View Full Version : نیاز به یک uses - seupapi.pas
hamedsoft
شنبه 31 فروردین 1387, 01:26 صبح
با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی،
اولین باری هست که در یافتن یک فایل ساده برای حل مشکلم درمونده میشم :لبخند:
آقا من فایل setupapi.pas رو شدیدا لازمش دارم، یه برنامه تحت شبکه دارم می نویسم که نیاز اساسی به این داره، از اساتید خواهش می کنم اگه کسی این فایل رو داره بهم بده چون بدجوری کلافم کرده! کل اینترنت رو تا جایی که در توانم بود زیر و رو کردم پیدا نشد که نشد!!! اونایی هم که بود یا لینکش اکسپایر شده بود یا مشکل داشت!
hamedsoft
شنبه 31 فروردین 1387, 10:58 صبح
ممکنه این فایل یکی از کامپوننتهات باشه، بهتره اونو پیدا کنید!
ممنون اما من از کمپوننت خاصی استفاده نمی کنم و یک تابع دارم می نویسم که به یه سری منابع باید دسترسی داشته باشم تا بتونم اون تابع رو کامل پیاده سازی کنم.
hamedsoft
شنبه 31 فروردین 1387, 14:14 عصر
اگر این فایل رو از لیست یونیتها حذف کنید ، به چه بخشی از سورس شما گیر میده؟ اسم متد یا کلاس و ... رو ذکر کنید.
اینها هست:
HDEVINFO
SP_PROPCHANGE_PARAMS
SP_DEVINFO_DATA
SetupDiEnumDeviceInfo
DIF_PROPERTYCHANGE
SP_CLASSINSTALL_HEADER
SetupDiSetClassInstallParams
PSPCLASSINSTALLHEADER
SetupDiCallClassInstaller
SetupDiGetClassDevs
DIGCF_PRESENT
DICS_DISABLE
SetupDiDestroyDeviceInfoList
SetupDiGetClassDevs
DIGCF_PRESENT
DICS_ENABLE
SetupDiDestroyDeviceInfoList
اینا همه توابع و متدهایی بود که وابسته به همین setupapi هست.
راستی من الان باز به یه مشکل دیگه خوردم، یه تابع دیگه هم دارم روش کار می کنم که اونم یه چیزی کم داره و اونم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم، اگه این مورد جدید رو هم بتونید پیش نیازش رو برام پیدا کنید همون کاری که میخوام با تابع قبلی انجام بدم با این هم انجام میشه.
این هدر رو میخوام:
NETCONLib_TLB
B-Vedadian
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 10:33 صبح
سلام،
یک ابزار نسبتا خوب برای تبدیل هدرهای c++ به pascal هست به نام Dr.Bob's .Header Converter من از اون استفاده کردم تا برای شما فایل setupapi رو بسازم
B-Vedadian
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 10:35 صبح
برای ایجاد TLB از کامپوننت های ActiveX هم باید Importشون کنی.
hamedsoft
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 16:30 عصر
سلام،
یک ابزار نسبتا خوب برای تبدیل هدرهای c++ به pascal هست به نام Dr.Bob's .Header Converter من از اون استفاده کردم تا برای شما فایل setupapi رو بسازم
ممنون ، اما یه مشکلی هست و موقعی که میخوام ازش استفاده کنم موقع کامپایل این خطا رو میگیره:
[Fatal Error] SetupAPI.pas[92]: File not found: '<commctrl.h>'
و احتمالا اگه این خطا رفع بشه خطاهای این چنینی دیگه هم داشته باشه
B-Vedadian
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 08:06 صبح
سلام،
تو تبدیل هدر بعضی وقتها این مشکلات پیش میاد!:لبخند:
برای commctrl.h باید عبارت commctrl رو تو uses اضافه کنی، برای بقیه موارد، فقط با Find and Replace هرچی record هست به packed record تغییر بده. در نهایت هم عبارات {include ...$} رو حذف کن.
hamedsoft
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 09:38 صبح
سلام،
تو تبدیل هدر بعضی وقتها این مشکلات پیش میاد!:لبخند:
برای commctrl.h باید عبارت commctrl رو تو uses اضافه کنی، برای بقیه موارد، فقط با Find and Replace هرچی record هست به packed record تغییر بده. در نهایت هم عبارات {include ...$} رو حذف کن.
بازم ممنون، منتها اون مشکل حل شد حالا باز به این گیر میده و همچین unit هم وجود نداره تو کتابخونه دلفی تا اون رو uses کنم!
[Fatal Error] SetupAPI.pas[95]: File not found: '<pshpack1.h>'
که این فایل شامل ثابت هایی هست.
hamedsoft
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 12:57 عصر
آقا مشکل حل شد. از همه ممنونم.
تاپیک بعنوان حل شده تغییر یافت.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.