ورود

View Full Version : تعیین زمان دسترسی به اینترنت بصورت شناور در ISA Server 2006

mojtaba_z
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 10:02 صبح
سلام
توی ISA Server 2006 دسترسی هایی بصورت زمان مشخص برای استفاده از اینترنت تعریف کردم که بدرستی کار میکنه. (مثلا از ساعت 8 تا 10 و یا از ساعت 17 تا 19)
حالا میخوام یک دسترسی زمانی هم تعریف کنم. یعنی مثلا یک کاربر در روز فقط 2 ساعت حق استفاده از اینترنت رو داره و در هر زمانی میتونه از اینترنت استفاده کنه تا جایی که زمان 2 ساعته اون تموم بشه؟

kayvan.a
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 23:22 عصر
دوست عزیز سلام
تا حالا ندیم و نخوندم که آیزا به صورت شناور زمان بده تو هیچ کدام از ویرژن هاش اما با استفاده از نرم افزار های اکانتینگ می تونی خیلی راحت این کار رو انجام بدی

mojtaba_z
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 08:11 صبح
سلام
از چه نرم افزار های اکانتینگی میتونم استفاده کنم که رایگان باشه؟ و اینکه آیا میشه اون رو در کنار ISA داشته باشم یا باید ISA رو حذف کنم؟

cybercoder
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 10:21 صبح
تا حالا ندیم و نخوندم که آیزا به صورت شناور زمان بده
چرا هست

اما با استفاده از نرم افزار های اکانتینگ می تونی خیلی راحت این کار رو انجام بدی
اون radius server ه که شما می گی اونم مشکلاتی داره در این رابطه

With the SurfTimer tool you can set the amount of time per Day/Week/Month that each user is allowed to spend online...
دمو:
http://www.brothersoft.com/surftimer-for-microsoft-isa-server-download-32508.html

mojtaba_z
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 11:10 صبح
یعنی با نرم افزار Surf Timer میشه در کنار ISA امکان دسترسی زمانی شناور به یوزر ها داد؟
این لینکی که دادید کار نمیکنه؟ یعنی چرا اصلا سایتش رو باز هم نمیکنه؟

ramkly
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 17:28 عصر
می تونید از نرم افزار nttack+ استفاده کنید چون هم رایگانه و هم نسبتا ساده است.

cybercoder
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 12:07 عصر
این لینکی که دادید کار نمیکنه؟ یعنی چرا اصلا سایتش رو باز هم نمیکنه؟لینک اصلاح شد
می تونید از نرم افزار nttack+ استفاده کنید چون هم رایگانه و هم نسبتا ساده است. اولاً: NTTAC نه NTTACK ثانیا:ً NTTAC‌رایگان نیست ثالثا: NTTAC Plus بر مبنای TacAcs+ کار می کنه رابعاً : عرض کردم که استفاده از radius‌یعنی عوض کردن صورت مسئله

mojtaba_z
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 13:23 عصر
اين نرم افزار Surf Time براي ISA Server 2004 ميباشد. آيا ميشه اون رو با ISA Server 2006 بكار برد؟ مشكلي پيش نمياد ؟

hamidcha
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 16:55 عصر
لینک اصلاح شد اولاً: NTTAC نه NTTACK ثانیا:ً NTTAC‌رایگان نیست ثالثا: NTTAC Plus بر مبنای TacAcs+ کار می کنه رابعاً : عرض کردم که استفاده از radius‌یعنی عوض کردن صورت مسئله
هم بر مبنا radius کار می کنند هم بر مبنا +TACACS

فقط باید تنظیمات شو بلد باشی

cybercoder
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 00:00 صبح
هم بر مبنا radius کار می کنند هم بر مبنا +TACACS

چه فرقی به حال ISA می کنه حالا؟ کدوم آدم عاقلی میاد استفاده از ترافیک Lan شو با NTTAC کنترل کنه وقتی حسابی در میان نیست.

فقط باید تنظیمات شو بلد باشی
خوش به حالت که بلتی. dialways نسخه voip هم بلتی حتما.

در ضمن پست بی ربط نزن

Stochastic
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 12:31 عصر
آيا اگر كاربران محدود بشوند، مي توانند زيرآبي بروند؟ يعني راهي هست كه اين محدوديت را دور بزنند؟