PDA

View Full Version : نظر خواهی درباره یک برنامه

arsalansalar
شنبه 31 فروردین 1387, 14:59 عصر
سلام دوستان
یک لینکی میگذارم اینجا تا یک نگاه بهش بندازید(به بحث مربوط به سرگرمیش کاری ندارم و اینکه 40 درصد دارای خطاست)
می خواستم نظر شما را درباره برنامه وچگونگی نوشتن الگوریتم آن بپرسم.
http://www.milaadesign.com/wizardy.swf

raravaice
شنبه 31 فروردین 1387, 15:33 عصر
سلام

شما هر عدد دو رقمی رو که اعدادش رو با هم جمع کنی و از خودش کم کنی جواب میشه مضربی از 9 و اگر به تصویر نگاه کنی تمامیه مضارب 9 به یه شکل هستند.

موفق باشید

H_T_O_A
شنبه 31 فروردین 1387, 21:25 عصر
ببین این الگوریتم نداره بیشتر شبیه تست هوشه تا یه شگرد برنامه نویسی.
من فهمیدم که به قول تو الگوریتمش چیه البته 1:30 ثانیه وقتم گرفت اما فدای سرت.
حالا جوابی که فهمیدم به توام میگم ولی جایزه یادت نره

H_T_O_A
شنبه 31 فروردین 1387, 21:27 عصر
ببین ما 90 تا عدد دو رقمی داریم که اگه ده تا ده تا جدا کنیمشون 9 دسته میشن
10 تا 19
20 تا 29
30 تا 39
.
.
.
90 تا 99
حالا تو هر کدوم این دسته ها اگر عدد انتخاب کنیم و اعدادشو با هم جمع کنیم و منهای عدد اصلی کنیم عدد به دست اومده یکی از مضرب های 9
مثلا
12=> 12 - (1+3) = 9
15=> 15 - (1+5) = 9

26=> 26 - (2+6) = 18
29=> 29 - (2+9) = 18
.
.
.
دو تا نتیجه میشه ازین گرفت که اولا جواب در هر صورت یکی از مضربهای 9 و دوم تمام عدد های یک دسته یک جواب دارند یعنی مثلا جواب تمام اعدا موجود در دسته 30 برابر با 27 و جواب تمام اعداد موجود در دسته 70 برابر 63 است

پس جوابها همیشه ثابته
اگه به اون شکلها خوب نگاه کنی میفهمی که تمام مضارب نه یه شکلن و اون شکلی که نشون داده میشه شکل مضارب نه
پس اگه طبق دستور خود برنامه جلو بری بهت جواب میده چون عدد تو همونه که اون میدونه یعنی یکی از مضارب 9
اما اگه یه عدد انتخاب کن که مضرب 9 نباشه مثه 33 حالا دنبال شکل عدد 33 بگرد می بینی که جواب اشتباه بهت میده و جوابی میگیری شکل عدد 36 نه 33

گرفتی مطالبو

twelve
شنبه 31 فروردین 1387, 23:59 عصر
جواب کلی رو که در پست قبلی دادن در کل جواب شما با اینکه طولانی تر بود ، اما همونو بیان میکرد

اما اگه یه عدد انتخاب کن که مضرب 9 نباشه مثه 33 حالا دنبال شکل عدد 33 بگرد می بینی که جواب اشتباه بهت میده و جوابی میگیری شکل عدد 36 نه 33

اشتباه میکنی پسر خوب ، (33-6=27) که باز هم مضرب 9 هستش و در برنامه هم عدد حاصل مورد نظره ( ببخشید قصد نداشتم تو ذوقت بزنم)

H_T_O_A
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 01:08 صبح
اشتباه میکنی پسر خوب ، (33-6=27) که باز هم مضرب 9 هستش و در برنامه هم عدد حاصل مورد نظره ( ببخشید قصد نداشتم تو ذوقت بزنم)
قبول دادم شاید یه کم طولانی توضیح دادم(که اونم بخاطر مثالهاش بود که شاید به درد یکی که پست قبلی رو احتمالا خوب متوجه نشه بخوره) ولی اشتباه نکردم شما منظورمو اشتباهی فهمیدی. من گفتم عددی که مضرب 9 نباشه رو انتخاب کن مثه 33 و تو صفحه دنبال همون بگرد(33) نه این که اون عدد رو دوباره منهای جمع اعدادش کنی.
بی خیال این تالار دادگاه نیست که یکی ایراد بگیره یکی دفاع کنه وگرنه من به arsalansalar (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=46464) میگفتم که سوالش چه ربطی به Asp.Net داره. اینجا باید یکی یاد بده یکی هم یاد بگیره مثه خود من که از شما خیلی مطالب مفید یاد گرفتم.:متفکر:
راستش چیزی به ذوق ما برخورد نکرد:چشمک:
در ضمن پسر خوبم خودتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :چشمک: :لبخندساده:
یا علی

arsalansalar
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 07:55 صبح
بی خیال این تالار دادگاه نیست که یکی ایراد بگیره یکی دفاع کنه وگرنه من به arsalansalar (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=46464) میگفتم که سوالش چه ربطی به Asp.Net داره. اینجا باید یکی یاد بده یکی هم یاد بگیره مثه خود من که از شما خیلی مطالب مفید یاد گرفتم.:متفکر:
یا علی
دوست عزیز چون این برنامه یک فلش هست و مربوط به وب و به این دلیل که ما تالار فلش نداریم مجبور شدم به نزدیکترین تالار که مربوط به صفحات وب هست مراجعه کنم.
ولی با این حال از شما دوستان عزیز عذرخواهی می کنم.

H_T_O_A
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 11:46 صبح
ما که چیزی نگفتیم. اتفاقا موضوع جالبی بود. من که حال کردم.ازین پروژه ها اگه پیدا کردی دوباره بزار. تو هر تالاری شد اگه بدونیم جواب میدیم
موفق باشید