View Full Version : مشتری مداری از نوع مایکروسافتی
hmm
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 09:48 صبح
سلام
با عرض پوزش بخاطر اینکه به "برنامه نویس" زیاد ارتباط نداره ولی....
امروز اولین سرویس پک ویندوز ویستا رو نصب کردم که تقریباً دو ساعت از وقت کاری من رو گرفت .
بدون شرح:
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/b94c77f08b.jpg (http://www.freeimagehosting.net/)
anubis_ir
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 11:47 صبح
core sp1 در ویستا با core ویندوز سرور 2008 یکی است (کرنل یکسان). بنابراین دور از انتظار نیست که نصب تمامی این تغییرات کمی زمان ببره.
چند روز پیش که sp3 ویندوز xp رو نصب کردم حدودا با تمام مراحل یک ربع بیشتر طول نکشید.
hamedgh
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 12:28 عصر
منم نصب کردم دیدم همین طور است یک ساعت طول کشید
oxygenws
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 13:41 عصر
جسارتا، شاید بیربط باشه، لطفا برخورد فیزیکی نشه... اما الان حدود ۵ تا نسخه از اوبونتو رو با کمترین ریاستارت تو طول دو سال به هم به روز رسانی کردم. (به ترتیب، ۶.۰۶ و ۶.۱۰ و ۷.۰۴ و ۷.۱۰ و ۸.۴ که توی دو تاشون هم بتا تستر بودم و نسخههای بتا رو هر شب بهروز میکردم)
فقط تغییرات تحت کرنل نیاز به ریاستارت داره، که اون هم اجباری نیست و هر وقت خواستید با کرنل (یا درایورهای جدید) بالا بیاید باید ریاستارت کنید.
مابقی بهروز رسانی ها بدون ریاستارت سیستم قابل اعمال کردنه :)
پ.ن۱: البته این به نظر من یک حُسن برای لینوکس محسوب نمیشه، بلکه یک خاصیته، که شخصا ازش لذت میبرم :)
پ.ن۲: نسخهی ۸.۰۴ هنوز منتشر نشده، ولی فردا منتشر میشه!!! :دی (ضمن اینکه ۴ ماهی هست که نسخ نایتلیاش رو دارم)
Alireza_Salehi
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 16:35 عصر
اگر جزء اون دسته ای باشید که همیشه آنلاینن (ADSL دارند) و ویندوز آپدیتشون فعاله، سرویس پک ویستا حجمی در حدود 60 مگ بیشتر نداره و اون هم در حدود 4~5 دقیقه نصب میشه!
دقیقا در روزی که سرویس پک منتشر شد گزینه SP1 به لیست آپدیت ها اضافه شد 60 الی 400 مگابایت هم بود، که اگر آپدیت می بودید 60مگ بیشتر نبود!
با این شرایط یک بار هم بیشتر ریستارت نمیشه!
البته ریستارت نشدن هم مزیتی بزرگ است .
shahab_ksh
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 19:45 عصر
البته ریستارت نشدن هم مزیتی بزرگ است .
این همه بحث در مورد ریستات شدن بعد از یک آپدیتی که ممکنه سالی یکبار هم نباشه چرا مهم شده حالا اگه بحث سروره که که آنچنان هم مهم نیست چه برسه به کامپیوتر های خانگی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.