ورود

View Full Version : مشکل برقراری ارتباط با منابع اشتراکی شبکه

ramkly
شنبه 31 فروردین 1387, 19:52 عصر
به یک مشکل برخورد کردم و باید هر چه سریع تر برطرفش کنم. مشکل اینه که وقتی می خوام به منابع اشتراکی برخی از کامپیوترها دسترسی پیدا کنم به مشکل بر میخورم و پیغام زیر نمایش داده می شود(untitled.JPG) برخی مواقع هم پیغام (untitled1.JPG) . لطفا راهنمایی کنید (در ضمن روی کامپیوتر مورد نظر آنتی ویروسی که نصب شده Macafee هست و از هیچ نوع فایروالی هم استفاده نشده است).

رضا عربلو
شنبه 31 فروردین 1387, 20:35 عصر
ببین اصلاً می تونی 192.168.196.1 را Ping کنی؟ IP و SubnetMask دوتا کامپیوتر ها چیست.

ramkly
شنبه 31 فروردین 1387, 20:45 عصر
ببین اصلاً می تونی 192.168.196.1 را Ping کنی؟
ping میشه حتی با نرم افزارهای remote control مثل vnc هم بش وصل شدم.

IP و SubnetMask دوتا کامپیوتر ها چیست.
از آنجا که با خط تلفن به کامپیوتر از طریق rras وصل می شم IP و SubnetMask هم هم خوانی دارند. مشکل اینه که امروز دیگه نمی تونم از منابع اشتراکی استفاده کنم.

رضا عربلو
شنبه 31 فروردین 1387, 21:47 عصر
خوب، مشکل از پرمیشن ها است. Sharing Permision و NTFS Permision ها چی هستند؟

ramkly
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 07:41 صبح
permision هام را هم full control دادم. همونطور که گفتم تا روز پنج شنبه هم جواب می داد و می تونستم از منابع شبکه استفاده کنم ولی روز شنبه که آمدم دیدم دیگه دسترسی ندارم حالا چه اتفاقی توی روز جمعه افتاده را نمی دونم.

reza1357
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 09:24 صبح
به یک مشکل برخورد کردم و باید هر چه سریع تر برطرفش کنم. مشکل اینه که وقتی می خوام به منابع اشتراکی برخی از کامپیوترها دسترسی پیدا کنم به مشکل بر میخورم و پیغام زیر نمایش داده می شود(untitled.JPG) برخی مواقع هم پیغام (untitled1.JPG) . لطفا راهنمایی کنید (در ضمن روی کامپیوتر مورد نظر آنتی ویروسی که نصب شده Macafee هست و از هیچ نوع فایروالی هم استفاده نشده است).
بجای IP نام کامپیوتر رو وارد کنید مثلا NameComputer\\
و یک سوال شبکه شما Domain یا WorkGrop ؟

ramkly
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 14:16 عصر
شبکه در حال حاضر workgroup هست. امشب با نام هم تست می کنم ببینم می تونم وصل بشم یا نه.

mnajafi
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 15:04 عصر
توی شبکه ورک گروپ بعضی مواقع این مشکل پیش میاد برای اینکه بتونید به کامپیوتر مورد نظر وارد بشید ترجیحا" باید یوزر مشابه در هردو کامپیوتر تعریف شده باشه .

ramkly
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 22:22 عصر
بجای IP نام کامپیوتر رو وارد کنید
به جای IP نام را وارد کردم و تونستم به منابع اشتراکی آن کامپیوتر دسترسی پیدا کنم . در ضمن مشکل را پیدا کردم که چرا با IP نمی تونستم به آن کامپیوتر دسترسی پیدا کنم ولی یکم برام جای سوال پیدا شده که چرا در آن حالت نمی شد؟
روی کامپیوتر مورد نظر 2 تا IP ست شده یکی از رنج شبکه محلی (با IP معادل 192.168.196.1) و یکی از رنج VSAT (با IP معادل 10.170.1.9). در صورتی که اولی به عنوان primary ست بشه من از شبکه محلی با IP به منابع آن کامپیوتر دسترسی دارم ولی در صورتی که دومی به عنوان Primary ست شده باشه و IP اولی به عنوان Secondary باشه دیگه با IP از رنج 192.168.196به منابع آن کامپیوتر دسترسی ندارم. حالا سوال اینه که آیا این طبیعی هست یا اینکه مشکلی توی شبکه وجود داره؟

رضا عربلو
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 16:51 عصر
شما در تنظیمات آی پی Prefered DNS Server را تنظیم کرده اید؟

ramkly
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 21:19 عصر
نه تنظیم نشده. در کل تنظیماتم روی عکسهای زمینه هست. فقط یک نکته را هم بگم و آن اینکه IP روتر من 192.168.196.9 هست و الان با IP مودم VSAT دارم به مراکز دیگر ارتباط برقرار می کنم . من که چیزی منطقی به ذهنم نرسید که مشکل از کجا می تونه باشه.

رضا عربلو
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 21:53 عصر
منظورم این است :

ramkly
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 11:03 صبح
توی عکسهایی که ارسال کردم یکی از اون عکسها همین تنظیمات بود. که توی اون هم مشخص هست که DNS تنظیم نشده است.

cybercoder
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 11:25 صبح
میشه یکی به من بگه بین dns و خطای network is no longer available وجود داره ؟

عجالتاٌ این کارتو را می ندازه
در registery برو به :

HKEY LOCAL MACHINE\SYSTEM\Current ControlSet\control\LSA

مقدار RestrictAnonymous را برابر ۰ کن.

موفق باشید

رضا عربلو
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 16:37 عصر
باعرض پوزش، شما با Computer Name می توانید کانکت شوید ولی یا IP نمی توانید. که من برعکس متوجه شده بودم و به همین دلیل پرسیدم Prefered DNS server را تنظیم کرده اید.

ramkly
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 00:14 صبح
عجالتاٌ این کارتو را می ندازه
در registery برو به :
من دنبال دلیل این کار می گردم که چرا بعضی وقتها اینطور میشه.
نکته جالب توجه اینه که بعد از روشن شدن client ها برای اولین بار با IP می تونند به server وصل بشند ولی برای بار دوم مشکل بوجود میاد و یکی از ایرادات عنوان شده را می گیره.(من که کامل گیج شدم). لطف کنید اگر دلیلی برای این مورد پیدا کردید اطلاع بدید

reza1357
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 14:38 عصر
من دنبال دلیل این کار می گردم که چرا بعضی وقتها اینطور میشه.
نکته جالب توجه اینه که بعد از روشن شدن client ها برای اولین بار با IP می تونند به server وصل بشند ولی برای بار دوم مشکل بوجود میاد و یکی از ایرادات عنوان شده را می گیره.(من که کامل گیج شدم). لطف کنید اگر دلیلی برای این مورد پیدا کردید اطلاع بدید
بهتره که Dns کلاینت ها رو به IP سرور ست کنی وقتی کلاینت ها زدتر از سرور بالا بیاند این مشکل بموجود میاد ولی اگر IP Dns رو ست کنی این مشکل بموجود نمیاد و در رنج IP سرور شماره گزاری میشوند.

cybercoder
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 15:42 عصر
نکته جالب توجه اینه که بعد از روشن شدن client ها برای اولین بار با IP می تونند به server وصل بشند ولی برای بار دوم مشکل بوجود میاد و یکی از ایرادات عنوان شده را می گیره.

در شبکه ت چندتا domain controller هست ؟

ramkly
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 16:33 عصر
در شبکه ت چندتا domain controller هست ؟
شبکه فعلا به صورت workgroup هست.

بهتره که Dns کلاینت ها رو به IP سرور ست کنی وقتی کلاینت ها زدتر از سرور بالا بیاند این مشکل بموجود میاد ولی اگر IP Dns رو ست کنی این مشکل بموجود نمیاد و در رنج IP سرور شماره گزاری میشوند.
سرور تا الان خاموش نشده که کلاینتها زودتر از آن بالا بیاند. در ثانی dns کلاینتها را روی IP مودم Adsl ست کردم که بتونند به اینترنت وصل بشند.

hosseini_b
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 07:55 صبح
secondry CNS رو ست کن به 4.2.2.4

ramkly
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 21:30 عصر
مشکل را پیدا کردم.
macafee پورت 445 را می بنده و بعد از بسته شدن این پورت تنها در صورتی که این پورت را روی کلاینتها ببندم امکان دسترسی را به شبکه می ده.
ولی باید اعتراف کنم که دلیلش را نمی دونم که چه اتفاقی می فته.

nima5848
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 08:28 صبح
aziz daghighan midonam moshkelet chie
ping ip az in harfa ke migan eshtebas chon agar ina ro ham eshtebah karde bodi dige network nabod avalan bayad beri my com baz koni tools folder options view va akharin gozine tik bezani yani use simple file sharing har do com dovoman toy network connection setup a home or small office network ta ta boro agar dorost nashod bego

ramkly
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 20:17 عصر
nima5848 عزیز لطف کنید فارسی بنویسید.
اگر تیک مربوط به using simple sharing را بزنم دو تا مشکل بوجود میاد:
1- در موقع اتصال به سرور سعی میکنه با یوزر Guest کانکت بشه حتی اگر آن یوزر disable باشه.
2- فولدرهام را نمی تونم share کنم (تصویر ضمیمه)