View Full Version : Sort فارسی در DevExpress cxGrid
A.Nemati
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 14:43 عصر
در DevExpress cxGrid وقتی یک ستون را که شامل اسامی فارسی است Sort میکنم، اسامی که با حروف "گ چ پ ژ" شروع شدهاند را اول میآره. اما وقتی Sort رو در SQL انجام میدم، توی این گرید به درستی نمایش داده میشه. بنابراین مجبور میشم که خاصیت Sort رو از Grid بگیرم. کسی راه حلی میدونه؟
Hossein_Rezaei_Adineh
پنج شنبه 20 تیر 1387, 08:52 صبح
گزینه Ansi Sort رو فعال کن درست میشه
reihaneh_g
یک شنبه 24 شهریور 1387, 09:49 صبح
سلام ميشه بگين اين ansisort كه گفتين كجاست؟ من از مسير زير رفتم و dcoAnsiSort را True كردم اما درست نشد : cxGrid2DBTableView1.DataController.Options
هنوز هم گچپژ را اول مي آورد ؟؟؟؟؟
reihaneh_g
یک شنبه 31 شهریور 1387, 09:37 صبح
چرا هيچ كس جواب منو نميده؟؟ يعني هيچ كس نميتونه كمكي بكنه؟؟؟
Hossein_Rezaei_Adineh
سه شنبه 16 مهر 1387, 14:28 عصر
توی یکی از پراپرتی های خود Cx می باشد
Hossein_Rezaei_Adineh
چهارشنبه 15 آبان 1387, 15:11 عصر
روی cxgrid دوبار کلیک کن در پنجره سمت چپ Property های cxgrid1dbtableview1 را ببین
DataController-->Option-->DcoAnsiSort=true
darrudi
یک شنبه 19 آبان 1387, 12:48 عصر
دوستان اگه ميشه آدرس اين كامپوننت رو بزاريد من هرچي گشتم نسخه ي trial هستش
reihaneh_g
چهارشنبه 20 آذر 1387, 15:23 عصر
روی cxgrid دوبار کلیک کن در پنجره سمت چپ Property های cxgrid1dbtableview1 را ببین
DataController-->Option-->DcoAnsiSort=true
من dcoAnsiSort رو از همين مسير كه گفتين true كردم اما مشكل حل نشد. هنوز هم گچپژ را اول مي آورد. راهي به نظرتون مي رسه؟
Mohammad_Mnt
چهارشنبه 20 آذر 1387, 15:28 عصر
به هیچ وجه AnsiSort با فارسی سازگار نیست. توصیه میکنم از گرید دیگری استفاده کنید چون گریدهای DevExpress با راستبهچپ و فارسی مشکل دارند
vcldeveloper
چهارشنبه 20 آذر 1387, 16:19 عصر
توصیه میکنم از گرید دیگری استفاده کنید چون گریدهای DevExpress با راستبهچپ و فارسی مشکل دارند
جدیدا دیدم که یک بنده خدایی لطف کرده و EhLib 4.2 را، بطور غیر رسمی، با دلفی 2009 سازگار کرده. مشکل خاصی درش ندیدم، فقط موقعی که گرید بصورت Flat نیست، رسم حاشیه های Title مقداری با رنگ آمیزی DBGrid استاندارد دلفی فرق میکنه، که چیز مهمی نیست.
Mohammad_Mnt
پنج شنبه 21 آذر 1387, 00:27 صبح
من توصیه نمیکنم از EhLib استفاده بشه، من EhLib 4.2 را دانلود کرده بودم ولی فرصت تست کردن نداشتم. در کل آیندهی روشنی نداره این EhLib
vcldeveloper
پنج شنبه 21 آذر 1387, 01:44 صبح
من توصیه نمیکنم از EhLib استفاده بشه، من EhLib 4.2 را دانلود کرده بودم ولی فرصت تست کردن نداشتم. در کل آیندهی روشنی نداره این EhLib
ٍEhLib شاید دیگه بعد از این هیچوقت ارتقا پیدا نکنه، ولی عملکردی بهتر از این گریدهای شرکت های معروف داره. با این بروزرسانی غیررسمی هم که برای دلفی 2009 داشته، و با توجه به اینکه فعلا تغییرات عظیمی مثل تغییرات اعمال شده در دلفی 2009 در RoadMap دلفی به چشم نمیخوره، و با توجه به اینکه سورسش هم در دسترس هست، گزینه خوبی هست. البته استفاده ازش به افرادی توصیه میشه که یا از قبل توی برنامه هاشون ازش زیاد استفاده کردند، یا اینکه از سورس کدش سر در میارند و می تونند در صورت مواجه شدن با مشکل، خودشون مشکلشان را برطرف کنند.
در هر حال، اگر کسی بخواد خودش یک گرید را شخصی سازی کنه و در پروژه هاش استفاده کنه، EhLib گزینه مطلوبی هست.
Mohammad_Mnt
دوشنبه 25 آذر 1387, 23:23 عصر
از EhLib استفاده کنید !!! :)
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=648582&postcount=253
golbafan
شنبه 02 خرداد 1388, 20:00 عصر
بیایید چند نفر پولامونو روی هم بزاریم و از شرکت شتاب (devexpress راست به چپ) را بخریم و سپس بین بچه های سایت پخش کنیم تا این شرکت از زحمات شرکت devexpress سو استفاده نکنه و از نردبان تلاش اونا بالا نره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.