View Full Version : کامپوننتی مشابه DevExpress
حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 20:20 عصر
سلام دوستان.میخواستم ببینم ایا کامپوننتی به کاملی devExpress هست که به راحتی راست چین رو هم ساپورت کنه.
باتشکر.
Mahyaa
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 10:53 صبح
بیشتر چه کنترلی ، مد نظرتونه ؟ اگه Grid هست که در قسمت در یک تاپیک که دوستان کامپوننت معرفی کردند ، میتونید چند تاش رو ببینید مثل EhLib ، TMS و ... .اما به نظر من و برای نیازهای خود من ، همون DevExpress کاملترین بوده .
من خودم ، از همین DevExpress استفاده میکنم . با این مشکلاتش هم یک جوری بلاخره کنار اومدم . متاسفانه این مجموعه ، در عین اینکه خیلی کامله اشکالات زیادی هم داره ولی خوب همونطوریکه گفتم انقدری کامل بوده که من خودم ترجیح بدم ازش استفاده کنم .
اگه بگید راست چین شدن در چه قسمتهایی رو میخواهید ، شاید بتونم کمکی کنم .
موفق باشید
حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 11:59 صبح
ممنون دوست عزیز.من بیشتر برای استفاده از Calendar اون میخوام که اگه بشه شمسی بشه و از امکانات فارسی استفاده کنه.
A.Nemati
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 14:23 عصر
اگه پیدا کردی حتما ما رو بی خبر نگذار
Mahyaa
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 00:41 صبح
اگر منظورتون cxScheduler هست ، من تقویم شمسی دیگه ای (غیر مرتبط با DevExpress) رو در داخل کنترل باکس Scheduler گذاشتم و با کد نویسی ، تغییرات تاریخ رو برای هر دو به هم مرتبط کردم . مثلا در رویداد SchedulerDateNavigatorSelectionChanged ، چیزی شبیه به این نوشتم :
ShamsiCalendar.Date := Scheduler.DateNavigator.Date;
البته من هر دو تقویم شمسی و میلادی رو باهم میخواستم . ولی شما میتونید با تغییر Property های Scheduler ، نمایشگر میلادیش رو حذف کنید .
Scheduler.DateNavigator.Visible := False;
behrooz
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 20:51 عصر
یه نگاه هم ایجا بندازین ببینن میشه کاریش کرد؟
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=109786
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.