View Full Version : چگونه Ip های خارج از DHCP نتوانند وارد شبکه شوند؟
mojtaba_z
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 11:55 صبح
سلام
توی شبکه Windows 2003 Server سرویس DHCP فعال شده و کلاینت ها، Ip های رزرو شده خودشون رو از DHCP میگیرند.
سئوال :
1- تعدادی از کلاینت ها نتوانند Ip دستگاه خودشون رو بصورت Manually تغییر دهند؟
2- تعدادی از کلاینت ها اجازه تغییر Ip دستگاهشون رو داشته باشند ولی اگر Ip رو تغییر دادن نتوانند توی شبکه کارکنند؟
(توضیح اینکه تمامی دستگاه ها قبلا واری دامین شده اند و در حال کار میباشند)
zman123456
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 13:58 عصر
سلام
توی شبکه Windows 2003 Server سرویس DHCP فعال شده و کلاینت ها، Ip های رزرو شده خودشون رو از DHCP میگیرند.
سئوال :
2- تعدادی از کلاینت ها اجازه تغییر Ip دستگاهشون رو داشته باشند ولی اگر Ip رو تغییر دادن نتوانند توی شبکه کارکنند؟
(توضیح اینکه تمامی دستگاه ها قبلا واری دامین شده اند و در حال کار میباشند)
1- Group Policy
2- در DHCP با MAC بهشون IP بده.تا اینجا یعنی دادن یک IP خاص به یک دستگاه خاص.
با SubnetMask شبکت Domain رو محدود کن.اگه ip رو عوض کنه Conflict میده یا خارج از رنج IP های شما میشه.این ساده ترین راهه.
اگه سویچ هات هم Mnagable باشه و روی اونا هم VPN زده باشی که دیگه بهتر.
mojtaba_z
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 14:33 عصر
در کجای Group Policy باید تغییرات رو بدم ؟
zman123456
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 08:47 صبح
usre policy-دسترسی های به بخش تنظیمات شبکه.
شرمنده الان جایی نیستم که Domain داشته باشه.عنوانش هم یادم رفته.البته همونجایی که گفتم رو بگردی راحت پیدا میکنی.
kayvan.a
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 23:31 عصر
توی Admin Template ها میتونی تنظیمات قسمت های مختلف رو به تفکیک پیدا کنی
mojtaba_z
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 13:27 عصر
من این مورد رو نتونستم توی Group Policy پیدا کنم. لطفا مسیر دقیق اون رو بگید کجاست.
mojtaba_z
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 21:00 عصر
من اگه بخوام یوزرها فقط با گرفتن Ip از DHCP بتونن وارد شبکه بشن باید چیکارکنم؟
یعنی فرض کنید که آی پی 192.168.0.20 به Mac Address دستگاه یک کلاینت اختصاص داده شده و وقتی کلایت وارد Domain میشه , Ip ی رزرو شده فوق به اون داده میشه؛حالا میخوام که کلاینت اگه بصورت Manual آی پی دستگاهش رو تغییر داد و حتی مقدار 192.168.0.20 رو گذاشت اونوقت نتونه مثلا وارد شبکه بشه یا توی Domain کارکنه و از امکانات اون استفاده کنه.
mojtaba_z
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 12:03 عصر
كسي راه حل نداره ؟!
cybercoder
جمعه 27 اردیبهشت 1387, 00:29 صبح
تا جایی که من می دونم عملا نمیشه این کار رو کرد چون DHCP یه پروتکل کمکیه فقط
ramkly
جمعه 27 اردیبهشت 1387, 09:13 صبح
این مشکل شما را من هم داشتم و راه حلهای را هم که امتحان کردم که به ترتیب عبارت بودند از
1- استفاده از group policy برای محدود کردن کاربران از دسترسی به تنظیمات شبکه از آدرس
User Configuration/Network/Network Connection/
2- استفاده از subneting در شبکه
3- چون سوئیچ هام قابل برنامه ریزی بودند از vlan استفاده کردم
4- استفاده از isa server
ولی در کل راه حل اول و چهارم بخصوص چهارم خیلی بهتر جواب داد. در راه حل اول user نمی تونست تنظیمات را تغییر بده ولی در صورتی که یک user دیگه می ساخت دوباره مشکل سرجاش باقی بود ولی راه حل چهارم user تمام قابلیتهای تغییر IP و سایر موارد را دارا بود ولی در صورت تغییر IP دیگه به هیچ کدام از کامپیوترهای شبکه وصل نمی شد با اینکه رنج IP آن هم در داخل شبکه بود.
تنها چیزی که تفاوت داره بین شبکه من و شما اینه که من از IP های static استفاده کردم نه از DHCP.
cybercoder
جمعه 27 اردیبهشت 1387, 09:34 صبح
تنها چیزی که تفاوت داره بین شبکه من و شما اینه که من از IP های static استفاده کردم نه از DHCP
اون وقت وقتی که DHCP خودش IP تو عوض کرد چی می شه ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.