شنبه 29 فروردین 1387, 08:23 صبح
با سلام
من در حال ساخت یک برنامه(vb.net) هستم و بانکم نیز اکسس هست.
من نمی خواهم کاربران به اطلاعات بانکم دسترسی داشته باشند.
اگر هم بخواهم بر روی بانک رمز بگذارم اصلا روش خوبی نیست و به راحتی رمز آن به دست می آید.
می خواستم بدانم از چه روشی می توانم استفاده کنم؟
davood-ahmadi
پنج شنبه 29 فروردین 1387, 09:02 صبح
شما می توانید 2 کار انجام دهید.
1- یا اینکه روی بانک اکسس قفل بگذارید و نام و فرمت بانک را مثلاً به Cover.dll تغییر دهید و در کانکشن استرینگ خود نام بانک را به این نام بدهید. خودش می شناسد. چون پرووایدر شما تعریف شده است که بانک اکسس است.
2- جداول خود را به اطلاعات نامفهوم دربیاورید. یعنی اینکه کد اسکی اطلاعات را بگیرید و تغییر دهید.(این روش سخت تره) (این را پیشنهاد نمی کنم)
arsalansalar
پنج شنبه 29 فروردین 1387, 11:20 صبح
شما می توانید 2 کار انجام دهید.
1- یا اینکه روی بانک اکسس قفل بگذارید و نام و فرمت بانک را مثلاً به Cover.dll تغییر دهید و در کانکشن استرینگ خود نام بانک را به این نام بدهید. خودش می شناسد. چون پرووایدر شما تعریف شده است که بانک اکسس است.
2- جداول خود را به اطلاعات نامفهوم دربیاورید. یعنی اینکه کد اسکی اطلاعات را بگیرید و تغییر دهید.(این روش سخت تره) (این را پیشنهاد نمی کنم)
با تشکر از راهنمایی شما می شود بگویید چگونه می شود نام و فرمت بانک را تغییر داد؟
davood-ahmadi
پنج شنبه 29 فروردین 1387, 12:10 عصر
نام فایلتون را ReName کنید .
مثلا DB.mdb را به Cover.dll تغییر دهید.
arsalansalar
شنبه 31 فروردین 1387, 07:42 صبح
دوست عزیز می شود درباره راه دوم هم توضیح دهید.با تشکر
amirzazadeh
شنبه 31 فروردین 1387, 08:38 صبح
منظور جناب احمدی اینه که اسم دیتابیس و اکتنشن اونرو عوض کنین به این ترتیب ایکون ونوع فایل عوض میشه و اکسس دیگه اونرو نمیشناسه وکاربر هم متوجه این قضیه نمیشه فقط یک مشکل میمونه واون اینکه شما باید روی کامپیوتر کاربر اکسس رو برای باز کردن این نوع فایل معرفی کنین وتیک اونرو علامت بزنین تا در دفعات بعدی مشکلی ایجاد نشه.
davood-ahmadi
شنبه 31 فروردین 1387, 13:41 عصر
درسته منظورم اسم فایل و اکستنشن فایل بود.
جناب amirzazadeh مشکلی نخواهد داشت چون خود برنامه می شناسه. نیاز به هیچ کاری نیست.
arsalansalar
شنبه 31 فروردین 1387, 14:43 عصر
دوست عزیز من این کار را میکنم ولی هیچ تغییری در فرمت و شکل آن ظاهر نمی شود.
من کار زیر را انجام می دهم آیا به نظر شما درست هست؟
1)بر روی بانک کلیک راست می کنم.و rename را کلیک می کنم.
2)سپس نام مورد نظرم مثلا a.dll را تایپ می کنم.
هیچ تغییری ایجاد نمی شود.:عصبانی++:
davood-ahmadi
شنبه 31 فروردین 1387, 15:01 عصر
ابتداد گزینه ای که در عکس گذاشتم را شما غیرفعال کنید
سپس Rename کنید.
arsalansalar
شنبه 31 فروردین 1387, 15:11 عصر
دوست عزیز آیا این روش از نظر امنیت خوب است؟
اگر با یک کاربر حرفه ای مواجه شویم امکان پی بردن و سرقت اطلاعات وجود دارد؟
davood-ahmadi
شنبه 31 فروردین 1387, 15:20 عصر
اگر با کاربر حرفه ای روبرو هستی ، یک قفل 20 کاراکتری همراه با علائم @$% روی فایل اکسس بگذار باشد و روش دوم را هم به روش اولت اضافه کن. دیگه نمی تونه
دیگه اصلاً راه نداره.
مگر اینکه پروژه شما خیلی مهم بوده باشه که همچین عملهایی کسی بخواهد بیاد پیاده کنه که بتونه بانک شما را بخونه.
arsalansalar
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 08:37 صبح
اگر با کاربر حرفه ای روبرو هستی ، یک قفل 20 کاراکتری همراه با علائم @$% روی فایل اکسس بگذار باشد و روش دوم را هم به روش اولت اضافه کن. دیگه نمی تونه
دیگه اصلاً راه نداره.
مگر اینکه پروژه شما خیلی مهم بوده باشه که همچین عملهایی کسی بخواهد بیاد پیاده کنه که بتونه بانک شما را بخونه.
دوست عزیزم می شود نحوه قفل گذاری و همچنین یک توضیح کوچک در رابطه با روش دوم بدهی.
با تشکر
davood-ahmadi
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 09:13 صبح
در مورد قفل گذاری روی اکسس دو تا عکس گذاشتم . در مورد روش دوم اینکه شما می توانید جدول اطلاعات مهم را بصورت کد در بیارید . مثلا کد 65 مربوط به حرف A است شما می توانید به کد را با یک عدد دیگر که خودتان می دانید جمع کنید و آنرا تبدیل به حرف کنید و آن را در جدول ذخیره کنید و موقعی که می خواهید آن جدول را به حالت اول دربیارید کدها را منهای آن عدد کنید و دوباره آن کد را تبدیل به حرف کنید و سپس ذخیره کنید . عکس سوم را نگاه من خودم دو تا از فیلدهای خودم را البته با یک روش دیگر اینکارو کردم.
arsalansalar
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 09:21 صبح
دوست عزیز از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.