View Full Version : نحوه پیکربندی sql server 2005 برای چند کاربر
farhmin
شنبه 31 فروردین 1387, 19:46 عصر
دوستان من می خواهم یک بانک sql server 2005 را نصب کرده و آن را برای چند کاربر پیکربندی کنم ولی در این مورد هیچ اطلاعاتی ندارم خواهش می کنم من را راهنمائی کنید
AminSobati
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 09:45 صبح
دوست عزیزم SQL Server اساسا برای استفاده چند کاربره طراحی شده و در این خصوص شما نیاز به پیکربندی خاصی ندارین. فقط مسئله Loginها و Userها هست که باید برای کاربران دلخواه ساخته بشن.
farhmin
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 13:07 عصر
:متفکر:دوست عزیز من user , password را تعریف می کنم ولی وقتی با یک سیستم دیگر می خواهم وارد بشم با پیام خطا مواجه می شوم .حالا نمی دونم که ایراد از کجاست .اگر می شد یک آموزش تصویری یا حداقل آموزش گام به گام یعنی از زمان نصب تا تنظیمات ویندوز را تشریح می کردید من را از خطر اخراج از محل کارم نجات می دادید.من واقعاً به این اطلاعات نیاز دارم .خواهش می کنم کمکم کنید.:عصبانی++::گریه:
mehdi_kamari
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 13:17 عصر
سلام یه سوال که مربوط به این TOPIC میشد می خوام بپرسم !
آیا یک LOGIN و یک USER می تونند به طور همزمان از چندین کامپیوتر وصل بشن ؟
منظورم اینه که من می تونم یه username و به چند نفر بدم ؟ اونم تو شبکه !!!! ؟
MShirzadi
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 13:24 عصر
سلام یه سوال که مربوط به این TOPIC میشد می خوام بپرسم !
آیا یک LOGIN و یک USER می تونند به طور همزمان از چندین کامپیوتر وصل بشن ؟
منظورم اینه که من می تونم یه username و به چند نفر بدم ؟ اونم تو شبکه !!!! ؟
بله, با یک Login و User چند کاربر می تونن به Server وصل شن
:متفکر:دوست عزیز من user , password را تعریف می کنم ولی وقتی با یک سیستم دیگر می خواهم وارد بشم با پیام خطا مواجه می شوم .حالا نمی دونم که ایراد از کجاست .اگر می شد یک آموزش تصویری یا حداقل آموزش گام به گام یعنی از زمان نصب تا تنظیمات ویندوز را تشریح می کردید من را از خطر اخراج از محل کارم نجات می دادید.من واقعاً به این اطلاعات نیاز دارم .خواهش می کنم کمکم کنید.:عصبانی++::گریه:
من هم یک بار به مشکل شما بر خوردم شما ابتدا باید ببینید که کامپتر ی که SQL Server روی اون نصب هست هیچ Firewall ی نداشته باشه و Firewall ویندوز رو هم Disable کن اگه به مشکلی بر خوردی ادامه میدم
موفق باشی
farhmin
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 11:43 صبح
تشکر بابت راهنمائی
من هم یک بار به مشکل شما بر خوردم شما ابتدا باید ببینید که کامپتر ی که SQL Server روی اون نصب هست هیچ Firewall ی نداشته باشه و Firewall ویندوز رو هم Disable کن اگه به مشکلی بر خوردی ادامه میدم
تا به حال که اصلاً سرور مورد نظر خودم رو روی سیستمهای دیگه نمی دیدم ولی با راهنمائی دوست عزیزم ((mshirzadi)) این امر محقق شد ولی باز هم نتونستم به سرور مورد نظر متصل بشم باز هم نیاز به همفکری دارم البته اگر زحمتی نیست!
mehdi_kamari
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 12:01 عصر
راستش من می بینم ولی اتصال نمی تونم بدم . برای FireWall باید تست کنم .
بدی کار اینه که هر روز نمی تونم برم و تست کنم !!!!
MShirzadi
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 12:25 عصر
دوست عزیز دز این تاپیک می تونی مطالب زیاد و خوبی گیر بیاری.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=90758
از دوست عزیزمون آقای راد بخواطر راهنمایی هاشون در این تاپیک کمال تشکر را داریم
با آروزوی موفقیت برای همه دوستان.
farhmin
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 17:05 عصر
دوست عزیز دز این تاپیک می تونی مطالب زیاد و خوبی گیر بیاری.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=90758
فکر می کنم یا من اشتباه منظورم رو رسوندم یا شما اشتباه استنباط کرده اید
مشکل من در کامپیوتر سرور نیست بلکه برای ارتباط با سرور از یک سیستم دیگر است در تاپیکی که شما معرفی کردید مشکل در سیستم خود سرور است و من راهی برای حل مشکل مطرح شده در این تاپیک را در آنجا پیدا نکردم از عزیزان این بخش در خواست کمک دارم.
AminSobati
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 08:25 صبح
ممکنه دقیقا پیغام خطایی که دریافت میکنید رو اینجا پست کنین؟
farhmin
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 10:15 صبح
پیامی که دریافت می کنم رو گذاشتم امیدوارم موثر باشه
farhmin
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 17:17 عصر
دوست عزیز من کد ذیل را برای connection برنامه نوشته ام که در خود سرور به بانک وصل می شه ولی از روی کلاینتهای دیگر با پیام خطا مواجه می شود و با خود management studio هم که پیام خطای بالا رو میده خلاصه نمی دونم اشکال رو باید چگونه رفع کنم
Dim objconnection AsNew SqlConnection("data source =sayt1\SAYT2008; Initial Catalog=xxx;" user id= " & txtUsername.Text ";password= " & txtPassword.Text)
AminSobati
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 08:22 صبح
احتمالا SQL Server Developer Edition رو نصب کردین که از شبکه نمیشه بهش Connect شد (مگر با تغییراتی).
parsavb
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 12:33 عصر
دوستان عزیز ببخشید اگر اجازه بدهید من نحوه نصب sql server 2005 را با درج عکسهای زمان نصب آموزش بدهم چون در سایتهای مختلف این مشکل را مشاهده کرده ام و همیشه نیز کسی که با مشکل مواجه شده بعد از حل مشکلش بنا به هر دلیلی از درج پاسخ خودداری کرده اند امیدوارم این روش راهی برای حل مشکلات باشد
حالا می پردازیم به آموزش
من ابتدا تمام موارد را توضیح داده و بعد عکسهای آن را کامل در این پست می گذارم
1- قبل از نصب اس کیو ال مقدماتی لازم است که آنها را به عرض می رسانم
الف ) نصب Microsoft Windows Installer 3.1 به بالاتر در وویندوز البته اگر از ویندوز های جدید از جمله vista,windows sever 2008 و یا windows xp sp3 استفاده می کنید این موضوع منتفی است
ب ) نصب IIS 6 به بالا
عکسهای نحوه نصب IIS ضمیمه است
ابتدا CD WINDOWS را داخل CD ROM قرار داده و سپس از آدرس ذیل SETUP IIS را بر پا می کنیم
START\Control Panel\Add Or Remove Programs\ Add\remove Component
در این قسمت گزینه های دیگری نیز وجود دارد که برای هرچه بهتر استفاده کردن از اس کیو ال سرور مورد نیاز است که پیشنهاد می کنم تمام گزینه های این قسمت رو فعال کرده و سپس گزینه next را زده و منتظر می شویم تا مرحله نصب تمام شده و سپس رایانه خود را از نو راه اندازی می کنیم
ج ) نصب DotNetFramework 3.5 بر روی سیستم .البته این موضوع برای این است که نسخه کامل برنامه و بدون نقص نصب شود
بعد از نصب این موارد ویندوز شما آماده نصب sql server 2005 شده است که مراحل آن را فردا برای شما پست می کنم
راستی نظر یادتون نره تا من بدونم که باید برای این موضوع وقت بگذارم یا نه
فعلاً خداحافظ
parsavb
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 09:36 صبح
دیروز به علت قطع ارتباط نتونستم عکسها رو حالا این کار رو می کنم
parsavb
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 09:39 صبح
ادامه عکسها در رابطه با نصب framework هستش
parsavb
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 09:41 صبح
حالا بعد از نصب موارد قبلی به نصب sql server 2005 می پردازیم
parsavb
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 09:42 صبح
اگه جائی براتون سوال شد برام بنویسید تا توضیح بدم
parsavb
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 10:02 صبح
این هم ادامه عکسها
parsavb
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 10:04 صبح
این هم آخرین عکسهای مربوط به نحوه نصب
farhmin
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 11:08 صبح
پارسا جان
از راهنمائی شما ممنونم من چند نکته را در حال نصب رعایت نمی کردم که با راهنمائی شما درست انجام دادم ولی دوباره نم توانم وارد سرور شوم اگر ممکن است راهنمائی کنید
parsavb
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 11:29 صبح
پارسا جان
از راهنمائی شما ممنونم من چند نکته را در حال نصب رعایت نمی کردم که با راهنمائی شما درست انجام دادم ولی دوباره نمی توانم وارد سرور شوم اگر ممکن است راهنمائی کنید
دوست عزیز عجله نکنید
من که گفتم آموزش کامل راه اندازی sql server را به صورت تصویری می گذارم
در حال حاضر در حال تهیه عکسهای بعدی هستم و به محض آماده شدن برای شما می گذارم
فعلاً به عنوان راهنمائی باید بگویم که برنامه SQL Server Configuration Manager که در پوشه sql server 2005 منوی استارت موجود است را فعال کرده و در قسمت sql server 2005 network configuration نام سرور مورد نظر خود را انتخاب کرده و در پنل سمت راست روی گزینه TCP/IP را Enable کنید فکر کنم مشکلتان حل شود البته همانطور که دوستان قبلاً هم گفتند بایستی firewall ویندوز را خاموش کرده ویا تنظیمات آن را درست کنید تا از ارتباطهای شما اشکال نگیرد
راستی نظر یادتون نره که آموزش رو ادامه بدم یا نه یا اینکه تصویری باشه یا موضوعی (نوشتاری )
farhmin
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 11:50 صبح
فعلاً به عنوان راهنمائی باید بگویم که برنامه SQL Server Configuration Manager که در پوشه sql server 2005 منوی استارت موجود است را فعال کرده و در قسمت sql server 2005 network configuration نام سرور مورد نظر خود را انتخاب کرده و در پنل سمت راست روی گزینه TCP/IP را Enable کنید فکر کنم مشکلتان حل شود البته همانطور که دوستان قبلاً هم گفتند بایستی firewall ویندوز را خاموش کرده ویا تنظیمات آن را درست کنید تا از ارتباطهای شما اشکال نگیرد
راستی نظر یادتون نره که آموزش رو ادامه بدم یانه
واقعاً باید از شما به خاطر راهمنمائی مفیدتان تشکر کنم چون تأمین زندگی 2 خانواده به خاطر این موضوع به مخاطره افتاده بود
از بابت ادامه آموزش نیز من که کاملاً موافقم
parsavb
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 08:45 صبح
کس دیگری نیست که درخواست آموزش رو داشته باشه اگه نیست از دوستمان خواهشمی کنم تا با email من تماس بگیره
parsavb@yahoo.com
parsavb@gmail.com
parsavb@hotmail.com
FirstLine
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 15:14 عصر
با سلام
کل آموزش تصویری نصب SQLServer 2005 در قالب یک فایل PDF
http://rapidshare.com/files/110520318/www.Heidarnia.com_SQL_2005_Setup_Help.rar
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.