ورود

View Full Version : یک سوال درباره Map درایو

shamim_41
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 13:39 عصر
سلام دوستان
چرا در ویندوز xp درایو مپ شده (که shair آن از ویندوز 98 می باشد) هنگامی که با استفاده از دستورات bat از محیط Command prompt اجرا می شود قابل اجرا نیست یعنی برای اولین بار درایو مورد نظر را نمی شناسد) در صورتی که MY computer آن درایو را باز می کند و بعد از باز شدن دیگر مشکلی در اجرا نیست (این مشکل فقط برای اولین بار که دستگاه روشن می شود آنهم اگر ویندوز ایکس پی باشد پیش می آید و اگر shair آن از ویندوز ایکس پی باشد مشکلی ندارد.:متفکر:)

kia1349
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 15:27 عصر
فکر کنم باید مایکروسافت جواب بده نه بخش فاکس پرو

shamim_41
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 16:40 عصر
با تشکر از استاد عزیز آقا کیا
گفتم شاید کسی از دوستان تجربه ای برای راه حل فوق داشته باشه

rezaTavak
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 07:17 صبح
با استفاده از دستور net ساخته اید؟

shamim_41
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 17:22 عصر
نه
بیشتر توضیح بدم فکر کن یک سرور داریم حدود 30 ایستگاه کاری حالا تمامی کامپیوترها از طریق شبکه بصورت Protocol Tcp به هم متصلند. بر روی سرور ویندوز ایکس نصب کردم حالا ما گاهی لازم است از بعضی از ایستگاه های کاری که روی آن ویندوز 98 نصب است اطلاعاتی دریافت کنیم این درایوها نیز shair شده اند اما فایل Bat یا یک دستور ساده copy در محیط داس برای اولین بار قابل اجرا نیست (درایو مپ شده شده را نمی شناسد)

rezaTavak
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 07:47 صبح
با دستور NET دوباره در همان bat اضافه کنید شاید جواب بدهد. من متاسفانه نه ویندوز XP دارم نه ۹۸. (من اصلا ویندوز ندارم (: )

shamim_41
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 13:30 عصر
آقا رضا ممنون

farhad_shiri_ex
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 15:52 عصر
به نظر من هم بهترین دستور NET می باشد خیلی راحت میتوانید از سوییچها یش استفاده نمایید. البته من خودم از این روش استفاده کرده ام بهتر است یک سری به این دستور بزنید
NET SHARE