View Full Version : پیشنهاد تالیف کتاب vfp
naderi99_bn
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 13:58 عصر
با سلام و تشکر
چرا هیچیک از اساتید به فکر نوشتن یک کتاب جامع و کامل کاربردی در زمینه ویژوال فاکس پرو نیست اونهم با توجه به اینکه متقاضی برای این کتاب بسیار زیاده .
mehran_337
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 14:27 عصر
با سلام و عرض خیر مقدم به شا کاربر محترم !
اگر نیم جستجویی در سایت بزنید مشاهده خواهید کرد که حرکتهای زیادی شروع شد و در بین راه متوقف گردید .
دلیلش هم نبود وقت لازم ، انگیزه کافی و مشکلات اقتصادی می باشد. در همین سمینار 86 که اولین همایش فاکس پرو بود افراد هم اعلام امادگی کردند اما این برنامه ها ظاهرا کوچک اما در عمل بسیار هزینه بردار است نه فقط هزینه های مادی ...
naderi99_bn
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 11:56 صبح
پیشنهاد سرور رایانه را دیدم و پاسخهارو .
به نظر من اون پیشنهاد خیلی خوبه اما در عین حال خیلی گسترده ، اما تالیف یا ترجمه یک کتاب در حد یک راهنمای اولیه جامع برای یک نرم افزار تا این حد که می فرمائید پر هزینه نیست وگر نه این همه تالیف و ترجمه در زمینه های مختلف وجود نداشت
دیگران کاشتند ما خوردیم ما بکاریم دیگران بخورند
mehran_337
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 14:20 عصر
تالیفهای زیاد زبانهای دیگر دلیل تقاضای زیاد است . چند درصد کاربران فاکس کار هستند؟
یک مرجه فاکس 3 برای ویژوال هست . همه از همون استفاده می کنن.
بسه دیگه بقیه رو خودمون درمیاریم :-)
IC_prog
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 00:16 صبح
تالیفهای زیاد زبانهای دیگر دلیل تقاضای زیاد است . چند درصد کاربران فاکس کار هستند؟
یک مرجه فاکس 3 برای ویژوال هست . همه از همون استفاده می کنن.
بسه دیگه بقیه رو خودمون درمیاریم :-)
ایکاش همین یک کتاب هم پیدا میشد. خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم :ناراحت:
Esikhoob
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 19:48 عصر
با سلام
اگر قوانین سایت اجازه می دهد ، اسم کتاب فروشی ای در خیابان انقلاب را بگویم که VFP 3 فارسی دارد.
rezaTavak
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 07:44 صبح
فكر نكنم منعي داشته باشد.
IC_prog
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 12:29 عصر
با سلام
اگر قوانین سایت اجازه می دهد ، اسم کتاب فروشی ای در خیابان انقلاب را بگویم که VFP 3 فارسی دارد.
اگر محبت کنید ممنون میشم.
Esikhoob
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 19:50 عصر
خیابان انقلاب- جنب خیابان دانشگاه - پاساژ فرشته - انتشارات آذرخش
تلفن زیر را برای این میدهم که شاید در مغازه نباشد و در ضمن ما که می خواستیم بگیریم ، کتابهایش در انبار بود و 29 اردیبهشت قرار است که زنگ بزنیم که آیا از انبار آورده یا نه
موبایل مغازه دار: 09127035576
IC_prog
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 07:36 صبح
جناب esikhoob کتابی که معرفی کردید کتاب آموزش ویژوال فاکس 3 نبود. کتاب آموزش ویژوال فاکس 3
کتابی قطوره با جلد زمینه زرد .
دوستان اگر کسی کتاب آموزش ویژوال فاکس 3 رو داره یا از محل فروشش اطلاع داره خواهشمندم به این حقیر پیغام بزنه .
mehran_337
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 08:03 صبح
کتابی که دوستا توصیه می کنند آموزش نیست مرجع ویژوال فاکس 3 هست که هم قطوره هم زمینه زرد رنگ داره همون رنگ کتاب مرجع فاکس 2.6
Esikhoob
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 23:26 عصر
کتابی که معرفی کردم ، آن موقع هنوز ندیده بودم ، حالا میگویم که اسم آن کتاب "راهنمای کاربران VFP" است و یک خط برنامه نویسی هم تویش ندارد ، در واقع کسانی که برنامه نویسی FoxPro تحت DOS را بلد هستند را با امکانات ویژوالی (بدون کد نویسی) ویژوال فاکس پرو آشنا میکند.
shamim_41
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 16:44 عصر
آقا ما هم در به در به دنبال این کتاب هستیم از لطف جناب Esikhoob عزیز هم ممنونم این کتابو سفارش دادم بیارن ولی مترجم فرهاد قلی نژاد نبود به هر حال دوستان اگه کسی سراغی از کتاب ویژوال فاکس دارند معرفی کنند ممنون می شم
jalal morevaj
شنبه 23 آذر 1387, 13:40 عصر
سلام بر همگی -
کتاب VFP3 را دارم بدرد ما مبتدی ها نمی خورد باید یک کتابی باشد که از مبتدی شروع و تا پیشرفته ادامه داشته باشد ضمنا کتاب آموزشی باشد من از هیچ کوششی دریغ نخواهم کرد - باید این کتاب توسط یک گروه نوشته شود زیرا اولا همه چیز را همگان دانند ثانیا اینطور خیلی سریعتر انجام خواهد شد و در آخر به هیچ کس فشار نمی آید
amir.azimi2000
چهارشنبه 04 دی 1387, 11:27 صبح
با سلام .
من کتاب ویژوال ورژن 3 را دارم (چاپ انتشارات ناقوس - کانون نشر علوم) که آن را سال 1378 از تهران خریدم . ولی نمیدانم الان از کجا میشود تهیه کرد .
امری هست در خدمتم .:لبخندساده:
Amir_Azimy@yahoo.dot.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.