ورود

View Full Version : همه Dll ها رو تو Exe بزاریم

.:KeihanCPU:.
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 08:30 صبح
سلام
من یه برنامه نوشتم که با Winsock و Mswinsock کار میکنه ,وقتی این برنامه میخواد توی یک کامپیوتر که VB رو نداره اجرا بشه میگه باید این Dll ها باید باشند (همون Dll های بالا)
خواستم بدونم میشه Dll ها رو توی خود فایل EXE قرار بدیم طوری که توی کامپیوترهایی که VB رو ندارند اجرا بشه و کار کنه؟
اگر نمیشه لطفا یه برنامه ساختن Setup رو معرفی کنید یا سورسشو بدین که فقط یک فایل واسه نصب داشته باشه.

با تشکر...

Mbt925
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 10:46 صبح
برنامه هایی هستند که کارشون قابل حمل کردن فایل اجرایی برنامه هست ، بطوری که فایل های مورد نیاز برنامه طی مراحلی به فایل اجرایی متصل میشن و از اون به بعد دیگه فایل اجرایی به تنهایی روی همه کامپیوتر ها اجرا خواهد شد.
نمونه ای قوی از این مدل برنامه ها Thinstall Virtualization Suite هست که آموزش ای خوب از این نرم افزار رو که کاری از AMIB عزیز هست رو می تونید از لینک زیر دریافت کنید: دانلود (http://amibct.googlepages.com/AMIB_Thinstall_Tut_Persian.rar)

و برای ساخت Setup نرم افزار Smart Install Maker که آموزشش رو می تونید در لینک زیر دریافت کنید گزینه ی مناسبیه.

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=95510&highlight=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4

سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 11:22 صبح
دوست عزیز راه دیگه ای نداره؟

Mbt925
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 11:26 صبح
چرا دنبال راهه دیگه ای هستید ؟

من 2 روش ساده براتون گفتم که هر دوش کارا هست.

سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 11:31 صبح
فایل pdf که داده بودین جالب به نظر زیادم جالب نیست ولی اون یکی رو دارم دانلود میکنم
به هر حال ممنون
بازم تشکر

DoctorJay
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 03:55 صبح
چرا از شی OLE استفاده نمی کنید ؟؟؟ یه راه غیر حرفه ایه ولی جواب می ده .

HjSoft
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 05:51 صبح
به نظر من Setup Factory 7.0 بهترینه چون قابلیت Scan Project داره من که هرچی با اون درست کردم جواب میداد و تا حالا مشکلی نداشته حرف نداره ! همچنین اسکریپت های آسونی هم داره و محیطی با گرافیک بالا !!

پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 01:10 صبح
چرا از شی OLE استفاده نمی کنید ؟؟؟ یه راه غیر حرفه ایه ولی جواب می ده .

میشه بگید چه طوری؟

DoctorJay
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 14:53 عصر
شی OLE رو روی فرم قرار بده, بعد فایلهایی که می خوای همراه برنامه باشرو می تونی Zip کنی

یا تک تک توی OLE قرار بدی !! حالا موقع اجرای فایل محتوای OLE رو بریزی روی هارد .

البته این کارا فقط واسه استفاده نکردن از هر گونه نرم افزار و من خیلی وقت پیشا از این

راه حل استفاده می کردم . از یه نرم افزار استفاده کنی بهتره ...