View Full Version : دسترسی به SQL SERVER درون شبکه
mehdi_kamari
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 13:23 عصر
سلام دوستان . من برنامه خودم و تحت شبکه هست و روی چند تا دستگاه که شبکه هم هستن نصب می کنم . USER , PASS اسکیو ال سرور رو هم ست می کنم . از دستگاههای دیگه می تونم Instance اس کیو ال سرور و ببینم ولی با همون user و pass که از local بهش وصل میشم نمی تونم از طریق شبکه بهش وصل بشم .
حالا :
آیا برای استفاده از شبکه LOGIN و یا USER ما باید حالت خاصی داشته باشد ؟
لازم به ذکر هست که از SQL Server 2005 استفاده کردم .
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 13:35 عصر
اگر ویرایش developer باشه نمیشه بهش وصل شد
mehdi_kamari
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 13:38 عصر
آخه دوست من . من با این حالت تو شبکه شرکت دارم استفاده می کنم ولی موقعی که بردمش توی جایی که باید کار کنه این طوری شده !
AminSobati
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 08:17 صبح
دوست عزیزم کدوم Edition رو استفاده میکنید؟ متن پیغام خطا چیه؟
mehdi_kamari
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 09:23 صبح
ممنونم از پیگیری شما دوستان
راسش از نسخه Developer برای سرور استفاده کردم و کلاینت ها از طریق برنامه ای که با dotNET نوشته شده به سرور وصل میشن .
اگه من برنامه رو روی سرور اجرا کنم با همون USERNAME و PASSWORD که دارم
(SQL SERVER AUTHENTICATION MODE )
می تونم به SQL SERVER متصل بشم ولی اگه برنامه رو توی شبکه روی دستگاه دیگه نصب کنم با اینکه برنامه وجود INSTANCE از SQL SERVER و تشخیص میده ولی اعلام میکنه که مشخصات ورود اشتباه هست که فکر کنم به همون USERNAME و PASSWORD برگرده .
حالا سوالم این هست که برای استفاده در شبکه باید تنظیم خاصی برای LOGIN انجام بدم ؟
راستش این برنامه به همین صورت در جای دیگه راحت و تحت شبکه داره کار میکنه ولی حالا !
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
راستی ممکنه به PERMISSION شبکه ربط داشته باشه (البته من SQL SERVER و با برنامه تشخیص میدم) ؟!
اگه اطلاعات بیشتری نیاز هست بفرمایید تا در اختیارتون بذارم - من امروز دائم تو این page هستم . اگه چیزی اضافه بشه سریعا در خدمت هستم .
با تشکر
mehdi_kamari
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 12:14 عصر
همه من و یادشون رفت ؟! بابا شما که همگی مهربون بودید ؟!!!!!!!!!!11
Kamyar.Kimiyabeigi
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 12:45 عصر
دوست عزیز همونطور که قبلا" هم عرض کردم نمیشه به developer edition وصل شد باید enterprise edition باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.