PDA

View Full Version : چگونه ذخیره کردن یک رکورد روی دیگری؟؟؟

saeedmontazer
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 14:08 عصر
سلام

آقا خواهش میکنم جواب بدین

1.چطور آپشن باتن یا چکباکس رو در اکسس ذخیره کنم؟؟؟در تاپیک که مدیر محترم زحمت کشیدن قفل کردنش(خدا رو شکر پاکش نکردن)فقط فرمودن فیلد yse/no که من در قسمتی که خاصیت برای یک فیلد انتخاب میکنه اصلا این گزینه رو ندیدم////

2.لطفا بفرمایید دوستان چطور میشه برای اکسس طوری تنطیم کرد که یک رکورد رو روی رکورد قبلی ذخیره کنه؟(آقای مدیر فرمودن update اگه کسی بلده بیشتر توضیح بده))

راستی دوستان میتونید چند تا برنامه که بانکش با data باشه((نه adodc))برای دانلود بزارید....دعاتون میکنم

بازم ببخشید اینقدر سوال میپرسم///:ناراحت:

vbhamed
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 14:58 عصر
سلام
شما باید نوع فیلد رو boolean انتخاب کنی بعد از گزینه های پایین صفحه Yes/No

ضمنا سؤالات شما پایه ای هست
بهتره اول یک مقدار بانکهای اطلاعاتی و روش برنامه نویسی اونها رو مطالعه کنید و اگر مشکل داشتید بگید تا بچه ها براتون رفع کنند

saeedmontazer
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 17:41 عصر
دوست گلم vbamed

خوب من بای این مفاهیم رو یاد بگیرم تا با اکسس کار کنم یا نه؟؟؟!!!!

دوستان خواهش میکنم هر دو سوال رو جواب بدید//

RezaS_1354
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 02:44 صبح
دوست عزیز همانطور میدونید کنترل data که در جعبه ابزار استاندارد در محیط وی بی هست جهت اتصال به دیتا بیس از نوع اکسس فقط ورژن اکسس 97 به پایین را ساپورت میکنه و برای اتصال به ورژنهای جدیدتر اکسس از 2000 به بالا شما نیاز به کنترلهای قوی تری دارید مثل ado , dao , dataenviroment , rdo, و غیره که از انعطاف بیشتری نسبت به کنترل data برخوردار هستند و اصولا کار با انها خیلی ساده تر است و کنترل دیتا به نوعی محدودیت دارد بهر حال اگر در ادامه میخواهید با دیتا بیس از نوع اکسس کار کنید یادگیری کنترلهای پیشرفته تر را به شما توصیه میکنم البته راجع به سئوالتون من یک برنامه ساده گذاشتم که فکر میکنم جواب بگیرین توجه داشته باشید اگر میخواهید با کنترل data چیزهای بیشتری یاد بگیرید از برنامه visdata که خیلی قوی هست در منوی add_ins وی بی می توانید اینکار را انجام دهید و حتی با ان میتوان یک دیتا بیس ساخت از هر نوعی که در اون تعریف شده است برای ذخیره مجدد هم فرقی نمیکند از همان update استفاده میشود فقط با یک تغییر کوچک بدین صورت البته فقط در کنترل data
Data1.UpdateRecord
Data1.Recordset.Bookmark = Data1.Recordset.LastModified
اگر سئوالی داشتید یا مطلبی در برنامه نامفهوم بود بفرمایید توضیح دهم
رضا

saeedmontazer
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 14:48 عصر
ممنون رضا جان

آقا چرا data روی سیستم من با اکسس 2002 کار میکنه؟؟
عجیبه.....
آخه میدونی من سال سوم دبیرستانم و فعلا داریم data میخونیم و هنوز adod کار نکردیم...
البته کم کم شرو ع میکنم//
اگه بازی چیزی درباره data داری بزار
//
بازم ممنون

saeedmontazer
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 15:12 عصر
داش رضا این چرا ارور میده؟؟

If Data1.Recordset.Fields("pas") = Trim(Text1.Text) Then
Data1.UpdateRecord
Data1.Recordset.Fields("pas") = Trim(Text2.Text)
Data1.Recordset.Bookmark = Data1.Recordset.LastModified
Else
eror.show
Text1.SetFocus
End If

RezaS_1354
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 03:57 صبح
دوست عزیز برنامه بدرت خورد یا نه در ضمن تو مطمئنی که با دیتا جعبه ابزار استاندارد وی بی به اکسس 2003 متصل میشی من تا حالا همچین تجربه ای نداشتم ممکن هم هست بشه میتونی یک نمونه برام بگذاری جالبه : مستقیما که فکر نمیکنم بشود با اکسس 2003 به بالا ارتباط برقرار کرد حالا یا از طریق کد یا اینکه از طریق دستکاری تو references ها بشه نمیدونم من بلد نیستم با دیتا متصل بشم بهرحال حتمی با visdata که تو منوی add_ins کار کن خیلی قویه در رابطه با کدی که نوشتی من بجای Error.Show از on Error Goto ErrPas استفاده کردم مشکلی پیش نیامد امتحان کن فعلا بای
رضا

saeedmontazer
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 08:59 صبح
ممنون رضا جان

آره خیلی برنامه به دردم خورد ولی باز چند تا مشکل دارم//

آقا من برنامه خودم رو برات پیغام خصوصی کردم تا اگه وقت داشتی چند تا سوال بپرسم.
راستی آقا این کد که گفتی (on eror)جواب نداد/
منتظرتم:لبخندساده:

saeedmontazer
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 09:03 صبح
از مدیران خواهش دارم تاپیک رو نبندید//
خواستم پیغام خصوصی بدم سایت گفت هنوز 50 ارسال ندارید/

saeedmontazer
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 14:49 عصر
راستی آقا کسی میدونه چرا این پیغام خطا رو در برنامه میده؟؟
اینم عکسش:

http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=16573&stc=1&d=1208861303

HjSoft
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 19:15 عصر
آقا من در رابطه با همین موضوع مشکل با Adodc دارم که برنامه خودکار میاد تاریخ امروز رو ثبت میکنه ولی مشکل اینه که این کار نمیشه و باید بعد از توابع Movelast را به کار برد که باعث اخطار 5 میشه

saeedmontazer
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 13:30 عصر
آقا سلام

کسی برای قسمت گزارشات و جستجوی برنامه data(نه adod)نمونه برنامه داره؟؟
ممنون//

HjSoft
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 14:06 عصر
دوستان عزیز لطفا کمک کنید