ورود

View Full Version : چگونه دیتابیس را غیر قابل دسترس کنم

mokh_pascal_sangesary
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 19:24 عصر
با سلام
در یک سیستم local من چگونه میتوانم یک دیتابیسی داشته باشم که به به جز یک کاربر خاص هیچ کاربر دیگری ( حتی کاربر administrator که با ویندوز اتنتیکیشن وارد میشه و کلمه عبور وارد نمیکنه ) به هیچ وجه نتونه به اون دیتابیس در sql 2005 دسترسی داشته باشه.

یعنی یک دیتا بیس که برای دیدن و ویرایش این بانک اطلاعاتی از یک نام کاربر و رمز عبور خاص استفاده بشه و کس دیگری به آن دسترسی نداشته باشه .

با تشکر :افسرده:

SYNDROME
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 22:10 عصر
در زمان ورود به SQL 2005 نام کاربر و کلمه عبور سوال می شود.
می توانید برای کاربر sa یک پسورد قرار دهید تا کاربری که پسورد را دارد بتواند Connect شود.
موفق باشید

mokh_pascal_sangesary
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 22:20 عصر
با سلام
ممنونم که جواب دادید ، ولی من که اصلاً چنین چیزی منظورم نبود (:متعجب: آخه اینو که همه میدونن بابا )

سوال من یه چیز دیگه بود .

یه دیتابیس رو توی اس کیو ال 2005 چگونه تنظیم کنم که فقط یک کاربر - آن هم با نام کاربری و کلمه عبور - به آن دسترسی داشته باشه ؟ ( و هیچ کاربری به هیچ طریقی به آن دسترسی نداشته باشه (حتی کاربر اصلی که با ویندوز اتنتیکیشن لوگین میکنه ) )

فکر کنم سوال واضح باشه
با تشکر

AminSobati
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 08:17 صبح
دوست عزیزم لاگین مربوط به builtin\administrators رو از Logins حذف کنین و فقط برای کسانی که قراره دسترسی داشته باشند Login بسازید. حداقل یک Login که عضو sysadmin باشه (مثل sa) برای خودتون باقی بگذارید