View Full Version : جاوا و هوش مصنوعی
handinux
شنبه 31 فروردین 1387, 23:07 عصر
سلام به همه دوستان
تا حالا کسی چیزی در مورد پیاده سازی سیستم های خبره و هوش مصنوعی با جاوا چیزی شنیده یا دید؟
Cold.82
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 06:12 صبح
سلام من یک کتاب به نام
Practical Artificial Intelligence Programming in Java
خوندم .
از اینترنت خیلی راحت می تونید پیدا کنید .
handinux
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 17:42 عصر
ممنون خیلی به دردم خورد.زنده باشی :)
unix_svr4
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 11:30 صبح
دوست عزیز handinux (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=37305)
فکر نکنم در حیطه سیستم های خبره و هوش مصنوعی بشود با زبانهای سطحی میانی مانند Java کار کرد. برای این کار زبانهای مخصوصی وجو دارد که Prolog, List و Perl در راس آنها هستند.
موفق باشید.
handinux
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 12:27 عصر
دوست عزیز unix_svr4 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=37277)
من نمونه هایی دیدم که با جاوا پیاده سازی شده و خوب هم جواب داده.البته حرف شما درست است lisp و prolog مخصوص این کار هستند اما جالب است بدانید که جاوا پکیجهایی مخصوص این کار دارد
Spentman
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 15:14 عصر
دوست عزیز handinux (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=37305)
فکر نکنم در حیطه سیستم های خبره و هوش مصنوعی بشود با زبانهای سطحی میانی مانند Java کار کرد. برای این کار زبانهای مخصوصی وجو دارد که Prolog, List و Perl در راس آنها هستند.
موفق باشید.
دوست عزیز منظورت LISP هست دیگه ! فکرنکنم بشه با Perl هوش مصنوعی رو به صورت پیشرفته کار کرد ولی مطمنم که پرکاربرد ترین زبان برنامه نویسی در زمینه هوش مصنوعی LISP هست !
unix_svr4
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 13:36 عصر
دوست عزیز Spentman
زبان برنامه نویسی پرل در حیطه هایی چون ژنتیک، هوش مصنوعی، امور نظامی و ... کاربرد دارد. این کلمات رو در اولین صفحه هر کتابی در زمینه پرل می توانید پیدا کنید.
موفق باشید.
mazdadoost
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1387, 23:37 عصر
دوست عزیز Spentman
زبان برنامه نویسی پرل در حیطه هایی چون ژنتیک، هوش مصنوعی، امور نظامی و ... کاربرد دارد. این کلمات رو در اولین صفحه هر کتابی در زمینه پرل می توانید پیدا کنید.
موفق باشید.
:لبخندساده:دوست عزیر :
با حرفتون موافقم.یه نمونه عملی شو دیدم .در دوره دانشجویی در حال گذروندن طرح یه دستگاه مولتی اسلایس سی تی اسکن برای بیمارستا در حال نصب و راه اندازی توسط شرکت زیمنس المان بود.من چون کمی اینگلیسی بلد بودم و با برنامه نویسی Imaging در جاوا آشنا بودم بر حسب علاقه یه سری اطلاعات از مهندسین المانی سیستم دستگیرم شد البته با کلی مکافات چون واقعا هیچی نمی گفتن !
سیستم با دو زبان پیاده شده بود UI با TCL و الگوریتم های اخذ و پردازش تصویر هم با Perl!
الگوریتم ها با استفاده از الگوریتم ژنتیک به الگوریتم فوریه معکوس سرعت میدادن!این تکنیک رو طبق گفته خودشون فقط تو نرم افزار این سیستم پیاده کرده بودن.
در هیج زبانی با کاربرد عمومی پیاده سازی الگوریتم های هوش مصنوعی ناممکن نیست!اصل داشتن دانش این کاره!مثل سایر مقولات برنامه نویسی!c-Fortran-java-#c و و و.
برای مثال اگه با اصطلاحات و دانش هوش مصنوعی و روش های مختلف مثل آلگوریتم های ژنتیک-منطق مبهم-مونتکارلو یا شبکه های عصبی آشنا باشید در اکثر زبان ها میتونید پیادشون کنید!برای استفاده اسون از ژنتیک آلگوریتم Ggap میتونه شروع خوبی باشه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.