View Full Version : ارتباط با SQL Server
shahram.sys
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 21:04 عصر
سلام .
من سایت رو جستجو کردم . تاپیک در این مورد زیاد بود ولی هیچ کدوم حل نشده بود . به همین دلیل جسارتا یه تاپیک دیگه ساختم .
من میخوام از یک اس کیو ال سرور به یک اس کیوال سرور دیگه یک Registration ایجاد کنم و برای این کار یک آی پی دارم . من از اس کیو ال 2000 استفاده میکنم . برای این ارتباط از ویزارد خود اس کیو ال در EnterPrise Maneger استفاده میکنم . و در قسمت اسم سرور هم همن آی پی رو وارد میکنم و چون هر دو اس کیو ال سرور رو هم با Windows Authentication نصب کردم به همین دلیل برای اتصال هم همون گزینه Windows Authentication رو انتخاب میکنم . ولی خطا میده .
SQL Server does not exist or access denied.
هیچ تغییر خاصی به این دو اس کیو ال ندادم . تمام گزینه هاشون برای Server Network utility و همچنین برای Client Network utility گزینه های پیش فرض خودشه .
فایر والهای هر دو سمت هم خاموشن . آی پی رو هم Ping میکنم و به درستی Ping میشه .
دیگه عقلم به جائی نمیرسه . دارم دیوونه میشم . تو رو خدا یه جوابی بدین که کار ما حل بشه و این تاپیک هم نشه مثل اون همه تاپیک بی جواب .
در ضمن نسخه اس کیو ال من EnterPrise maneger هستش .
توی سایت مایکرو سافت یه چیزائی در این مورد نوشته بود :
•SQL Server 2005 or SQL Server 2000 is installed on a cluster.•You are connecting to a SQL Server named instance by using TCP/IP sockets.
نفهمیدم یعنی چی ؟ یعنی چی که اس کیو ال روی یک cluster نصب شده باشه . از کجا میشه فهمید که روی یک cluster نصب شده یا نه . و اگر شده چطور باید این مشکل رو حل کرد .
named instance یعنی چی ؟ برای این مشکل باید چیکار کنم .
بچه ها به دادم برسید .
جناب ثباتی عزیز مخصوصا شما . خیلی گیر این مشکلم .
حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 21:39 عصر
سلام دوست عزیز.Named Instance منظور نام سرور SQL شما می باشد.
که اگه لوکال باشه از ( . ) هم استفاده میشه.
شما سعی کن از طریق Odbc به سرور دومت وصل شو ببین جواب میده یانه.
از طریق Sql authentication ببین میتونی وصل بشی بوسیله user sa .
اگر نشد سعی کن از طریق odbc ، در Control panel-Administrative tools-data sources(odbc) ببین میتونی وصل بشی.
در داخل اون ، در تب system dsn یک کانکشن sql ایجاد کن بعد نام سرورت رو بده.
در قسمت بعد اول sql authentication رو انتخاب کن بعد دکمه client configuration رو بزن ابتدا named pipe رو انتخاب کن بعد ok بعد next مجددا next بعد هم finish . بعد دکمه Test رو بزن ببین بهت completed successfully میده یاخیر.اگر بله بود که سعی کن داخل sql هم به این طریق رجیستر کنی .اگر نشد دوباره سعی کن از یک کانکشن دیگه ارتباط برقرار کنی از طریق tcp/ip.
موفق باشی.
shahram.sys
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 23:22 عصر
شما سعی کن از طریق Odbc به سرور دومت وصل شو ببین جواب میده یانه.
حمید جان از طریق Odbc هم امتحان کرده بودم ولی اونجا هم دقیقا همین مشکل وجود داره در ضمن با انواع مختلف کانکشن های اون هم استفاده کردم نشد .
از طریق Sql authentication ببین میتونی وصل بشی بوسیله user sa در این مورد هم باز هم همون مشکل بدون هیچ تغییری همون ارور رو میده .
حمید جان ممنون از توجهت . شما قبلا خودت چنین کاری کردی ؟ میخوام بدونم که همچین مشکلی واقعا طبیعیه ؟ به نطرم میاد که ارتباط از طریق آی پی نباید انقدر دردسر داشته باشه . نمیدونم والا . بد گیر کردم .
در ضمن توی سایت مایکرو سافت چندتا دلیل برای این مشکل نوشته بود یکی اینه :
SQL Server 2005 or SQL Server 2000 is installed on a cluster
و یکی دیگه :
You are connecting to a SQL Server named instance by using TCP/IP sockets من خوب نفهمیدم این دوتا یعنی چی و چطور باید این دو رو چک کنم . لطف کنید در این مورد هم اگر چیزی میدونید بفرمائید .
دوستان التماس دعا داریم .
حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 07:23 صبح
سلام.خوب منظور قسمت دوم اینه که شما نا سرور مورد نظر رو بدی و از طریق tcp/ip سعی کنی وصل بشی.مثلا در odbc سعی کنی از tcp/ip برای اتصال استفاده کنی.
منم بعضی مواقع با این مشکل مواجه میشم که وقتی با کانکشن های مختلف تست میکنم خلاصه درست میشه.
البته من فعلا نتونستم از ویندوز xp به 2003 وصل بشم.هرکاری کردم نتونستم sql که روی سرور 2003 هست رو روی کامپیوتر خودم اضافه کنم.
shahram.sys
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 08:37 صبح
دوستان منو دریابید .
shahram.sys
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 10:24 صبح
برای ارتباط در Server Network utility یا در Client Network utility تغییرات خاصی باید داد یا نه ؟ در سمت سرور چه چیزی باید ست بشه و در سمت کلایت چی ؟
من برای ارتباط تمام گزینه ها را بدون تغییر تست کردم . اگر تغییری باید بدم لطف کنید بفرمائید .
shahram.sys
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 11:53 صبح
کانکشن های مختلف تست میکنم خلاصه درست میشه.
چطوری با کانکشنهای مختلف تست میکنید ؟ من تمام آیتمها رو به صورت پیش فرض تست میکنم . چطور کانکشنها رو در دو سمت ست میکنی و در هر سمت چه چیزی رو نتظیم میکنی ؟ حمید جان لطف کن یه توضیح در این مورد بده .
بقیه دوستان منتظر پیشنهادهای شما هم هستم.
AminSobati
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 08:12 صبح
دوست عزیزم چند مورد رو چک کنین:
- وجود Firewall در بین راه
- باز بودن پورت 1433
- درست دادن نام Instance موقع Connect شدن
- در Server Network Utlilty و Client Network Utility برای هیچ کدوم Encryption تیک نخورده باشه یا برای هر دو تیک خورده باشه (این دو نرم افزار رو یکی سمت کلاینت و یکی سمت سرور باید چک کنین، نه هر دو روی یکی)
ضمنا از سمت کلاینت، یکی از فولدرهای Share شده روی سرور رو باز کنید و بعد کار Registration رو شروع کنید. این مورد کمی عجیب به نظر میرسه اما مواردی برخورد کردم که با این عمل رفع شده
shahram.sys
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 08:38 صبح
ضمنا از سمت کلاینت، یکی از فولدرهای Share شده روی سرور رو باز کنید و بعد کار Registration رو شروع کنید جناب ثباتی عزیز از توجهتون . کامپیوتر سرور من خارج از شبکه هستش یعنی اینکه توی یک شهر دیگه است با این آی پی میشه فولدرهای Share اون کامپیوتر رو دید ؟ اگر میشه لطفا بگید چطور اینکار رو بکنم .
AminSobati
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 08:56 صبح
چرا نمیشه! فقط بستگی به سطوح دسترسی تعریف شده داره
shahram.sys
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 09:39 صبح
چرا نمیشه! فقط بستگی به سطوح دسترسی تعریف شده داره
جناب ثباتی من توی اینترنت دنبال روش انجام این کار یعنی همون دیدن Shared file های کامپیوتر سرور از طریق IP Valid گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم چون نمیدونم دقیقا چی رو باید جستجو کنم . لطفا یه سررشته ای در این مورد بفرمائید تا من بدونم از کجا باید شروع کنم .
shahram.sys
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 11:25 صبح
جناب ثباتی من منتظر شما هستم . بقیه دوستان هم یه نظر لطفی داشته باشن لطفا .
:ناراحت::افسرده:
DataMaster
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 14:36 عصر
فکر کنم شما هم همین مشکل من رو دارین ، مشکل من با نصب sql service pack 4 حل شد
جالبه سرچ کردم خیلی وقت پیش آقای ثباتی این موضوع رو جواب داده بودند
shahram.sys
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 11:39 صبح
دست همه دوستان درد نکنه . واقعا ممنونم .
مشکل طبق گفته دوست عزیز DataMaster با sql service pack 4 حل شد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.