ورود

View Full Version : رایت

ashkan_gorg
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 18:57 عصر
سلام دوستان من میخوام با ویژوال فاکس پرو اطلاعات رو تو سی دی رایت کنم چندتا برنامه گرفتم ولی کد میخواد اگه لطف کنید نمونه ای بدین که بشه باهاش رایت کرد و کد رجیستری نخواهد ممنون میشم:گیج:

mehran_337
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 08:09 صبح
اگدر در همین بخش بگردید فایل burn.dll جهت کپی اطلاعات در سی دی بهمراه نمونه کاری که آقای حسینی درست کردند نیز هست
به اینها نگاه کن
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=36237&highlight=burn
و
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=10781&highlight=burn&page=2

ashkan_gorg
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 20:26 عصر
سلام من توی لینک اولی گشتم فایل dllرو هم رجیستری کردم ولی نمونه برنامه ندیدم آخه هرچی باهاش کار میکنم یا خطا میده یا فایل ها تو فولدر رایت ویندوز نمیره اگه نمونه برنامه رو لطف کنید برام بزارید یا کمک کنید بنویسم ممنون میشم آخه خیلی فوری هستش ممنون میشم

mehran_337
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 07:52 صبح
باید توی همون لینک اول برنامه xpBurn.zip رو دانلود کنید . همه چیزش هم درسته. نمونه برنامه هم توی همون تاپیک نوشته

ashkan_gorg
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 12:56 عصر
سلام آقا مهران فکر میکنم با این خنگیم دارم عصبانیتون میکنم ولی من xpburn رو دانلود کردم وبا همین دارم کار میکنم که خطا میده فایل های دیگه رو هم باز کردم که یکیش ماله zip بوده وبقیه هم ادرس سایت هستش آخه نمونه برنامه دیگه ای از رایت نمیبینم

ashkan_gorg
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 14:38 عصر
کسی نمیخواد کمکم کنه؟

javad_hosseiny
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 19:17 عصر
دقیقا از همین نمونه کد من در چند برنامه کاربردی خود استفاده کردم
وتاکنون گزارشی مبنی بر ایراد دار بودن آن نداشتم
این ابزار کار خاصی نمی کند بلکه از قابلیت ویندوز xp جهت رایت کردن اطلاعات استفاده می نماید
پارامترهایش را هم در همان تایپیک قرار داده ام
البته ابزارهایی دیگری همچون استفاده از nero , ... نیز وجود دارد که با کمی گوگولینگ (جستجو در گوگل) به راحتی می توانید پیدا کنید ولیکن این یکی (xpburn) خیلی راحتتر و بی دردسرتر هست
شما در کدام قسمت با ارور مواجه می شوید؟!!!

mehran_337
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 08:34 صبح
بله حق با شماست به دلیل انکه ابتدا باید این dll رو رجیستر کنید و بعد ازش استفاده کنید :
از منوی استارت منوی run را اجرا کنید و بنویسید :
regsvr32 xxburn.dll -t البته ابتدا این فایل را درون پوشه system32 کپی کنید

ashkan_gorg
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 13:38 عصر
مطمناٌ من بلد نیستم درست استفاده کنم اگه کمکی کنید به ما نا بلدا ممنون میشم (واقعاٌ شرمنده)

mehran_337
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 15:29 عصر
1- در ابتدا این فایل DLL رو دانلود کنید ( که حتما تا حالا انجام دادید)
2- بعد اونو در پوشه SYSTEM32 ویندوز کپی کنید و مراحل بالا رو انجام بدین
3 - دستوراتی که آقای حسینی مثال زده بودند ( همونجایی که این فایل و دانلود کردین) و توی فایلی کپی کنید و تمام

ashkan_gorg
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 16:32 عصر
ببخشید من فرمی رو که خودم درست کردم وایراد داره رو میزارم تا مرحمتی کنید وبه من کمک کنید.ممنون میشم:خجالت:16806

mehran_337
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 17:52 عصر
اونو بی خیال یکی از فرمهامو واسه نمونه ساختم واست آپلود می کنم
فقط یادت باشه که اون XPBURN.DLL حتما باید رجیستر شده باشه

ashkan_gorg
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 19:56 عصر
بازم ببخشید فکر میکنم یک کلاس همراش نباشه stndardobject.vcx

mehran_337
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 09:34 صبح
این به این دلیله که من بیشتر برای اشیاء فرمم کلاس آماده دارم که تنظیماتش فارسیه.
مهم نیست . تکست باکس ها رو حذف کن و تکست باکس جدید بزار فقط اسمشون با تکست باکس قدیمی یکی باشه.

ashkan_gorg
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 16:02 عصر
برچسب سی دی رو هم میشه با این dll تغییر داد؟

mehran_337
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 07:47 صبح
وقتی از این برنامه استفاده می کنید فایلها در مسیر سی دی آماده کپی می شوند و کنترل برنامه به برنامه رایت ویندوز xp سپرده می شه و شما می بینید که پنجره ویندوز xp برای رایت باز می شه و همون مراحل و next می کنید که یکیش تعیین نام لیبل سی دی است...