ورود

View Full Version : نرم افزار گفتگو برای شبکه LAN

sabair
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 15:39 عصر
دوستان
سلام
من نرم افزار می خواهم برای شبکه LAN
ساختمانی هست 3 طبقه در هر طبقه 5 سیستیم در حال انجام کار هستند
ودر طبقه همکف کامپیوتر SERVER داریم که تمام کامپیوتر به آن وصل هستند

من نرم افزار می خواهم مثل نرم افزار یاهو مسنجر
که قابلیتهای زیر را داشته باشد
1- تعریف USER -PASSWORD از کامپیوتر سرور
2- چت و گفتگو در نرم افزار
3- واز امکاناتی که ضروری هست بتوانیم تمام کاربران را با وب کم ببینم

متشکرم

رضا عربلو
یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 18:09 عصر
از Windows Messenger خود ویندوز و یا Live Communication Service استفاده کن

Khalil morradi
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 14:19 عصر
بهترین نرم افزار برای این مورد که همه امکانات را داشته باشه همانطور که دوستمون گفته استفاده از live communication service است که البته در ورژنهای جدیدش 2007 تحت نام Office communication service متعلق به شرکت مایکروسافت می باشد البته در این مورد شما باید الزاما از شبکه domain استفاده کنی و کاربران بعنوان کاربران Active directory باشند و برای هریک بایستی sip رو روی pool server خودت فعال کنی که بتونن توسط microsoft office communication با یکدیگر ارتباط برقرار کنند
این سرویس دارای امکانات فراوانی است از جمله اینکه شما علاوه داشتن انواع چتهای صوتی و تصویری و نوشتاری امکان ارسال ایمیل و نیز remote assistant را هم خواهی داشت

sabair
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 15:10 عصر
بهترین نرم افزار برای این مورد که همه امکانات را داشته باشه همانطور که دوستمون گفته استفاده از live communication service است که البته در ورژنهای جدیدش 2007 تحت نام Office communication service متعلق به شرکت مایکروسافت می باشد البته در این مورد شما باید الزاما از شبکه domain استفاده کنی و کاربران بعنوان کاربران Active directory باشند و برای هریک بایستی sip رو روی pool server خودت فعال کنی که بتونن توسط microsoft office communication با یکدیگر ارتباط برقرار کنند
این سرویس دارای امکانات فراوانی است از جمله اینکه شما علاوه داشتن انواع چتهای صوتی و تصویری و نوشتاری امکان ارسال ایمیل و نیز remote assistant را هم خواهی داشت
------

دوست عزیز این قسمت از متن را متوجه نشده ام
((برای هریک بایستی sip رو روی pool server خودت فعال کنی ))
توضیح کامل تر دهید
درضمن دوست عزیز وقتی روی سرور تمام تنظیمات را انجام دهیم برای کلاینتها چه باید کرد کجا می توانم نسخه 2007 به همراه کرک دانلود کنم

متشکرم دوست عزیز

sabair
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 23:12 عصر
1دوست عزیز آیا با VPN هم که حتما کار می کند
2-کدام از این نرم افزار ها بهتر است وقابلیتهای بهتری دارد
Office Communication Server 2007‌ یا Flash Communication Server 2007
متشکرمنظر شما چه میباشد

Khalil morradi
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 09:05 صبح
------

((برای هریک بایستی sip رو روی pool server خودت فعال کنی ))

sip یا همان simple initial protocol است که شما وقتی Office communicatio service را نصب می کنید اگر دومین باشید در قسمت تنظیمات کاربر یک سریرگ دیگر برایتان نشان داده میشود تحت همین نام که در این سربرگ سرور شما یک alias با نام pool خواهد داشت که بسته به تعداد سروری که برای این کار اختصاص داده اید متفاوت میباشد در این بخش شما میتنوانید دسترسی کاربران را به این پروتکل باز نمایید
در ضمن اگر قوانین فوروم اجازه دهند میتونم قسمت کلاینت را براتون بفرستم

1دوست عزیز آیا با VPN هم که حتما کار می کند

بله میشود! حتی شما با کمی تنظیمات میتوانید این را برای افرادی که دارای نام کاربری از بعضی سایتها که این را ساپورت میکند مثل hotmail هم فعال کنید که از طریق هر نوع ارتباطی این امکان وجود خواهد داشت

2-کدام از این نرم افزار ها بهتر است وقابلیتهای بهتری دارد
Office Communication Server 2007‌ یا Flash Communication Server 2007
متشکرمنظر شما چه میباشد

من با Flash Communication server کار نکردم بنابراین خیلی نمی توانم در این خصوص نظر خاصی داشته باشم
بله

sabair
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 23:12 عصر
sip یا همان simple initial protocol است که شما وقتی Office communicatio service را نصب می کنید اگر دومین باشید در قسمت تنظیمات کاربر یک سریرگ دیگر برایتان نشان داده میشود تحت همین نام که در این سربرگ سرور شما یک alias با نام pool خواهد داشت که بسته به تعداد سروری که برای این کار اختصاص داده اید متفاوت میباشد در این بخش شما میتنوانید دسترسی کاربران را به این پروتکل باز نمایید
در ضمن اگر قوانین فوروم اجازه دهند میتونم قسمت کلاینت را براتون بفرستم

بله میشود! حتی شما با کمی تنظیمات میتوانید این را برای افرادی که دارای نام کاربری از بعضی سایتها که این را ساپورت میکند مثل hotmail هم فعال کنید که از طریق هر نوع ارتباطی این امکان وجود خواهد داشت

من با Flash Communication server کار نکردم بنابراین خیلی نمی توانم در این خصوص نظر خاصی داشته باشم
بله

دوست عزيز از شما تشكر و قدارني مي كنم
اگر کاملتر توضیح دهید متشکر می شوم
1- آیا روی خود برنامه تنظیماتی باید انجام دهیم
2- آیا شما برای تنظیم sip در قسمت active directory می باشد

Khalil morradi
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 14:06 عصر
شما وقتی OCS (office comunication server) را نصب کنید یک tab به مشخصات کاربرانتان در Active directory اضافه میشود که میتونید از اون استفاده کنید و تنظیمات مربوطه را انجام بدید
مثل تصویر زیر:

sabair
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 16:23 عصر
دوست عزيز چيز ديگر نبايد تنظيم کنيم
متشکرم دوست عزيز

Khalil morradi
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 13:57 عصر
دوست عزيز چيز ديگر نبايد تنظيم کنيم
متشکرم دوست عزيز

این رو روی سرور تنظیم کنید و روی کلاینتها هم Office communicator 2007 یا Windows messenger 5.1 به بالا نصب کنید و تنظیماتش رو انجام بدین که البته اولی بهتره (Office communicator 2007) تنظیماتش هم خیلی آسونه فقط نام کاربری که همون آدرس ایمیل میشه مثلا Username@domain.com رو وارد کنید بعد هم میتونید تماس بر قرار کنید و تموم

sabair
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 08:18 صبح
این رو روی سرور تنظیم کنید و روی کلاینتها هم Office communicator 2007 یا Windows messenger 5.1 به بالا نصب کنید و تنظیماتش رو انجام بدین که البته اولی بهتره (Office communicator 2007) تنظیماتش هم خیلی آسونه فقط نام کاربری که همون آدرس ایمیل میشه مثلا Username@domain.com رو وارد کنید بعد هم میتونید تماس بر قرار کنید و تموم

دوست عزيز
يك مشكل دارم در نصب برنامه
بعد از اينكه برنامه نت فرام ورك و .. نصب شد
پنجره باز مي شود كه نصب office مي باشد در اول كار من گزينه اولي را انخاب مي كم
deploy pools in a consolidated
اينجا مشكلي ندارم
در قسمت step1 را انتخاب مي كنم
Proepare Active Directory
بعد از اينكه 1و 2آن كامل نصب شد
در قسمت
Step3
preptorest
به پيغام بر مي خورم

failuer
connot create office commuincations server globlal settings in windows2000 mixed mode domin

من چكار بايد انجام دهم
دوست عزيز
درضمن اگر كتابي و يا مقاله اي يا هلپي داريد آپلود كنيد
متشكرم
دوست عزيز

sabair
یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 23:07 عصر
شما وقتی OCS (office comunication server) را نصب کنید یک tab به مشخصات کاربرانتان در Active directory اضافه میشود که میتونید از اون استفاده کنید و تنظیمات مربوطه را انجام بدید
مثل تصویر زیر:
دوست عزيز
سلام آيا شما مي توانيد به من طريقه نصب آن را آموزش دهيد
هزينه آن هر مقدار شود اشكالي ندارد
متشكرم
لطفا تلفن تماس خوتان را براي من ارسال كنيد
bita_soft@yahoo.com

cybercoder
یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 23:49 عصر
واز امکاناتی که ضروری هست بتوانیم تمام کاربران را با وب کم ببینم

می خوای خود کاربرو موقع کار ببینی؟!!

Khalil morradi
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 13:47 عصر
failuer
connot create office commuincations server globlal settings in windows2000 mixed mode domin

من چكار بايد انجام دهم
دوست عزيز
درضمن اگر كتابي و يا مقاله اي يا هلپي داريد آپلود كنيد
متشكرم
دوست عزيز

من هیچ منبع آموزشی ندارم من خودم قدم به قدم 1یش رفتم و هرجا مشکلی داشتم از سایت مایکروسافت دنبالش گشتم و پیدا کدم یادم هست که این مشکل را داشتم اما یادم نیست چکارش کردم من الان نمیتونم اگر تونستید توی سایت ماکرو سافت پیدا کنید وگرنه من بعدا دنیالش میگردم و بهتون میگم

sabair
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 16:52 عصر
دوست عزیز
سلام
من در ساختن pool مشکل دارم نمی دانم چکار کنم؟
لطفا به من آموزش دهید
روش ساختن pool

sabair
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 19:55 عصر
دوست عزیز
سلام
من در ساختن pool مشکل دارم نمی دانم چکار کنم؟
لطفا به من آموزش دهید
روش ساختن pool

دوستان مشکل pool را حل کردم
و نصب آن به پایان رسید
مشکل که دارم
خوب روی خود office server چه تظیماتی باید انجام دهم
و روی office clinte چه تنظیماتی باید انجام دهم
متشکرم
دوستان که تا این لحظه با من همکاری داشتید
مشکل آن حل شد وارتباط برقرار کردم

به شما خبر می دهم

bijibuji
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 15:18 عصر
من می رم توی Communications Server Admin Tools و این error رو بهم میده...

پیغام خطا (کیفیت پایین) (http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=28234&stc=1&d=1234435775)
پیغام خطا (کیفیت بالا) (http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=28235&stc=1&d=1234435775)

bijibuji
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 15:20 عصر
لطفا دوستان یه نگاهی به این پست (http://forum.persiannetworks.com/f25/t23909.html#post209758) بندازن.