View Full Version : شمارش تعداد رکوردهای موجود در گزارش
قله بلند
شنبه 31 فروردین 1387, 22:17 عصر
با سلام
من راجع به عنوان این تاپیک جستجو کردم ولی مطلبی پیدا نکردم، اگر دقیقا جواب این سوال در تاپیکی وجود دارد ، لطفا آدرس آن تاپیک را در این محل قرار دهید و اگر وجود ندارد و از دوستان کسی جواب آن را می داند ، لطفا پاسخ دهید.
سوال:
من می خواهم تعداد رکوردهایی که در گزارش هایم قرار می گیرند را به کاربر نشان دهم ولی نمی دانم مشخصات textbox ای که مربوط به این قضیه است را چگونه باید تغییر دهم و همچنین این textbox را باید در کدام قسمت گزارش قرار دهم؟
ممنون می شوم اگر پاسخ این سوال را بفرمایید
davood-ahmadi
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 01:20 صبح
تکست باکس جمع را می تونی در پایین گزارش و یا بالای گزارش بگذاری .
روش جمع گیری هم به دو روش نمونه گذاشتم البته شاید راههای دیگری هم باشد. ولی ساده تر و راحت تر اینها هستند.
karmand
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 07:10 صبح
معمولا برای گزارشها ردیف می گذارند که خود مشخص کننده است
me.txtradif=me.curentrecord
قله بلند
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 09:51 صبح
تکست باکس جمع را می تونی در پایین گزارش و یا بالای گزارش بگذاری .
روش جمع گیری هم به دو روش نمونه گذاشتم البته شاید راههای دیگری هم باشد. ولی ساده تر و راحت تر اینها هستند.
با عرض سلام و تشکر
من از طریق کد زیر پاسخ گرفتم
Count([AA])
ولی دومین مورد باعث یک پیغام برای دریافت مقدار می شود یعنی کد زیر
RecCnt()
ولی به هرحال من پاسخ را دریافت کردم وبسیار ممنونم
قله بلند
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 12:44 عصر
باز هم سلام
می بخشید ولی با ادامه کار ، مورد دیگری برایم پیش آمده که خیلی مایلم جوابش را بدانم.
و اما سوال:
در فایل ضمیمه از جدولی تولید گزارش کرده ام ومیخواهم بدانم که هر فیلی چند بار در گزارش تکرار شده است. برای فیلدهای غیر بلی / خیر همه چیز درست است ولی برای این فیلدها نه!
وقتی گزارش را باز میکنیم تعداد فیلدهای غیر بلی / خیر عدد 3 را نشان می دهند ولی فیلدهای بلی / خیر هر کدام فقط به اندازه 2 عدد موجودند ولی باز هم عدد 3 را نشان می دهند.
چگونه می شود این مورد را حل کرد؟
لطفا فایل ضمیمه را ببینید
HPARHIZI
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 14:44 عصر
دوست عزیز با توجه به اینکه فرمول COUNT که شما در گزارش قرارداده اید تعداد رکوردها را شمارش میکند و بنابراین مقدار 3 که برگردانده شده صحیح است
پیشنهاد من استفاده از یک QUERY است در داخل QUERY دو فیلد فرمولی ایجاد کنید حاصلضرب 1 در A1 , A2 را برگرداند
سپس در گزارش count فیلدهای جدید را بگیرید.
davood-ahmadi
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 15:27 عصر
درسته .دوست عزیز جناب HPARHIZI . مثال شما جواب سوال بود. ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.